fbpx

6 gyakran ismételt kérdés a borotvapengékről

Frizuraklub
2 perc elolvasni

Hányszor lehet használni a kaparót?

A borotvapengével ellátott kaparót kb. 5-10 alkalommal, mielőtt a pengét ki kell cserélni. Több mint 10 alkalommal cserélje ki a kaparó borotvapengéjét, vagy tisztítsa meg csiszolóval.

Hányszor használható az eldobható kaparó?

Egy eldobható kaparót legfeljebb 4 alkalommal lehet használni, majd ki kell cserélni. A borotvapenge-élező még egy eldobható borotva élettartamát is meghosszabbíthatja.

Mennyi ideig bírják a borotvapengék?

Egy jó borotvapenge 5-10 borotválkozásig bír. Több mint 10 borotválkozás után a borotvapenge gyakran elhomályosodik, ezért vagy ki kell cserélni, vagy meg kell tisztítani egy borotvapenge-élezővel.

Melyik borotvapengék a legjobbak az intim borotválkozáshoz?

Az intim borotválkozáshoz a legjobb borotvapengék újak, így nem rozsda, görbe borotvapengék stb. hibákat. Kerülje az eldobható kaparókat és partnere (vagy saját) elhasználódott borotvapengéjét. Nem számít, hogy a borotvapenge rózsaszín vagy fekete.

Mi történik, ha ugyanazt a kaparót használod?

Ha ugyanazt a kaparót használja anélkül, hogy kicserélné, a borotvapenge öreg és fénytelen lesz, és görbült pengéje és rozsdája lehet. Ha túl sokszor használja ugyanazt a kaparót, megkarcolja és károsítja a bőrt, borotválkozás után pedig bőrpírt és irritációt okoz, mivel tele van baktériumokkal stb.

Miből készülnek a borotvapengék?

A borotvapengék rozsdamentes acélból készülnek. Legalábbis ez vonatkozik a piacon a legnépszerűbbekre. Ha nem rozsdamentes acélból készülnek, akkor a pengéket speciális bevonattal vonják be, amely továbbra is rozsdaállóvá teszi őket.

Megosztom
Szólj hozzá