fbpx

Szállítási idő

Futárszolgálat esetén:

A munkanapokon 12:00 előtt leadott rendelések aznap feladásra kerülnek. A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, a szállítási idő átlagosan 1 munkanap. Kiemelt ünnepek előtt a szállítási idő ennél hosszabb lehet.

Általánosan a kiszállítás a következő munkanapon megtörténik, tehát amennyiben a rendelést 12:00-ig leadod, már másnap nálad lesz a rendelt termék. (Ha pénteken rendelsz, akkor hétfőn vagy a következő munkanap fogod megkapni.)

GLS csomagpont esetén:

A munkanapokon 12:00 előtt leadott rendelések aznap feladásra kerülnek. A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, a szállítási idő átlagosan 1 munkanap. Kiemelt ünnepek előtt a szállítási idő ennél hosszabb lehet.

Általánosan a kiszállítás a következő munkanapon megtörténik, tehát amennyiben a rendelést 12:00-ig leadod, már másnap a választott GLS csomagponton vagy GLS boxban lesz a rendelt termék. (Ha pénteken rendelsz, akkor hétfőn vagy a következő munkanap fogod megkapni.)

PACKETA csomagpont esetén:

A munkanapokon 11:00 előtt leadott rendelések aznap feladásra kerülnek. A Packeta pontra vagy Packeta Z-boxba a szállítási idő 80%-ban 1 munkanap. Kiemelt ünnepek előtt a szállítási idő ennél hosszabb lehet.

Általánosan a kiszállítás a következő munkanapon megtörténik, tehát amennyiben a rendelést 11:00-ig leadod, már másnap a választott Packeta ponton vagy Packeta Z-Boxban lesz a rendelt termék. (Ha pénteken rendelsz, akkor hétfőn vagy a következő munkanap fogod megkapni.)

MPL csomagautomata esetén:

A munkanapokon 11:00 előtt leadott rendelések aznap feladásra kerülnek. A szállítást a Magyar Posta futárszolgálata végzi, és általánosságban 1 munkanap alatt a kiválasztott MPL automtába rakják. Kiemelt ünnepek előtt a szállítási idő ennél hosszabb lehet.

Általánosan a kiszállítás a következő munkanapon megtörténik, tehát amennyiben a rendelést 11:00-ig leadod, már másnap a választott MPL csomagautomatában lesz a rendelt termék. (Ha pénteken rendelsz, akkor hétfőn vagy a következő munkanap fogod megkapni.)

EASYBOX csomagautomata esetén:

A munkanapokon 11:00 előtt leadott rendelések aznap feladásra kerülnek. A szállítást a SAMEDAY futárszolgálata végzi, és általánosságban 1 munkanap alatt a kiválasztott EASYBOX automtába rakják. Kiemelt ünnepek előtt a szállítási idő ennél hosszabb lehet.

Általánosan a kiszállítás a következő munkanapon megtörténik, tehát amennyiben a rendelést 11:00-ig leadod, már másnap a választott EASYBOX csomagautomatában lesz a rendelt termék. (Ha pénteken rendelsz, akkor hétfőn vagy a következő munkanap fogod megkapni.)

Foxpost esetén:

A munkanapokon 16:00-ig leadott rendelések a következő munkanap nap reggelén kerülnek feladásra. Így a szállítási idő 2-3 nap is lehet, a Foxpost logisztikájától függően.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ FUTÁRSZOLGÁLATTAL ORSZÁGOSAN: 1.690.- Ft

SZÁLLÍTÁSI DÍJ CSOMAGPONTRA ORSZÁGOSAN: 1.490.- Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 FT RENDELÉSI ÖSSZEG FELETT

UTÁNVÉTES FIZETÉS KEZELÉSI KÖLTSÉGE: 990 FT