fbpx

30 lenyűgöző hajszín példa férfiaknak

frizura
10 perc elolvasni

Akár drámai színváltozást akarsz, akár fedni szeretnél néhány ősz hajszálat, számos lehetőség áll rendelkezésre a férfiak számára. A természetes barnától a népszerű szőke kiemelésekig és a merészebb, kontrasztos savas árnyalatokkal tarkított színezéseken át – az alkotói szabadság szinte határtalan!

Azonban, ha nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelő frizurát, érdemes lehet megvizsgálni, hogy a legjobb színezők hogyan közelítik meg a férfi hajszínváltozásokat. Nézd meg ezeket a lenyűgöző férfi hajfestési lehetőséget, hogy inspirációt meríts és olyan stílust találj, amely harmonizál az ízléseddel és a személyiségeddel.

Sötétbarna hajszín példa fréfiaknak

Imádjuk, ahogy a Steel & Strand Chad Gabriel sötétbarna haját igazán szemet gyönyörködtetővé varázsolja.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 1

Kéttónusú közepes hajszín példa férfiaknak

Nézze csak meg, milyen nagyszerűen kiegészíti egymást ez a két szín. Yoshi Okabe seattle-i fodrász fantasztikus munkát végzett! 

30 lenyugozo hajszín példa ferfiaknak 2

Jégszőke frizura

Ez a hajviseleti választás lehetővé teszi számodra, hogy kifejezd az egyéniségedet, miközben ápolt és divatos megjelenést tartasz fenn. Alan Beak egy lágy, mégis vonzó kontrasztot alkotott a jéghideg szőke hajjal és a sötétbarna arcszőrzettel.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 3
30 lenyűgöző hajszín példa férfiaknak 33

Hamubarna férfi frizura

A természetes megjelenés érdekében a kiemelések létrehozása elsősorban a haj természetes szintjén és alaptónusán alapul – mondja Juh Leal, a GRO London stylistja. Azt tanácsolom, hogy a megvilágítást mindig tartsa legfeljebb 3 árnyalatban, és használjon olyan festéket, amely megfelel az alapszínnek. Így hihetetlen hatást érhet el a napsütötte haj extra fényével és simaságával.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 4

Világosbarna Quiff szőke kiemeléssel

A természetes megjelenésű színek, például a meleg barna és a napraforgószőke kombinációja minden hajvágást világosabbá és stílusosabbá tesz, ami alól ez a frizura sem kivétel. A felső szőke haj és a szorosan borotvált oldal közötti kontraszt modern és trendi hatást ad az általános megjelenéshez.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 5

Világos szőke buzz vágás

Az egyszerű, de hihetetlenül stílusos frizura, amelyet Ryosuke Nomura készített a The Six Senses- től, lenyűgöző hajszínének köszönhetően határozottan felhívja magára a figyelmet.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 6

Platina szőke Mohawk savzöld csíkkal

Nelson Sanchez merész színkontrasztja biztosan felkelti majd az emberek figyelmét és különleges benyomást kelt. Az élesség fokozása érdekében érdemes gondolni a haj esetleges laza vagy tüsi frizurára való formázására.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 7

Kiemeltbarna frizura átmenettel

A haj festése egyértelműbb rétegezést ad a frizurának.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 8
30 lenyűgöző hajszín példa férfiaknak 34

Fekete haj fokozatos ritkulással

Ha a klasszikus fekete hajszínt egy trendi frizurával kombinálod, kiemelkedő és divatos megjelenést érhetsz el. A Fadeday Studio remek példát mutat a francia vágásra, éles fakulással, amely kiegészítheti természetes fekete hajat.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 9
30 lenyűgöző hajszín példa férfiaknak 35

Lágy szőke melírcsíkok

Ezt a színes frizurát, amelyet a Salon1693-ban készítettek, kiváló példája annak, hogy a finom színezés hogyan növelheti az alaphajszín vonzerejét. A szőke frufru lenyűgöző megjelenést érhet el anélkül, hogy teljesen megváltoztatná a természetes haj színét. Ez egy tökéletes hajszín példa férfiaknak.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 10

Természetes barna Pompadour hajszín példa férfiaknak

A sötétebb hajszín mellett dönteni férfiként lehetővé teszi, hogy kiemeld a hajad természetes textúráját. Ez a színválasztás különösen jól működik, ha olyan frizurával kombinálod, amelynek az oldalai kopaszra vannak nyírva, a teteje pedig hosszabb.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 11

Fekete elhalványítás fehérített hegyekkel

Ha még nem vagy jártas a hajfestésben, és nem szeretnéd teljesen átszínezni az egész hajadat, akkor egy nagyszerű lehetőség lehet a hajvégek festése és hagyni, hogy összeolvadjanak a természetes hajszíneddel. Egy lenyűgöző kombináció a szőke melír és a fekete haj, éppen úgy, mint amit Leandro Silva készített.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 12

Fekete hajú átmenetes FADE frizura

A legjobb hajfesték az, amelyik megfelel a belső érzéseinek, ezért ha nincs kedve egy élénkvörös, rézbarna vagy más élénk színhez – ragaszkodjon természetes árnyalatához, és dolgozzon jobban a hajvágáson.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 13
30 lenyűgöző hajszín példa férfiaknak 36

Lenyűgöző hajdizájn extra színezéssel

Azok a férfiak, akik merész megjelenésre vágynak, az Arsel Pereira által tervezett kreatív hajvágás remek választás lehet számukra. Laza és rendkívüli, ez a hajvágás rózsaszín csillogással kiegészítve markáns kontrasztot nyújt, ha sötét hajon viselik.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 14

Fekete haj narancssárga blokk színnel

Amint elhatározod, hogy valami igazán különlegeset akarsz viselni, akár ezt a Mohawk frizurát kontrasztos színekkel, akkor vágj bele! Az eredmény azonban abszolút megéri!

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 15

Világos réz színű Pompadour frizura

A modell haja természetesen göndör, és az ügyfél mindig csak egy frizurát visel, így az ötlet az volt, hogy megmutassuk neki, milyen könnyű valami újat teremteni csak egy hajszárítóval, 4 termékkel és egy kis szakmai oktatással. A vöröses-barna szín tökéletesen illik az átlagos bőrszínű férfiakhoz.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 16

Piros Mohawk fekete alapon

Itt van Alan Beak egy másik lenyűgöző munkája, és egy másik módja annak, hogy sötét hajszínnel izgalmas stílust érjen el. Színezd be a hajad felső részét pirosra, és kombináld egy tipegő fade frizurával. Ez egy tiszta és megkülönböztető megjelenést eredményez.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 17

Hamvas szőke haj oliva bőrtónusú bőrre

Ez a divatos függöny frizura hűvös hamvas-szőke árnyalattal igazán divatosnak tűnik. A világosbarna és a szőke között helyezkedik el, így ideális választás lehet azoknak, akik színes hajstílusokat szeretnének kipróbálni anélkül, hogy túlzásba vinnék.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 18

Barna balayage hajszín példa férfiaknak

Noah, a NYC Hair Artist szakember számára a férfiak hajszínének szubtilis árnyalata az, amit „férfi fényeknek” nevez” és azt jelenti, hogy a hajba finom, természetes hatást keltő dimenziókat ad egy árnyalattal, ami nem túl szőke.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 19

Divatos levendula színű frizura

A levendula hajszín rendkívül csodásnak tűnik, és nagyszerűen mutat különböző hajviseleteken, legyen az előnyösen kiigazított és rendezett fazon vagy játékos és texturált göndör frizura. A sokoldalúsága lehetővé teszi az elegáns és a lazább megjelenések létrehozását is, így azok számára is ideális választás, akik egy divatos és mutatós hajszínt szeretnének.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 20

Felnyírt fekete haj arany végekkel

Az aranyszőke árnyalat nagyszerűen mutat a sötét hajon. Ezen a képen láthatod, hogyan emeli ki a megjelenést és milyen jól kiegészíti a sötét bőrtónust, ha a hajvégekre alkalmazzák a világos szőke árnyalatot.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 22

Aranybarna hajszín példa férfiaknak

Ezzel a frizurával Juh Leal, a GRO London alkalmazottja bebizonyította, hogy a férfi hajvágások is lehetnek olyan elegánsak és előnyösek, mint a női frizurák. Az melegbarna hajszín és a félre fésült haj kombinációja bemutatja a haj teljességét, miközben a megjelenésednek is ad egy csipetnyi szofisztikáltságot és modernséget.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 22
30 lenyűgöző hajszín példa férfiaknak 37

Csokoládébarna középen elválasztott frizura

Itt van egy menő barna hajszín árnyalat férfiak számára, amely stílusosan és elegánsan viselhető, és ezt a kép sikeresen bemutatja. A természetes szín hatásának fokozása érdekében ajánlott középhosszú mullet frizurával párosítani, középen elválasztva.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 23

Sötét, tüskés haj jéghideg szőke melírcsíkokkal

A hűvös szőke árnyalatok, amelyeket egy természetes barna alapra helyeztek, vizuálisan vonzó kontrasztot hoznak létre, és dimenziót adnak a frizurádnak. Ezenkívül a texturált frizurák kiválasztása megakadályozza, hogy a hajad laposnak tűnjön. Ha ezt szeretnéd újraalkotni a következő hajvágási időpontodon, használd ezt a John Carmona által készített stílust a Barber Theory-ből inspirációként.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 24

Sötétbarna hátrazsufizott hajszín példa férfiaknak

Azáltal, hogy összekapcsolod azokat a megfelelő hajvágási és formázási technikákat, egy elbűvölő és dinamikus megjelenést hozhatsz létre a természetes sötét hajszíneddel. Pontosan úgy, ahogy Edison Chu, a The Old Soul Barbershop fodrásza tette ezen a fotón.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 25

Közepes barna haj középen elválasztva

A sötétebb barna árnyalatai mindig elegáns jegyeket adnak egy hajvágásnak. Stílusosabb megjelenéshez a sötét hajszín jellemzőit közepes hosszúságú hajjal vagy függöny frizurával kombinálhatod, éppen úgy, mint ezen a képen, amely Mohammed stílust mutat be, egy Andsome nevű, Amszterdamban található szalon fodrászának munkáját. Ez is mutatja, hogy még mindig divatos manapság ez a hajszín példa férfiaknak.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 26

Fekete éles átmenet korall színnel párosítva

Egy tüzes érintést vinni a frizurádba anélkül, hogy túlzásba esnél, elérhető ezzel a hajszín-ötlettel férfiak számára, melyet Leandro Silva, a Los Silva Academia színező alkotott. Ez egyensúlyt teremt a merész színek és egy rendezett frizura között.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 27

Vörös rövid hajvágás

A vibráló piros árnyalatot az „undercut” frizurával és rövid hajvágással ötvözve csodálatosan vonzó és látványos megjelenést lehet létrehozni.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 28

Élénk színű graffiti hajfesték férfiaknak

Ezek a különböző színek, a zöld, sárga és narancssárga árnyalatok kombinációja még mindig nagyon feltűnő és figyelemfelkeltőnek tűnik, különösen, amikor kreatív graffitis hajstílus részét képezik. Ez egy vibráló hajszínválasztás férfiak számára, amely azonnal személyiséget injektál az általános megjelenésedbe.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 29

Szürke fedés

Az a felirat, hogy „Ha a samponod csökkenti a őszülést, akkor te is mosolyogsz”, és nehéz nem egyetérteni vele, mivel sok férfi szeretné eltakarni ősz haját anélkül, hogy nyilvánvalóvá lenne. Ez az, ahol a Just for Men Touch of Gray hajfesték készletei jól jöhetnek otthoni használatra. A cég széles termékskálát kínál az ősz hajra és szakállra, amelyek tartós és szelektív, illetve egészen finom szürke fedést biztosítanak.

30 lenyugozo frizura ferfiak szamara 30
30 lenyűgöző hajszín példa férfiaknak 38

Több hajszín példa érdekel férfiaknak? Nézd meg a Férfi rovatunkat ide kattintva!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz a képre kattintva!

frizuraklub főoldal kiemelt kép
30 lenyűgöző hajszín példa férfiaknak 39

Megosztom
Szólj hozzá