fbpx

23 fekete cseresznye hajszíntrend 2023-ban

frizura
6 perc elolvasni

A fekete cseresznye hajszín nagyszerű módja annak, hogy kipróbálj valami mást, mint a normál barna hajszín. A mély szilva- és rubinvörös tónusok sötét alappal kombinálva a tökéletes választás a viselője számára.

Fekete cseresznye hajszín trendek

Szerencsére szinte minden hajtípushoz passzol, és az árnyalata beállítható az adott bőrtónushoz. Olvass tovább, és nézd meg az alábbi különböző fekete cseresznye hajszínű frizurákat.

Fekete cseresznye szögletes bob

A sötét, merész színek jól mutatnak a rövid bob frizurákon. Ha stílust szeretnél adni megjelenésednek, válassz szögletes vágást. A hátul rövidebb, elöl hosszabb haj nem csak keretbe foglalja az arcot, de volument is ad neki.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 1

Gyönyörű fonat korona

A gyönyörű fekete cseresznye hajszínét megörökítő szórakoztató feldíszítés egy alacsony fonatú korona. Legyen egyszerű azáltal, hogy mindkét fülre két fonatot kötsz, és rögzítsd őket. Hagyj néhány laza szálat az arc keretezéséhez.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 2

Hosszú Bob oldalrésszel

A gazdag fekete cseresznye hajszín különösen elegánsan néz ki hosszú bob stílusban. Az oldalsó rész nem csak kiegyensúlyozza a kerek vagy négyzet alakú arcformát, hanem gyönyörű fénypontokat is mutat a lecsapó frufrukon.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 3

Laza és divatos alacsony konty

Függetlenül attól, hogy fekete cseresznye hajad vörös, gesztenyebarna vagy akár lila árnyalatú, a laza frizurád tökéletes a laza és kifinomult helyzetekben.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 4

Tengerparti haj világosbarna szemekhez

A fekete cseresznye hajszín és a világosbarna szem nagyon feltűnő lehet. Ha vissza szeretnéd fogni a megjelenést, akkor adj hozzá tengerparti, kócos hullámokat a lágyság és a textúra érdekében. A végeredmény tökéletes lesz! 

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 5

Fekete cseresznye színű ombre fekete frizura

Hozz létre egy ellenállhatatlan megjelenést fekete cseresznye ombre hajjal. Ez a szín keverék a legjobban a csokoládébarna frizurához párosítható.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 6

Fekete cseresznye hajszín réz kiemelésekkel

A világos bőrű csajok könnyedén viselhetik a fekete cseresznyevörös hajat. Próbálj narancssárga vagy réz színű kiemeléseket hozzáadni, hogy a vörös tónusú fekete cseresznyehaj kiemelkedjen.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 8

Cseresznye-szilva frizura

A lila árnyalatai remekül néznek ki, és kontrasztosak a bőrrel. Kérd stylistodat, hogy ezt a fekete cseresznyeszilva hajszínt, és lágy hullámokat varázsoljon a hajad teljes hosszába.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 08

Mély fekete cseresznye

Sötét fekete cseresznye hajszínt keresel? Ha a természetes színed hideg barna vagy fekete, akkor mélyebb színre van szükséged. A hajnak világosabbnak kell lennie a fej tetején, és mély szilva árnyalatúvá kell válnia.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 9

Lilás frizura egyszerüen

Miért nem adsz hozzá egy csipetnyi fekete cseresznye színt egy több tónusú stílushoz? A fekete cseresznye és a lila haj nagyszerűen mutat együtt barna gyökereken. A Balayage gondoskodik arról, hogy a keverék természetesnek tűnjön.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 10

Fekete cseresznye hajszín

A tökéletes fekete cseresznye hajszín a fekete lányokon tükrözi bőrének gyönyörű árnyalatát. Ez a szín csokoládé tónust kapott, amely különösen gazdagnak tűnik a hosszú, hidratált fürtökön.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 11

Fekete cseresznye kiemelések

A mindenre kiterjedő megjelenés helyett miért ne válassz fekete cseresznye hajfestéket? Ez a rubinvörös alappal rendelkező sötét szín a legjobban a sötét barnákon mutat jól. A Balayage kiemelések több időt vehetnek igénybe, de a keverék a legtermészetesebbnek tűnik.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 12

Elegáns, egyenes Bob

Ez a hajszín inkább megtartja a csokoládécseresznye hajszín alapját. Még mindig láthatod a vörös árnyalatait. Ez a gyönyörű szín nagyon jól mutat egy sima, egyenes bobon.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 13

Világos bordó árnyalat

Játssz el a különböző árnyalatokkal, hogy a legjobban illeszkedjen a megjelenésedhez. Ez az élénk bordó fekete cseresznye hajszín jól mutat sápadt bőrön is. Ez a vöröses-lila árnyalat tökéletes egy merész erős személyiséghez.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 14

Fekete cseresznye barna hajon

Egy másik nagyszerű inspiráció ennek a színnek az eléréséhez a feketcseresznye haj. Egyértelműen barna alapú tincsekhez tervezték, ez a vörös árnyalatú haj barna árnyalatokkal rendelkezik, különösen a tövénél.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 15

Hosszú és egyenes vörös frizura

Néha a hosszú fekete cseresznye frizura bemutatása olyan egyszerű, mint egyenesen és fényesen viselni. A természetes érzés érdekében tartsd meg a sötétebb bordó színt a gyökereknél.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 16

Természetesen göndör

Mutasd meg göndör hajad, és viseld nyugodt és természetes stílusban. A fürtök mindig dimenziót adnak, és különösen jól mutatnak a vörös árnyalatú barna alapú fürtökön.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 17

Kevert Balayage

Nézd meg ezt a csodálatos keveréket! A fekete cseresznye balayage frizura készítése arról szól, hogy a cseresznye színe keveredjen a fekete alappal.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 18

Finom kiemelések egyenes hajon

A természetes hajad néhány árnyalata komoly dimenziót kölcsönöz ennek a megjelenésnek.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 19

Vörös + fekete cseresznye hajszín

Ez a szín sokkal több vörös tónust vesz fel, mint az előző stílusok. Ez nem rossz, sőt ideális a meleg, világos barnák számára. Készítsd el ezt a sötét hajat vörös árnyalatokkal a rövid, közepes vagy hosszú hajon is.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 20

Menő burgundi

A tökéletes hajszín kiválasztásakor kulcsfontosságú, hogy a bőrtónusával dolgozz. Ha bőrödben vannak olyan meleg felhangok, mint a rózsaszín és a barna, akkor ez az erősen lila árnyalat neked való.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 21

Fekete cseresznye + sötét gyökerek

A természetes szín megőrzése a gyökereknél nem csak divatos, de a frizurádat is kiemeli. Fókuszálj a dinamikus színre a hajad alsó felére, és használj olyan kiemelési technikát, mint a balayage.

23 fekete cseresznye hajszintrend 2023-ra 22

Gesztenyebarna + fekete cseresznye

Ez a fekete cseresznye szín minden hangját eltörölte a szilva és a lila. Együtt a mély, csokoládés bordóval ez a gyönyörű haj gazdagságot ad, amit a sima barna haj soha nem érhet el.

A fekete cseresznye hajszínt sok különböző irányba viselheted, attól függően, hogy melyiket részesíted előnyben. Ha kiemelsz némi lila, piros vagy akár bordó árnyalatot, a színed gazdagon sötéttől merész és fényes lesz. Melyik megjelenést választod?

fekete cseresznye hajszín

További női frizura ötletekhez kattints ide.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz a képre kattintva!

frizuraklub főoldal kiemelt kép
23 fekete cseresznye hajszíntrend 2023-ban 26

Forrás: https://hairstylecamp.com/black-cherry-hair/

Megosztom
Szólj hozzá