fbpx

30 divatos nyári frizura

frizura
23 perc elolvasni

Hoztunk Nektek 30 divatos nyári frizura ötletet ami a kánikulában nem csak praktikus, de mutatós viselet is, akár a strandon, akár az esti buliban.

30 divatos nyári frizura

Bár szeretjük az összetett, extravagáns frizurákat, nyáron úgy gondoljuk, hogy a kényelem a legfontosabb. Hiszen ha kevesebb az idő, amit a hajunkra fordítunk, annál több időt tölthetünk a strandon. De az sem jelenti azt, hogy a kényelmes frizurák nem lehetnek divatosak. Sőt, szerintünk a tökéletes nyári frizura praktikus és stílusos. Olyan kinézetet keresünk, amely nem csak bírja a nagy meleget és a magas páratartalmat, de friss és hűvös érzést is nyújt. Ezt be is bizonyítjuk neked, összegyűjtöttük kedvenc nyári frizuráinkat, és szaktanácsokat is adunk hozzájuk Giovanni Vaccarótól és Ryan Richmantől.

Holland fonatok

Amikor a hőmérséklet emelkedik, az a fontos, hogy a hajad ne lógjon a nyakadon. Leigh-Ann Pinnock holland fonatai gondtalanul mutatósak és stílusosak maradnak, miközben hűsítik a nyakadat. Vaccaro szerint a tiszta haj a legjobb alap a fonatokhoz. Segít abban, hogy a frizurád hosszabb ideig kitartson, és felszívja az összes olajat, hogy hidratált legyen.

„Mieltt összefogod a hajad, biztosítsd, hogy teljesen száraz és tiszta legyen” – mondja Vaccaro. A hajadat három részre osztva, és két részre osztva a hajvonalat, kezdd el fonni a hajad végét holland fonattal, amíg el nem éred az alját, az azután rögzítsd egy gumival. „A különböző fonatstílusok keverésével bármilyen kivitelű fonatot elkészíthetsz, vagy egyszerűen csak egy típust használj- javasolja Vaccaro.

holland fonat- 30 divatos nyári frizura

Texturizált Bob

Hallottad már korábban és újra hallani fogod: dolgozz együtt a természetes hajtextúráddal. Bár ez egész évben jó tanács, nyáron még inkább az, amikor egy óra hőformázás meghiúsul az első nedvességjelzéseknél. Tehát ha göndör vagy hullámos a hajad, játsz a textúrával egy olyan vágással és stílussal, amely előnyben részesíti azt. Jennifer Hudson állig érő bobja enyhén rétegzett és felborzolja a textúrát, és tökéletesen eléri a #shorthairdontcare céljait.

A nedves hajadat fésüld át széles fogú fésűvel, majd ujjaidat használva könnyedén borzold fel. „Hagyjad, hogy megszáradjon, majd adj hozzá sóspray-t, hogy egy természetes hatású textúrát kapj”, mondja Vaccaro.

texturált bob

Díszített lófarok

Egy könnyű módja az új megjelenésnek és annak, hogy a hajat átmenetileg átalakítsd, hogy használsz egy kiegészítőt. Sienna Miller egyszerű lófarokja egy szalaggal puhább megjelenést kap, ami megfelelőbbé teszi egy formálisabb eseményen való viseléséhez. Ez bizonyítja, hogy a kiegészítők képesek tönkretenni vagy éppen megmenteni egy megjelenést.

„Pörgesd fel a hajad a megszokott magas kontyodban (vagy ha rövidebb a hajad, akkor a lófarokban), de használj egy díszes kendőt vagy szalagot, hogy eltakard a gumit és textúrát vagy mintát adj a mindennapi kontyodhoz” – mondja Vaccaro. „A hajtöveknél pedig használj száraz sampon” – tette hozzá Vaccaro.

lófarok kiegészítővel

Rendezetlen konty

Már mutattunk neked rendezetlen kontyokat bemutató útmutatót a hétköznapokra, de ez a természetes hajváltozat kicsit extra dolgot kínál. A hullámok természetes textúrát, mozgást és még frufrut is adnak hozzá. A megjelenéshez először készítsd elő a hajad kókuszolajjal és E-vitaminban gazdag ápolóval. Utána egyszerűen dobd fel a hajad egy kontyba – a hullámaid elintézik a többit.

rendezetlen konty

Űr-konty

Az „űr-kontyok” pillanatnyilag nagyon divatosak. Ez a ’90-es évek hajdivatának újraéledése, és nagyon népszerű trend a fesztiválokon viselni. Janelle Monáe virágos hajtűkkel díszíti a sajátját. „Praktikus és egyszerű módon kiegészítheted a megjelenésedet,” mondja Vaccaro. „Használj egyedi, modern formákat.

Először készíts egy oldalsó tagolást a frizurádon két centivel hátrafelé, hogy az arcod köré „lógjon” pár tincs, majd készíts egy középső tagolást, és oszd két részre a hajadat. Vedd az egyik részét, és készíts egy lófarokat, rögzítve egy gumival. Csavarj vagy tekerd körbe a lófarok végét a gumival, majd rögzítsd hajtűvel. Ismételd meg a másik résznél is. Végül vegyél egy hajtincset a tagolásnál és finoman fésüld oldalra úgy, hogy rögzítsd a végét az egyik „űr-konty” alapjához hajtűvel. Így lágyan keretezheted az arcod. Most pedig jöhetnek az apró kiegészítők: ragyogó csattok, hajmatricák vagy csillámok, amikkel feldobhatod az összhatást.

űr-konty

Tengerparti hullámok

A hullámok felveszik a nyári évszak szellemiségét. Ha mégsem tudsz kimenni a tengerpartra, akkor vizuálisan elérheted ezt a könnyed stílust otthon is. Ennek az előnye, hogy a finom, egyenes tincsek extra dimenziót és mozgást kapnak a textúrának köszönhetően.

Alkalmazz egy habot száraz vagy enyhén nedves hajra. Hagyd megszáradni a levegőn. Kezd el a haj egy-egy egy hüvelykes részét 0,75 hüvelykes hajvasalóval göndöríteni. Fújj egy hajkefét rugalmas tartású hajlakkal, majd szedd ki a loknit a hő hatása alól épp csak kis idő elteltével elkezdve kifésülni a loknit. Amikor az összes hajat megcsináltad, végül használd az ujjaidat, hogy végigfésüld a hullámokat egy utolsó alkalommal.

tengerparti hullám

Topknot

A topknot olyan frizura, amely rendkívül sokoldalú. Az elképzelések változhatnak a személyes ízlés és preferenciák szerint. „Szeretem, ha az alja és az oldalak viszonylag szorosan állnak, hogy éles hatást érjünk el, az arc fiatalabb megjelenésével együtt” – mondja Richman. De ha valami lazább és szabadabb megjelenést szeretnénk, akkor Paz Vega inspiráló lehet. Az arcot keretező függönyfrufru és a laza tincsek sokoldalúságot sugallnak.

Oszd el a hajat két részre a fül felett. Kösd össze az első részt a fejkoronánál vagy az elképzelés szerint, és rögzítsd rugalmas szalaggal. Gyűjtsd össze a többi hajat, és fésüld fel az előbbi kontyig, majd kösd össze egy kontyba az egész hajat. „Ha szakaszokra bontod a hajat, jobban irányíthatod az elkészült frizurát” – mondja Richman. „Az arc körül néhány hajtincset óvatosan húzz ki, hogy puhább hatása legyen. Oszd meg a kontyot két részre, fondd össze a két szálat, majd tekerd le a kontyt. Hagyj ki néhány tincset és rögzítsd néhány tűvel a kontyt.

topknot

Pompadour

Az alapvetően texturált haj új megközelítést kínál a pompadour stílushoz. Ez egy alacsony karbantartású frizura, amely megfelelő vágással kezdődik és megfelelő termékekkel ér véget. A hajat rövidre vágják az oldalakon, és hosszabbra hagyják felül.

Mossuk meg a hajat, majd hagyjuk szárítani természetesen. Használjunk egy kis mennyiségű pomádét és osszuk el a hajunk tetején. Használjunk egy hajválasztót, hogy kibontsuk és formázzuk a hajat, hozzáadva magasságot és térfogatot.

pompadour

Laza konty

Gemma Chan haja álomszerű. A laza kontyja, amely arckeretet alkotó fonattal van díszítve, tökéletes választás a nyári estékhez. A kiegészítők stílusától függően az öltözéktől független eleganciában vagy a hétköznapi lazaságban is remekül mutat. Az igazán jó hír? Minden hajtípuson és -textúrán jól működik.

Egy széles átmérőjű hajvasaló segítségével középen egyenlő részekre osztva az egész hajat tincsről-tincsre körbe ki kell tekerni. Miután a haj kihajtva, lehetőleg alacsony kontyba feltekerve, rendezett és rendezetlen hatású tincsekkel el kell készíteni a frizurát. Két szakaszban kell kihagyni a hajat az arc keretezéséhez. Végül egy szalagot kell a teljes frizurára helyezni.

laza konty

Alacsony copf

Az alacsony lófarok egy nagyobb textúrájú és térfogatú tuningolást kap. A visszafésült korona hozzáadása azonnal az esti megjelenést adja meg a frizurának, miközben ellenáll a nedvességnek.

Használj egy széles fogú fésűt egy oldalirányú elválasztás létrehozásához. Húzd a hajat az egyik oldalra, majd simítsd le erős tartású géllel. Rögzítsd a hajat hajgumival. Vagy használj hajhosszabbítást és rögzítsd azt. Kenj el egy minőségi hullámosító krémet az egész hajadon, hogy a fürtök hidratáltak és jól meghatározottak maradjanak.

alacsony lófarok

A Milkmaid fonat

Lucy Boynton általában a védjegy fazonjával, azaz a bob frizurával jelenik meg, de ezúttal egy kócos kontyot választott, amely szívünkbe markol. A kócos textúra egy új és friss megközelítést ad a hagyományos milkmaid fonatnak, bár elsőre bonyolultnak tűnhet, valójában rendkívül egyszerű létrehozni.

Hozz létre két fonott copfot a haj két oldalán. Egy fonatot húzz át a fejed tetején, és tűzd be az alján, a közepén és a végén. Ismételd meg a másik oldalon. Lazítsd fel a fonatokat, finoman húzkodva néhány tincset az ujjaddal. Hagyd ki néhány szál hajat, hogy még kócosabb hatást érj el, ennek köszönhetően kapsz egy laza hangulatot.

milkmaid fonat

Sál tekercs

Egy sál a haj sokrétű kiegészítője, amelyet mindig kéznél kell tartani. Véd a hajstílustól éjszaka és ébrenlétkor egyaránt. Nyáron ideális a fazon megtartásához és vonzóbbá tétele érdekében. „Válassz a sál hosszából, hogy teljesen beburkolja a hajadat, vagy csak azért, hogy eltakarja a nyakadat” – javasolja Vaccaro. „Ez a stílus különösen alkalmas második napos hajra vagy olyan napokon, amikor nincs kedved a hajad formázásához.”

Ehhez a megjelenéshez kezdd száraz hajon . Vedd a sálat és tekercseld körbe a hajat, kösd össze egy masnival vagy egy csomóval a fejtetőn.

sál a hajban

Magas lófarok

Az erős póni copf stílus, amit Ariana Grande egész jól képvisel. Ez egy könnyen elkészíthető, mégis elegáns megjelenést biztosító frizura, ami nappalra és éjszakára egyaránt alkalmas. Ez a stílus a közepes vastagságú és hosszúságú hajon érvényesül leginkább, legyen az göndör vagy egyenes. Azonban, ha a hajad kicsit ritkább, trükkökkel lehet úgy tűntetni, mintha sűrűbb copfod lenne.

Összeszedve a hajat, erős gumival kösd össze a fejtetőn” – javasolja Vaccaro. Biztosítani kell, hogy a haj sima legyen, fésüljük le a tetejét és az oldalait. „A hossz és a vastagság érdekében még hajhosszabbítókat is be lehet tenni, hogy igazán erős hatást érjünk el.

magas lófarok

Magas konty

Tracee Ellis Ross fejfedős haja az egyetlen elfogadott fajta számunkra. „Egy sapka felhelyezése a legegyszerűbb módja annak, hogy eltávolítsd a hajad az arcodból és azonnal jól nézz ki” – mondja Vaccaro. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egy széles peremű napvédő kalap – személyre szabott árnyékkal – nagymértékű enyhülést és védelmet nyújt a nyári napsugárzás ellen.

Gyűjtsd össze a hajad magas kontyba, majd rögzítsd el egy gumival. A hajad további megtartása érdekében és a szálak kordában tartásához használj erős fixáló gél. Helyezd fel a sapkát a tetejére.

konty és kalap
30 divatos nyári frizura 33

Retro Lob

Bár a „rendetlen textúra” lehet a legnépszerűbb kifejezés a nyári frizurák lexikonjában, Kaia Gerber erőteljes érvet hoz fel egy polírozottabb megjelenés mellett. Chic retró bob frizurája polírozott hullámokat tartalmaz rendetlen textúra helyett, így tökéletes esti frizura.

Egy fésű segítségével készíts egy mély oldalsó választékot, ami a leginkább előnyösen áll neked. Csavard fel a hajad forró hajcsavaróval. Hagyd legalább 10 percig állni. Vedd ki a hajcsavarókat és finoman fésüld át az ujjaid segítségével a hullámokat. Erősen tartó hajlakkal fújd be a frizurát.

retro lob

Fonott kontyok

Az afrohaj védelmi stílusai mindig jó ötletnek bizonyulnak, de különösen a nyári időszakban, amikor a hőség és a nedvesség rossz hatással lehet a hajra. Tessa Thompson édes két fonott kontya különlegességet kapott csinos kis fülejtései által. Nem tudod, hogyan alakítsd ki ezeket a kis szőrszálakat? Segítünk neked!

Oszd ketté a hajad középen, majd készíts két egyforma részt a hajadból. Egyik oldalon kezdd el a hajat hármas részre szedni, fondd be kihúzva a külső részeket a középső felé, majd dolgozz a végéig. Rögzítsd egy hajgumival. Használj egy stilizáló terméket, és egy fogkefét vagy kis fésűt, hogy simává tudd tenni a füleid hajvonalánál, majd csavarj kis hullámokba.

fonott kontyok

Korona fonás

Hasonlóan a Milkmaid fonathoz, de kissé bonyolultabb, a koronafonat lényegében oldalra hajló francia fonat, amely körbeveszi a fejet. Párosítsd meleg rózsaszín ajkakkal, mint Ana de Armas a legütősebb nyári megjelenéshez.

Használj fésűt az elején lévő haj megtámasztásához, hogy előre essen az arcod elé. Vegyél egy hajtincset, és oszd három részre, hogy francia fonatot készíts. Keresztezd a jobb oldali tincset a középsővel, hogy a jobb oldali tincs az új középső tincs legyen, közben hozzáadva egy kis hajat a tincshez a jobb oldalon, majd ismételve bal oldalon, amíg el nem éred a haj végét. Folytasd körbe a fejet, igyekezve minél több hajat belefoni a francia fonatba. Egy hagyományos fonattal kösd össze a maradék hajat. Tűzd fel a hagyományos fonatot a fejedre, hogy koronát alkoss.

korona fonás

Vizes hatású bob

Az éles vágású, egységesen rövid bob már önmagában is feltűnést keltő, de ha ezt párosítjuk a jelenleg divatos, nedves hatású frizurával, akkor egy lenyűgözően kifinomult stílust kapunk – még ha nem is igényel sok előkészületet. A leghatékonyabb módszer ennek az elkészítésére talán egy gyors merülés, ám sajnos ez nem állja meg a helyét a nyári hőség és nedvesség hatásai ellen. Ebben az esetben van azonban egy jobb megoldás.

Nedves hajon alkalmazzuk az vizes hatású gél-krém kombinációt, a hajszálakra. Oszlassuk el a hajat és fésüljük át, hogy az anyag egyenletesen oszoljon el. Végül egy fényes hatást elősegítő hajlakkal zárjuk le.

vizes hatású bubi

Hullámos lófarok

Egy hullámos lófarok egyszerre könnyed és elegáns, nappal és éjszaka is jól mutat. Jamie Chung hasonló textúrájú hajával pedig magabiztosan stílusos hatást kelt.

Készítsd elő a nedves hajad egy texturált habbal, majd hagyd megszáradni.

Óvatosan húzd össze a hajat egy magas lófarokba, rögzítsd egy gumival. Kissé felborzolhatod a hajgyökeret, hogy még több volument érj el.

Vegyél ki néhány tincset az arcod környékéről, hogy keretezze az arcodat, majd hajvasalóval hullámosítsd be őket.

Kézzel lazítsd és hullámosítsd jobban a frizurádat.

Végül, használj egy száraz textúrás hajlakkot ,hogy még jobban megragadjon és tartós legyen a frizurád.

hullámos copf

Buborék fonás

A buborék fonott frizura trendi nyáron. Vicces hangulatot ad, ezért tökéletesek egy olyan napon, amit a strandon töltesz. Attól függően, hogy milyen sűrű hajad van, választhatsz egyetlen buborék fonatot vagy többet, mint amit Celeste O’Connor használ a képen.

Választhatsz oldalsó elválasztást, majd fonj vagy köss össze egy lófarokkal. Használj olyan terméket, amitől a szálak jól illeszkednek a homlokodhoz, domborodjanak, hullámokat vagy kunkorodásokat formáljanak. Ezt egy fésűvel vagy fogkefével igazíthatod meg.

buborék fonás

Félig feltűzött frizura

Egy szögletes fazonú bob stílusú frizurát nyári színnel és laza textúrával varázsolhatunk még izgalmasabbá. A felső részt felhúzhatjuk, így kevesebb hajmaradvány feltűnhet az arcunkon. Ráadásul a második vagy harmadik napon még szebb hatást kelt.

„A második napi hajat előkészítve használjunk kicsi száraz sampont a tövekre fókuszálva” – mondja Richman. „Ezzel jót teszünk a hajunknak, mert a szükséges súrlódást biztosítjuk és több kontrollt nyerünk, amikor felhajtjuk a hajunkat.” Egy felső részt fogjunk és húzzuk fel magas lófarokba, majd egy kefével simítsuk a tetejét és oldalát. Rögzítsük gumival, majd csavarjuk körbe a végét, hogy kis fésűkötést hozzunk létre. A hajgumival zárjuk le.

félig feltűzött frizura

Halszálka fonás

Egy másik szórakoztató fonott stílus a halszálka fonat, amelynek tökéletesre csiszolása kicsit gyakorlást igényel, de annyi drámai hatást ad. A kedvenc módunk annak viselésére, mint amit Gabrielle Union is hord, ahol az enyhe kiemelések további dimenziót teremtenek.

Oszd el a hajat, majd gyűjtsd össze egy oldalra és készíts belőle egy alacsony lófarokat. Oszd szét a végeket két kisebb, egyforma méretű lófarokká. Vedd egyik lófarokat, különíts el egy fél centiméteres hajszálat a külső részből, majd húzd át a tetején a jobb oldalra. Ismételd meg a jobb oldalon, húzva egy fél centiméteres hajszálat a jobb lófarok külső részéről, majd feldobjuk a bal oldalra. Ismételd meg az előző lépéseket, amíg el nem éred az alját, majd rögzítsd az egyes végét egy gumival vagy hajpánttal.

halszálka fonás

Hullámos LOB

Ha göndör hajad van és lob hajvágásod, ez egy könnyű módja annak, hogy kihasználd a göndör hajadat, játssz a hajad elválasztásával, és frissítsd a megjelenésed. Csak győződj meg róla, hogy a hajszálak jól hidratáltak maradnak, mert száraz haj helyett göndör hajfürtök helyett frizzy hatást fogsz kapni.

A mosást követően vigyél fel hajbalzsamot a hajszálakra majd egy széles fogú fésűvel oszd el a hajad. Használj egy texturizáló permetet vagy göndörítő habot, majd az ujjaid segítségével mozgassad meg a hajszálakat, hogy extra volument kapj. Engedd a hajat megszáradni a levegőn.

hullámos  lob

Sima Pixi

Amikor a hőmérséklet emelkedik, olyan frizurára és stílusra van szükséged, amely megőrzi a hűvös kinézetet és érzést – Kristen Wiig szuper síma pixifrizurája éppen ezt teszi. Az egyszerűség eleganciával találkozik a nyáron. Ne aggódj a színek miatt, mert a sötét hajtövek szép kontrasztot és egy kis nyersességet adnak az amúgy is kifinomult és rendes megjelenéshez.

Nedves hajjal kezdjük és készítsünk mély oldalsó választékot. Vigyük fel a hajra az egyszerű kezelésű gélt és habot. Fésüljük le a hajat a széles fogú fésűvel, hogy laposan feküdjön. Végül tegyünk rá hajlakkot.

sima pixie

Csavart frizura

Amikor a hőség és a nedvesség együtt jelennek meg, a hosszú, természetes haj olyan érzést kelt, mintha lesújtana. Azonban a megoldás egyszerű, és nem követeli meg hosszúság feláldozását. Válassz egy védelmét biztosító frizurát, mint Zazie Beetz havana csavarjai. Ez egy sokoldalú megjelenést kölcsönöz, amely akár tovább is formázható az általad választott frizurává.

Csavart frizura

Rendezetlen copf

Freida Pinto rendetlen lófarok frizurája mindent magában foglal, amit valaha is akarhattunk – és még annál is többet. Egy magas lófarok divatos és könnyed módja annak, hogy nyáron eltávolítsuk a hajunkat az arcunkból.

Húzd a hajadat egy magas lófarokba, amit egy hajkefével simíts le a tetején és oldalain. Rögzítsd a lófarokat egy gumival vagy hajgumival, majd tegyél rá néhány szérumot a repülő szálak megszelídítésére. Ha szeretnéd, használj texturáló spray-t és hullámokat adj egy széles hengeres hajvasalóval. Simítás után add rendetlen hatásúvá az ujjaid segítségével, húzz ki néhány arca köré kerülő tincset, végül pedig használj hajlakkot.

rendezetlen lófarok

Göndör rövid frizura.

Igen, haj leengedve van ebben a megjelenésben, de a rövid hajhossz garantálja, hogy ne érjen a nyakadhoz (így akár a legmelegebb időjárásban is viselhető). Kérjük meg a fodrászunkat, hogy vágjon hosszú, változó hosszúságú rétegeket a texturált hajtincseinkbe. Ezek az egyes rétegek organikus formát kölcsönöznek az elkészült frizurának, amely hozzájárul a könnyed és laza megjelenéshez.

Tiszta, nedves hajjal kezdve mélyen válasszuk el a hajunkat a bal vagy jobb oldalra. Ezután mozgassuk az összes hajat az adott oldalra, hogy az egyik vállunkra essen. Vigyünk fel egy hajbalzsamot és göndör hajkrémet az egész hajra, majd hagyjuk száradni levegőn.

göndör rövid frizura

Alsó fonott konty

Alicia Key’s hajfonat-konty hibridje tökéletesen stílusos és könnyed, ugyanakkor elegáns megjelenést kölcsönöz bármilyen eseményhez – legyen az nappali medenceparti vagy esti ünnepség. A hajat először be kell fonni, majd hozz létre egy lófarokat a nyak alján és rögzítsd rugalmas szalaggal. Laza mozdulatokkal tekergesd a haj végeit (azaz a fonatokat) a gumi köré. Rögzítsd a végeket és spray-zd be az egész megjelenést fényesítő spray-vel. Géllel és egy kis fésűvel finomítsd a széleket vagy hullámokba rendezd őket.

fonott konty

Natúr pixie

Lashana Lynch mutatja meg nekünk, hogy néha kevesebb több lehet a szuper rövid pixie vágással. A természetes göndör textúra formát ad ennek a szuper rövid stílusnak, míg a kiemelkedő ősz hajszálak természetes kiemelkedő gyöngyszemet adnak neki.

natúr pixie

Hullámos bob

Ha idén nyáron szeretnéd kicsit rövidebbre vágni a hajad, akkor a könnyebb stylingolás érdekében érdemes egy rövidebb frizurát választanod. Azonban fontos, hogy előtte beszélj a fodrászoddal, mivel a haj típusa és textúrája határozza meg, melyik frizura lehet a legmegfelelőbb neked. Például hosszabb hajviselet nélkül a göndör haj nehezebben kezelhető és általában frusztrálóan kócolódik. Ezért javasolt hosszú rétegeket vágni, hogy lendületet adjon a fürtjeidnek. Azoknak, akik hajuk természetesen egyenes, érdemes olyan frizurát választaniuk, mint Lucy Hale-ben, melynek a haja rétegekbe van levágva, hogy testesebb és dinamikusabb hatást érjenek el.

Tegyél száraz sampont a hajra, hogy elérj egy szemernyi szemcsés hatást. Formázd a nedves hajadat a kedvenc frizurád szerint, és hagyd, hogy természetesen megszáradjon (szükség esetén egyenesítővel is dolgozhatsz).

bubi frizura

Ha érdekelnek még frizura tippek, ITT találsz lépésről lépésre elkészíthető frizurákat.

A nyár TOP 5 hajápolási termékét ITT találod.

Megosztom
Szólj hozzá