fbpx

60 könnyen követhető hajfonás lépésről lépésre hosszú, közepes és rövid hajhoz

frizura
7 perc elolvasni

Mutatunk 60 hajviseletet,mely bemutajtja a hajfonás lépésről lépésre technikáját. Ezek ideálisak a nyári bulikba, strandra, de akár munkába is.

60 hajfonás lépésről lépésre

Ha hosszú vagy vállig érő hajad van, akkor rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre a frizurád alakítására. Azonban nagyon könnyű belefutni abba a hibába, hogy mindig ugyanolyan szokásos módon igazgatod vagy göndöríted, vagy csak felkötöd a hajad egy lusta napon.

Miután megszoktad, hogy csak néhány módon formázod a hajadat, könnyen elfelejtheted, hogy még egy egész frizuravilág van, amit felfedezhetsz.

Egy másik kihívást az jelenti, hogy sokan azt hiszik, csak széles körű szaktudással lehet kilépni a komfortzónádból, és kipróbálni új frizurákat.

Sajnos az emberek sokszor úgy gondolják, hogy nincs megfelelő szaktudásuk ahhoz, hogy a bonyolult, extravagáns vagy részletes stílusokat kipróbálják. Azonban ez tévhit.
Bár van néhány bonyolult frizura, azonban vannak olyanok is, amik nagyon könnyen elkészíthetőek. Sose hagyd, hogy a stílusképességeid vagy azok hiánya megállítson abban, hogy új stílusokat próbálj ki, amik nagyszerűen mutathatnak a hajadon.

Mindig emlékezz arra, hogy a félelmeid akadályozhatnak meg abban, hogy új frizurákat fedezz fel, amiket egész egyszerűen imádni fogsz.

Egyszerű frizura közepes hosszúságú hajra

Bár nagyon bonyolultnak látszik, a fenti stílust még kezdők is könnyen elkészíthetik. Gyakorlatilag csak két csavart lófarokat kell készíteni apró hajszálrészletekből. Ezután csak össze kell fonni az alsó szakaszt, majd feltűzni az első lófarok alá.
Ez egy rendkívül mutatós hajviselet, amelyhez nagyon kevés munkára van szükség.

egyszerű frizura

Francia fonat

Ez a gyönyörű, vintage stílus csak egy fejpántot és egy egyszerű francia fonatot igényel. Először rögzítsd a hajad egy fejpánttal. Ezután fonj francia fonatot az egyik oldalon, majd dugd be a hajad a fejpánt mögé. Végül csak tekerd a hajad végeit körbe a fejpánt körül, és kész vagy.

francia fonat

Tökéletes lófarok

Búcsút inthetsz az unalmas copfnak. Itt a tökéletes lófarok. Egy kis csavarozással és göndörítéssel könnyedén létrehozhatsz egy gyönyörű, dús copfot, ami lenyűgözőbb minden más lófaroknál.

tökéletes lófarok

Fonott fejpántos frizura

A „fonott fejpántos frizura” egy elegáns kontyot ötvöz egy aranyos és sportos fejpánttal. Az ellentétes kombináció növeli a stílus sokoldalúságát és könnyűvé teszi annak viselését akár munkahelyen, akár randin. Emellett a frizura biztosítja, hogy a hajad a helyén maradjon, és ne zavarja az arcodat. Egy fejpánt és néhány hajtű elegendő ennek a megjelenésnek a létrehozásához.

fejpántos frizura

Tarkókonty

Bár ez a frizura nagyon bonyolultnak és elegánsnak tűnik, valójában nem sokkal nehezebb elkészíteni, mint egy egyszerű alacsony hullámos copf. Talán a legfontosabb, hogy ez a stílus öt percnél rövidebb idő alatt elkészül, és alkalmas bármilyen alkalmakra. Azonban fontos, hogy szerezz be valamilyen hajterméket, mielőtt kipróbálnád ezt a stílust. Használd a terméket szükség szerint, hogy eltüntesd a kócos szálakat, és hogy a hajad eleje az egész nap rendezett és tartós maradjon.

tarkókonty

Kócos konty

Egy szépséges frizura, amelyben az elegáns konty összekeveredik egy laza konttyal. Nagyon könnyű elkészíteni. A stílus lényegében ugyanaz, mint a fent látható tarkót konty, azonban ebben a frizurában laza, göndör tincsek is találhatóak, így mutatósabb szálakat láthatsz elől.

kócos konty

Tarkókonty félhosszú hajból

Ez a frizura csak egy másik változata a laza, feltekert kontyoknak. Ha nem jár sikerrel az előző ötletnél mutatott módszerekkel, akkor próbáld ki ehelyett a fenti bemutatóban látható módszert. Nagyon egyszerű. Csak egy félhosszú lófarokkal kell kezdeni, majd a haj alsó részeit feltekered köré. Csak egy hajgumi és néhány csatt a szükséges hozzá.

tarkó konty félhosszú hajból

Oldalfonás

Tudod, hogyan kell egyszerű fonatot készíteni a hajadba? Ez tulajdonképpen minden, amit tudnod kell, hogy elkészítsd ezt a gyönyörű stílust. Csak göndörítsd be a hajad egyik oldalát és fonj a másik oldalon. Majd tűzd fel a fonott oldalt a göndör hajad alatt, hogy gyönyörűen aszimmetrikus kinézeted legyen.

oldalfonás

Félig leengedett party lob

Lehet, hogy azt érzed, hogy a rövidebb hajadból nem lehet mutatós frizurád ez egyszerűen nem igaz. Valójában a hosszú bobodat egyszerűen átváltoztathatod egy elegáns félhajba a fenti egyszerű stílussal. Csak néhány hajtű, hajformázó vas és hajlakk szükséges hozzá.

félig feltűzött frizura

Dús fonott haj

Ahhoz, hogy létrehozd a fent látható gyönyörű frizurát, csak annyit kell tudnod, hogyan kell fonni a hajadat, majd készíteni egy csavart lófarkat. Ez a frizura a kinézetéhez képest nagyon egyszerű, csupán a két egyszerű stílus kombinációjából áll, mégis nagyon bonyolult hatást kelt.

csavart lófarok

Fonott félig feltűzött frizura

Vágysz arra, hogy kövesd a trendeket és szívesen lennél bohém? Ha igen, akkor ez a gyönyörű, lezser frizura tökéletes választás számodra. A teendőd csak annyi, hogy az hajad egyes szakaszait fonod körbe a fejed körül, majd feltűzöd őket, hogy egy gondtalan félhosszú hajstílust hozz létre.

fonott félig feltűzött haj

Masnis frizura

masnis frizura

Húzott hajfonás lépésről lépésre

húzott fonás

Rózsa a hajban

rózsa frizura

Oldalra fonott frizura

oldalfonás

Fonott konty

fonott konty

Ombre hajfonás lépésről lépésre

fonott ombre

Tarkó konty göndör hajból

göndör konty

Khaleesi inspirálta frizura

khaleesi csavar

Egyszerű hullámos tarkókonty

hullámos tarkókonty

Konty fonással

konty fonással
60 könnyen követhető hajfonás lépésről lépésre hosszú, közepes és rövid hajhoz 60

Alkalmi frizura

alkalmi frizura

Hármas hajfonás lépésről lépésre

Nézd meg az alábbi lépéseket:

  1. Osztod a hajat 3 részre.
  2. Átkeresztezed a középső részt az is bal oldali részre.
  3. Átkeresztezed a középső részt a jobb oldali részre.
  4. Hozzáadod a hajat a bal oldali részhez.
  5. Hozzáadod a hajat a jobb oldali részhez.
  6. Ismételd meg az 2. lépést.
  7. Ismételd meg a 3. lépést.
  8. Folytasd a fonást.
  9. Befejezve. Boldog fonást!
hármas fonás

Szívecske frizura

szívecske frizura

Ötös fonás

ötös fonás

Hamis oldalfonás

hamis fonás

Boxoló frizura

boxoló frizura

Halszálka fonás

halszálka fonás

Fejtetőn lévő hajfonás lépésről lépésre

fonás a fejtetőn

Francia konty

francia konty

Dupla konty

dupla konty

Hamis laza fonás

hamis fonás lazán

Félig leengedett frizura halszálka fonással

halszálka fonás félig feltűzve

Csavart hajfonás lépésről lépésre

csavart fonás

Letűzött copf

letűzött fonás

„Hajkorona”

hajkorona

Bohém fonás

bohém fonás

Dupla hajfonás lépésről lépésre

dupla fonás

Kócos oldalkonty

oldalkonty

Vízesés hajfonás lépésről lépésre

vízesés fonás
60 könnyen követhető hajfonás lépésről lépésre hosszú, közepes és rövid hajhoz 61

Hajpánt fonás lépésről lépésre

hajpánt fonás

Fonott konty

fonott konty

Keresztezd a szíved

keresztezett szív

Halszálka copf

halszálka copf

Hableány hajfonás lépésről lépésre

hableány fonás

Halszálka tincs

halszálka tincs

Laza fonott konty

laza fonott konty

Fonott korona

fonott korona

Csomózott konty

csomózott konty

Csavard és tűzd

csavard és tűzd

Vörös szőnyeg frizura

vörös szőnyeg frizura

Esküvői konty

esküvői konty

Félig feltűzött frizura

félig feltűzött frizura

Iskolai konty

iskolai konty

Feltűzött haj

feltűzött frizura

Feltűzött félhosszú haj

feltűzött félhosszú haj

Vállig érő hajból hajfonás lépésről lépésre

vállig érő fonott frizura

Köztudott, hogy hajat fonni, nem frissen mosott hajból a legjobb, hiszen az túl sima és csúszós. Viszont ahhoz, hogy friss és üde legyen a megjelenésed érdemes száraz sampont használni, melyről ITT olvashatsz bővebben.

Nagyon mutatós és praktikus a fonás, de mértékkel… Hogy miért? Itt elolvashatod!

Megosztom
Szólj hozzá