fbpx

30 lélegzetelállító hamvas szőke hajszín ötlet

frizura
8 perc elolvasni

A hamvas szőke haj legjobb tulajdonsága az, hogy sokkal kevesebb karbantartást igényel, mint a hagyományos szőke haj. Ezen kívül, attól függően, hogy melyik árnyalatot választod, tökéletesen illik az összes bőrtónushoz!

Ha most csak most csatlakoztál a szőke csapathoz, vagy csak kis változtatásra vágysz, akkor ezek közül az 30 hajstílus közül biztosan találsz majd egyet, ami tetszik neked.

Világos hamvas szőke haj

Egy abszolút elbűvölő hamvas hajszín, amely még dimenzionálisabbá válik az egész hajhosszon elhelyezkedő sötétebb füstös árnyalatoknak köszönhetően.

hamvas szőke haj ötletek

Hosszú mályvacukor haj

Ez a hosszú, partihangulatot idéző stílus közepes barna tővel kezdődik, aminek köszönhetően hosszabb szüneteket tarthatunk a hajfestések között, majd egy éles, világos hamuzöld árnyalattá halványul, amely között melegebb vanília színek is megjelennek.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 2

Babylights és hamvas szőke melír a barna hajon

Frissítsd fel barna hajszínedet vastag hamvas tincsekkel!

30 lélegzetelállító szürke-metál hajszín ötlet 3

Hamvas szőke haj hosszú Bob frizurával

Gazdagítsd a világos hamvas szőke hajadat sötétebb tővel és így megkapod a legjobban kívánt dimenziót. Hordd egyenesen vagy lágy hullámokkal.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 4

Hamvas szőke haj gyöngyházfényű ragyogással

Ez a gyönyörű balayage néhány világosbarna és bézs tónust tartalmaz a fejtető körül, hogy kiemelje a platina tincsek fényességét és mozgást hozzon létre a hajban.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 05

Hosszú, hamvas-barna balayage haj

‘Kis napfény esős napokon’ – így írta le a szerző ezt a remekművet. A teljes hajszálakat kiemelő babylights és a hajfény teszi a frizurát olyan lenyűgözővé, nőiessé és kiválóvá.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 06

Hűvös tónusú hamvas gesztenyebarna hajstílus

Itt a hajfestő vastagabb, kevert pénzdarabokat készített, hozzáadott némi mélységet, aztán hamvas és ezüsthangsúlyokkal hűtötte le a rézszőke hajszínét. Az eredmény fantasztikus!

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 07

Arany találkozik az ezüst ombre hajjal

Az elérhető festési technikák bőséges választéka révén, a hamvas szőke haj egyszerűen felvehet melegebb árnyalatokat, hogy egyedi és tökéletesen testreszabott megjelenést érjen el, mint ez a lenyűgöző arany és ezüst keveréke.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 08

Dimenziós hamvas szőke hajszín

A magas-kontrasztos árnyékgyökerektől a világosabb és sötétebb szőke árnyalatok művészi összekeveredéséig az egész hajhosszon, ez a hullámos stílus mélységet és térfogatot kapott.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 09

Ezüstös szőke

Alapvetően egy hamvas szürke színt elérhetsz egy hamvas szőke hajfesték segítségével, azonban egy szép gyökér-eltüntető eljárásra is szükséged lesz a teljes színösszeállítás imitálásához.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 10

Hamvas hamuszőke haj sötét hajtővel

Egy kreatív kombináció a sötétebb és világosabb árnyalatokból, az árnyékgyökeres hajszín, amelyet hamvas szőke tincsekkel és ezüst színű részletekkel egészítettek ki, egy alacsony karbantartású ugyanakkor gyönyörű megjelenést biztosító hajstílus megoldás. Ha a hajadhoz rétegzést és hullámokat is adunk, gyönyörű textúrát érhetünk el vele.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 11

Szürkeesszőke melírcsíkok

Egy olyan stílus, ami szinte túlságosan is természetes hatást kelt, köszönhetően a random hamvas, szőke sugárzásoknak, és a világosabb árnyalatnak a hajvégeken.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 12

Hamvas szőke és ezüstös levendula

A ősz haj trend úgy tűnik, hogy még sokáig velünk marad! Emellett a hamu, levendula és ezüst árnyalatokat felvonultató kreatív variációi a fodrászok és a nagyközönség figyelemének középpontjában állnak.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 13

Hamvas szőke balayage

A melegebb és sötétebb bőrtónusú lányoknak érdemes lágyabb hamvas szőke színt választaniuk, hogy előnyösebb legyen a bőrszínük, és ez a krémes semleges foliázás pont erre jó.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 14

Ez egy különleges hamvas szőke szín

A homokos és hamus árnyalat kombinációja gyönyörű. Az élénk, fehér tincsek szép kiegészítőként szolgálnak, felhangsúlyozva ezt a egyébként semleges balayage-t. Az az érzés, amikor egy kísérlet teljes sikerül.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 15

Nagyon világos hamvas szőke haj

Mialatt az egyedi jégcsíkok remekül kiemelik a hullámos textúrát, egy kis platinaszínű tincs elhelyezése az arc-körvonalak mentén okos módja annak, hogy kiemeld vonásaidat.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 16

Közepes hamvas szőke fagyott (jéghatású) végekkel

A közepes szürke árnyalatai jól kiegészítik a világosabb bőrtónusokat, amelyek kicsit halványabbnak látszhatnak néhány sötétebb fonalkréta (lowlight) hozzáadása nélkül. Ugyanakkor azonban néhány aranyos, fehér szál a hajvégeken világosabb megjelenést kölcsönöz a hajnak.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 17

Hullámos hamvas lob frizura kiemelésekkel

Az harmonikusan kevert ezüst és hamu szín nem minden fodrásznak sikerülhet tökéletesen. Ha ismersz egy hajszépészt, javasoljuk, hogy próbáld ki ezt a gyönyörű hullámos lob vágást vegyes kiemelésekkel!

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 18

Platinaszőke haj színe

Ha egyszerű hamvas szőke haj ötletek unalmasnak tűnnek számodra, akkor próbáld ki ezt a kifinomult stílust, amely magában hordoz bőséges térfogatot és mélységet.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 19

Fordított hamvas szőke Lob (hajvágás stílus)

Ha a hamvas szőke hajfesték nem hoz izgalomba, akkor a vegyes barna, hamvas és ezüst kiemelésekkel rendelkező változat biztosan igen. Egy elegáns lob frizurával párosítva kifinomult kinézetet kölcsönöz!

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 20

Hamvas kiemelések az idősebb hölgyeknek

Másik nagyszerű dolog az hamvas szőke hajszínnel kapcsolatban az, hogy rendkívül hasznos az ősz hajszálak elfedéséhez, miközben egyszerűen gyönyörűnek tűnik.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 21

Természetesen ható sötét hamvas szőke

Ha természetesen világosbarna a hajad és szeretnél hozzá adni egy kis csavart, akkor az enyhén hamvas balayage ideális választás. Olyan természetes és lágy megjelenést kölcsönöz, mintha a fény tükröződne a hajadból.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 22

Sugarbarna arcot körülölelő ragyogó hajszálak

Ez a pezsgőszínű hamvas szőke a homlok előtti részen igazán kiemeli az arcot, szépen egyensúlyozza a barackos alapú tónusokat a bőrön.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 23

Sötét hamvas szőke világosabb végekkel

Ez a dimenziós szőke hajmesterdarab egy tea-light technikájú és babylight technikájú hajfestési kombinációja. Bár az egyszínű hajszínek ma is népszerűek, az ilyen kifinomult kombinációk már az interneten is mindenhol terjednek, és sokkal divatosabbak.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 24

Barna és hamvas szőke átmenet

Ez a hűvös tónusú piszkos szőke lenyűgözően tökéletes, a barna, bézs és platina árnyalatok folyamatosan átmennek egymásba, láthatatlan határvonal nélkül.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 25

Hosszú hamvas szőke haj kiemelt tincsekkel

Frissítse fel barna haját pár véletlenszerűen elhelyezett hamvas kiemeléssel, és tegyen pénzdarabokat az arc keretezéséhez.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 26

Ragyogó ezüst szőke haj

Nem tudunk mást tenni, mint megcsodálni ezt a sötét hamubarna hajszínt, ami fémes csillogást biztosít a hihetetlenül szép, ezüst kiemeléseknek köszönhetően, melyeket mestereien beillesztettek a hangulatos, barna hajszálak közé.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 27

Ezüst hamvas szőkés haj az elülső részen

Ki ne szeretné a fehérített, szőke hajat, amely csillogó és egészségesnek tűnik? Ahhoz, hogy elérjük, hogy a szőke hajkorona friss és élénk maradjon, használjuk a fodrászunk által ajánlott termékeket otthon, a hajmosás és a hajápolás során. Ne hagyjuk ki a lila sampon, kondicionáló és szérum használatát sem.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 28
30 lélegzetelállító hamvas szőke hajszín ötlet 33

Latte barna hamvasszőke kiemeléssel

Ez azt jelenti, hogy a gombaszínű hajtrendet újabb szintre emelik, mivel a hajszínekhez-ezúttal fehér részecskéket is adállagukhoz adnak, hogy a barna, bézs és szürke általában megszokott keverékéhez társulva az a reggeli ital színét idézze.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 29

Füstös sötét hamvas szőke haj

Mivel a vastag melírok hivatalosan visszatértek, ezt a drámai stílust felhasználhatja utalásként egy menő bronde stílushoz, amely extra mozgást és dimenziót kölcsönöz hajának.

30 Lélegzetelállító Szürke-Metál Hajszín Ötlet 30

Remélhetőleg ezek a trendi hamvas szőke haj ötletek kielégítették kíváncsiságodat és inspirációt adtak egy lenyűgöző változáshoz!

További ötletek ide kattintva.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz a képre kattintva!

frizuraklub főoldal kiemelt kép
30 lélegzetelállító hamvas szőke hajszín ötlet 34

Megosztom
Szólj hozzá