fbpx

20 divatos haj ötlet 2023-ban

frizura
9 perc elolvasni

Divatos hajszín ötletet keresel? Amikor meleg színű hajat fontolgatsz, fontos, hogy az általad választott szín harmonizáljon a bőröd tónusával. A világos és közepes színű bőr, hideg, semleges vagy barackos tónussal remekül mutat a meleg hajszínnel. Ami pedig a mély bőrt meleg tónussal illeti, a karamell vagy hasonló napos árnyalatok kiemelik a bőr természetes mélységét.

A meleg hajszínek arany-, méz- és bronzárnyalatukról ismertek. Gondolj például az arany szőke, rézvörös vagy karamellbarna árnyalatokra. Ezek a színek gazdag, napfényes jellegűvé teszik a hajad, különösen azoknak előnyösek, akik meleg bőrtónussal rendelkeznek.

Csodálatosan meleg és divítos hajszín ötletek

Meleg hajszínek kiválóak lehetnek, ha élénkséget szeretnél csempészni a megjelenésedbe, és segíthetnek egy általános ragyogást kialakítani. A meleg árnyalatok melegséget és gazdagságot adnak a hajnak. Általában vörös, narancs vagy arany alapárnyalattal rendelkeznek.

Meleg szőke: Ide tartoznak az arany szőke, méz szőke vagy karamell szőke árnyalatok. Meleg barna: Ide tartoznak a gesztenyebarna, vörösesbarna vagy rézbarna árnyalatok. Meleg vörös: Ide tartoznak a földieper szőke, rézvörös vagy vörösesbarna árnyalatok.

A következőkben meleg divatos hajszín ötleteket találsz, hogy a legjobban nézz ki!

Vajas szőke

A vajas szőke, gyakran „közepesen aranyszőke” néven emlegetett hajszín, ragyogó keveréke a meleg és hideg tónusú szőke árnyalatoknak. Alkalmas azoknak, akik világos arcszínnel és világos szemekkel rendelkeznek. Ha élénk a ruhatár kiegészítőd, fiatalos és energikus hangulatot áraszt.

Kiknek érdemes kipróbálnia ezt a hajszínt: Ha világos vagy közepes arcszínű vagy meleg árnyalatú bőrrel rendelkezel, és természetes hajszíned a világos vagy közepes szőke spektrumba esik, a vajas szőke hajszín gyönyörűen kiemeli vonásaidat.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 1

Mahagóni

A mahagóni a lángoló vibrálásnak a megtestesítője a divatos hajaknak. Ez a vörös és barna árnyalatok kombinációja szenvedélyt és élénkséget sugall. Különösen lenyűgöző hatása van a világos bőrtónusokon, és mélységet kölcsönöz a közepes bőrtónusoknak.

Kiknek ajánljuk ezt a színt: Ha világos vagy közepes meleg árnyalatú bőrrel rendelkezel, és merész vagy a hajszín-választásaidban, a mahagóni izgalmas változást jelenthet számodra.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 2
20 divatos haj ötlet 2023-ban 23

Karamellbarna

A Karamellbarna egy kellemes és sokoldalú szín. Egyensúlyt teremt a világos és sötét árnyalatok között, így meleg árnyalatot hoz létre, amely nem túl erőteljes. Gazdag, édes jellegű, mint a nevében szereplő édesség. Kifejezetten divatos hajnak számít a hétköznapi hordásban is!

Kiknek ajánljuk ezt a színt: Ez a szín tökéletes közepes és sötét bőrtónusú, meleg árnyalatú emberek számára. A karamell barna szín remek választás azok számára is, akik kísérletezni szeretnének a színekkel, de inkább a visszafogottabb megjelenést részesítik előnyben.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 3

Eperszőke

Az eperszőke egy lenyűgöző keveréke a vörös és a szőke tónusoknak. Ez a meleg szín mélységet kölcsönöz a hajnak, és élénkséget adhat neki. Ez egy sokoldalú árnyalat, amelyet különböző bőrtónusokhoz lehet igazítani.

Kiknek ajánlott ez az árnyalat: Ha közepes bőrszínű vagy meleg alábbhúzódással rendelkezel, és olyan színt keresel, amely dinamikus és sokoldalú, akkor az eperszőke lehet a tökéletes választás számodra.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 4

Gesztenye

A gesztenyebarna, ami a színéből is látszik, hogy ez egy meleg közepesbarna árnyalat. Ez a szín könnyen karbantartható és jól illik különböző bőrtónusokhoz. Természetes fényt ad a hajadnak, amely fokozhatja az összhatást.

Kiknek ajánlott ez az árnyalat: Ha közepes vagy sötétebb bőrtónussal rendelkezel meleg alábbhanggal, a gesztenyebarna kiváló választás. Ideális azoknak, akik természetes és kifinomult megjelenést szeretnének elérni divatos hajjal.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 5

Mézbarna, divatos haj

A mézbarna egy meleg, világosbarna árnyalat. Enyhe aranyesésű, ami megkapja a fényt, így hajad csillogóan fest. Ez az árnyalat épp olyan édes és vonzó, mint a nevében szereplő méz.

Kiknek ajánljuk ezt az árnyalatot: Ha közepes bőrtónussal rendelkezel meleg aláhúzással, és olyan hajszínt szeretnél, ami egyszerre világos és meleg hatást kelt, a mézbarna tökéletes választás.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 6

Aranybarna

Az „aranybarna” egy meleg és mély szín. Ez a sokoldalú árnyalat jól mutat számos bőrtónuson. Ez a szín tökéletes választás lehet, ha gazdagságot és mélységet szeretnél hozzáadni a hajadhoz. Divatos haj ötlet a hétvégi, ám komoly partykhoz!

Kiknek ajánlott ez az árnyalat: Ha közepes vagy sötét bőrtónusod van meleg alapárnyalattal, és olyan hajszínt szeretnél, ami gazdag és meleg, az aranybarna lehet a számodra ideális választás.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 7

Bézs szőke

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 8

Világos mézszőke

A mézszín fantasztikus árnyalat a meleg szőke hajhoz, ha a bőrtónusod világos. Azonban vigyázz, hogy ne legyen túl meleg és rezessé váljon a szőke. Az időnkénti hajvégek ezüst tónusú színezése segíthet ebben.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 9

Gyönyörű gyömbéres frizura

Az igazi vörös haj gyönyörű, különösen a világos bőrtónushoz illik. Az őszinte rézszínű haj ritka, legyen az természetes vagy éppen profi által tökéletesen kiszínezett. Hagyd, hogy a hajad vagy egyenesen álljon, vagy laza hullámokban omladozzon, hogy földies, természetes hangulatot sugározzon.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 10

Karamell tónusok

Ez a meleg karamell hajszín valószínűleg a legnépszerűbb és legkönnyebben hordható. A hírességek imádják ezt a szexi haj „karamell” hatását, mert szinte mindenkinek jól áll. Biztosítsd be, hogy leginkább az arcod körül legyen világosabb a hajad, hogy felderítsd a megjelenésedet.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 11

Aranyszőke

A szőkék nagyszerűen mutatnak mélységgel, ezért futtasd át sötétebb szőke csíkokkal ezt az arany hajat. Annak ellenére, hogy imádjuk ezt a hosszú hercegnői hajat, ilyen színű haj nagyon csinos még a legrövidebb frizurákon is.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 12

Réz színű frizura

Egy másik nagyszerű választás a vörös hajúak számára a meleg réz szín. Általában ez a földszínű szín legjobban áll a világosabb bőrtónusoknak, így kiemelkedik. Bármilyen hajhossz megfelelő, de a állig érő bob frizura különösen friss hatást kelt.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 13

Világos fahéj

Az közepes bőrtónusok jól illenek olyan színekhez, mint a fahéj. Az ilyen meleg, rézszínű barna hajszínek tökéletesen passzolnak a sötétbarna szemekhez és szemöldökhöz.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 14

Gesztenyebarna haj

A meleg gesztenyebarna haj ideális hideg alapárnyalatú bőrhöz. Kontrasztként tartsd a hajat a töveknél néhány árnyalattal sötétebbnek. Ez elkülöníti az újra növő hajat a festett résztől, így simább lesz a hatás, és hosszabb ideig eltarthat a következő hajfestésig.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 15

Bronde Balayage

Ki mondta, hogy csak egy színt kellene használnod? Ez a meleg balayage hajszín hozzáadható a haj alsó feléhez, hogy felderítsd a „dirty blonde” vagy világosbarna hajat, miközben ez a divatos haj harmonizál az általános színezéssel.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 16

Világos csokoládé haj

Az olíva típusú hűvös bőrnek melegségre van szüksége, ezért egy kényelmes csokoládé szín tökéletes választás. Stratégiailag könnyítsük meg a meleg hajszínt a hajvégeken és a kisebb tincseken, amik az arcültetést keretezik, a balayage technika segítségével.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 17
20 divatos haj ötlet 2023-ban 24

Világos karamellszőke

Mint könnyebb alternatíva egy meleg hajszínre az olíva bőr számára, a karamell varázslatosan működik. Világos kiemelések és a sötét, mégis dimenziókkal rendelkező hajtő szintén nagy divat, tehát próbáld ki, ha közepes a bőröd.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 18

Borostyán haj

A lista összes meleg vörös hajszíne közül ez tartalmazza a legtöbb vörös árnyalatot, ami inkább rezessé hajlik. Különösen élénk hatással van a bőrre, amelynek őszibarack színe keresztül vonul az arc pírosodó részein.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 19

Sandy Szőke

Mindenki számára más a tökéletes szőke elképzelése, de a homokszőke népszerű divatos hajszín választás. Ennek az az oka, hogy rugalmas és alkalmas a legtöbb világos és közepes bőrtónushoz. A piszkos szőke, aranyos és világosszőke harmonikus összekapcsolódik ennek a természetes megjelenésnek az esetében.

Az igazán jó dolog ezen a ragyogáson az, hogy működik szőke, vörös és barna hajon egyaránt. Azonban a hűvös bőrtónusokon történő kontrasztja a legjobb.

20 divatos hajszin otlet 2023-ban 20

A meleg árnyalatok közül melyik a kedvenced?

További divatos haj ötletek ide kattintva találhatóak!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz a képre kattintva!

frizuraklub főoldal kiemelt kép
20 divatos haj ötlet 2023-ban 25

Kész

Forrás: https://hairstylecamp.com/warm-hair-color/

Megosztom
1 hozzászólás