fbpx

2023 legmutatósabb hajvágásai

frizura
14 perc elolvasni

Bemutatjuk nektek melyek lesznek 2023 legmutatósabb hajvágásai, mit kérj idén a fodrászodtól, hiszen nem csak pixie és bubi lehet a nyerő választás.

A 2023-as év hajdivatjait kutatod, esetleg unalmasnak tartod a jelenlegi hajviseleted, és egy hajvágásra vágysz, amely divatos és friss megjelenést kölcsönözne? Vagy esetleg fodrász vagy, és inspirációt keresel 2023-as ügyfeled számára? Bármelyik csoportba tartozol, jó helyen vagy!

40 tökéletes női hajvágást találtunk, amelyek stílusosak, divatosak és könnyen karbantarthatóak. Ezek a képek igazi gyönyörűséget nyújtanak a szemnek!

Vajon milyen trendi hajvágások lesznek a 2023-as évben? Az emberek inkább a klasszikus vágásokat kedvelik manapság, vagy valami futurisztikusat? Egyszínű haj vagy van ombre, szolídat vagy kiemeléseket használnak? Hosszú vagy rövid, frufrus vagy oldalra fésült szegélyek?

Az alábbi fajta hajvágások népszerűek a fodrászok körében:

  • egyenletesen levágott haj
  • vállig érő bob vágás
  • rövid pixie haj
  • modern shag vágás
  • rétegekre vágott haj
  • frufruk (rövid, hosszú, függöny hatású, oldalra fésült).

A színezési trendeket tekintve, a fodrászok kedvelik a kiemeléseket, az ombre-t, a babylights-ot, a színes szálakat a hajban, a kék és vörös hajszíneket, a két színű duókat, valamint az egyszínű hajszíneket.

Vizsgáljuk meg az összes trendet különböző hajtípusok, textúrák és korok tekintetében.

Tépett Lob frizura

Ha szeretnél egy elegáns, modernebb frizurát, ami a rövid haj előnyeit ötvözi a hosszabb tincsekkel, akkor a Lob frizura tökéletes választás lehet számodra.

tépett lob- 2023 legmutatósabb hajvágásai
2023 legmutatósabb hajvágásai 42

Függöny frufru és shag frizura

A frufru egy dolog, ami fejtörést okozhat. 2023-ban a frufruk divatosak, így az egyik legjobb hajvágás a Shag frizura, amibe beépített függönyfrufru, amit azonnal ki lehet próbálni. Nem akarod megbánni? Próbáld ki a csíptetős frufru-kat és utána hozd meg végleges döntésed.

függöny frufru

Hullámos vágás függönyfrufruval

Ez az egyik legérdekesebb trendi frizura nőknek, bármilyen korban. Az arcot keretező frufru kiemeli az arc ráncait, és megnyújtja az arcot. Az egymásra rétegzett, vállhosszú hullámok hozzájárulnak a feltűnő megjelenéshez.

hullámos frizura frufruval

Texturált hajvágás

Egy másik nagyszerű módja annak, hogy kihasználd a rövid bob hajvágás előnyeit alacsony karbantartással, az egy texturált megjelenés kipróbálása. A divatos bob egyik leghamarabb elkészíthető stílusa egy kicsit rendezetlen és gyűrött hatású.

texturált frizura

Lob frufruval, amely arcod keretezi

A bőséges lob az egyik legdivatosabb női hajvágások közé tartozik, és hosszú, arcot keretező frufruval igazán elbűvölőnek tűnik. Ha sötétbarna hajad van, akkor csak adj hozzá néhány finom kiemelést, hogy élettel teli, romantikus megjelenést érj el.

lob frufruval

Középen elválasztott középhosszú haj

Az ilyen elegáns női frizurák szinte minden hölgy arcát aranyosan díszítik! A középen elválasztott haj, amely mindkét oldalról keretezi az arcodat, felhívja a figyelmet csodálatos arcvonásaidra. Ha kerek arcod van, akkor bármelyik oldalra eltolhatod a középvonalat.

középen elválasztott frizura

Hosszú, gesztenyebarna shag frizura finom kiemelésekkel

Ha hajad elég hosszú (a vállad alá ér), érdemes elgondolkodnod a hosszú oldalsó frufruval rendelkező, lenyűgöző frizura vágatásán. Az ilyen divatos női frizurák nem csak szépek, hanem könnyen karbantarthatók is. Az egyes rétegek extra térfogatot adnak a hajadnak, így a frizura még dinamikusabb hatású lesz. A hajadat úgy szétválaszthatod, hogy az a leginkább megfeleljen az arcformádnak.

gesztenyebarna shag frizura

Vágott barna bob

Ha hosszú és vastag hajú vagy, elérkezhet az idő, amikor jónak érzed legalább felét lenyírni. Szállj fel a 2023-as hajtrend vonatra és új külsőt adj magadnak hosszú oldalsó részre egyenesített lobbal. A vágott lob könnyen otthon formázható, különösen azoknak, akiknek enyhén hullámos hajuk van. A lélegzetelállító kinézet eléréséhez ezzel a frizurával semmi sem állhat az utadba.

kócos bubi

Közepesen hosszú hajvágás

Néhány nő haját hajlamosak egy kicsit növeszteni, majd aztán azon tűnődnek, hogy mit lehet vele kezdeni, hogyan lehet ezt az új hosszúságot frizuraként kezelni. Közepes hosszúságú hajvágások remek lehetőséget jelenthetnek, ha szeretnél továbbra is kontyokat készíteni.

szőke lob

Kócos frufru közepes hajhoz

Ha olyan hajvágást szeretnél, amely eltérő kinézetet biztosít neked anélkül, hogy nagy változtatásokat kellene hajhosszon végrehajtanod, válassz kócos frufrut. A kócos frufru a 2023-as év egyik legaranyosabb hajtrendje közé tartozik, és úgy tűnik, sosem fog kimenni a divatból!

középhossszú haj frufruval

Vállig érő frufrus shag frizura

Egy lenyűgöző női hajvágás, amely bárhol és bármikor elcsavarja a fejeket! Az egymásra rétegzett frufruk visszafelé vannak fésülve egy érdekes hatás érdekében. Próbálj ki néhány élénk színt friss és divatos megjelenéshez.

vörös félhosszú haj

Félhosszú, kócos bob frizura a kulcscsont fölött

Ez a frizuraváltozat a könnyed elegancia kedvelői számára készült. Ezzel a hajviselettel élvezheted a reggeli kávédat, és könnyen formázhatod egész nap szuperül mutatóvá. Az összhatást függönyfrufruval is feldobhatod, amely lágyabbá teszi az arcformádat.

félhosszú frizura

Rétegek és kiemelések

Még nem vagy kész egy teljesen új színre és hajvágásra? Akkor válassz néhány puha, kiemelt réteget, és szerezz egy finoman mégis figyelemfelkeltő és divattudatos frizurát!

réteg és melír

Két rétegű fordított bob frizura

Frissítően elegáns és merész hajstílus, amelyet idén mindenhol látni! Ez a ragyogó frizura rövid hátul, az elnyújtott előlapok pedig lekerekített végűek. Az egyik legdivatosabb frizura 2023-ban.

fordított bob

Vicces közepesen rendezetlen fazon

Hozd ki a legtöbbet hullámos hajadból megfelelő vágással! Amikor a női divatos frizurák között nézelődsz, sok inspiráló, enyhén frufrus, rendezetlen megjelenést látsz. Nos, ez a fazon teljesen példát mutat az 2023-as legjobb hajvágások közül.

rendezetlen frizura

Közepes hosszúságú frizura réteges elrendezéssel

Az ellenállhatatlan, gazdag barna hajhoz olyan frizurára van szüksége, ami illik a bűnös színéhez. Természetes hatású rétegek biztosítják, hogy a frizura könnyű és dús maradjon. Használjon hullámosító vasat, hogy nagy hullámokat hozzon létre és létrehozzon egy ragyogó frizurát, amely legalább néhány napig tart.

hullámos frizura

Vállig érő shag vastag hajhoz

Ha egy kifinomult, problémamentes frizurát keresel, próbáld ki ezt a hullámos shag frizurát. Ez az egyik olyan hosszú távú, trendi frizura, ami egyszerre elegáns és szórakoztató!

hullámos félhosszú haj

Rendezetlen shag balayage-el

A karamell és a vanília kiemelések kombinációja nagyszerű balayage frizurákat eredményez. Válassz egy shag frizurát néhány rendezetlen hullámmal és függönyféle frufruval egy frivol hangulatért. Szerezz be egy modern hajstílust, amely jól illik különböző divatválasztásokhoz!

balayage frizura

Sűrű hajhoz alkalmas textúrázott vágás

Unod az unalmas közepes hosszt? A legjobb módja annak, hogy természetes módon volument adj a hajadnak, az a hajad fényesítése. Az egymást váltó világos és sötét árnyalatokkal, dimenziót adhatsz a hajadnak, ami az egyik legforróbb haj trend manapság.

fényes frizura

Csodálatosan rendezetlen lob

Ezen rendezetlen lob szőke hullámai természetesek és gondtalanok. Kócos rétegek és szétszelődő végek adják a női frizuráknak az elhagyatottság hatását, mintha a tengerparti szél felforgatta volna a hajat. Ez a frizura alkalmas bármilyen ruházati stílushoz, így bármilyen helyzetben varázslatosan fogsz kinézni!

melírozott frizura

Shag frizura frufruval

A „Shag with Piece-y Bangs” kifejezés magyarul azt jelenti, hogy lazán vállig érő és rétegzett frizurát viselsz, melynek homlokra eső tincsei kismértékben el vannak választva egymástól. Ha kíváncsi vagy az új dolgokra, érdemes kipróbálnod ezt a stílust, melyben a tincsek lazán hullámosak lehetnek. Ahhoz, hogy még emlékezetesebb legyél, érdemes gyöngyház szőke tincseket is belevéve kérned a fodrásztól. A hosszúság és a frizura variációinak sokasága pedig biztosan felpezsdíti majd a képzelőerődet!

lépcsőzetes frizura

Gyönyörű oldalra választott rövid bob

A rendezetlen bobok idén a legjobb frizurák nők számára. Biztosítanak egy előnyös alakot és elegendő hosszúságot az ombre vagy balayage haj ötletekhez.

rövid bubi

Hosszú Bob tépett végekkel

Bármilyen arcformával rendelkezel, próbáld ki a hosszú Bob frufrus végződésekkel, és formázd úgy, hogy a legjobban illik hozzád. A karamell színezékek és az arcot keretező hullámok aranyos megjelenést kölcsönöznek, és biztosan sok dicséretet fogsz kapni.

tépett frizura

Parti hullámok ombre árnyalattal

Bizonyos női frizurák és hajszínek univerzálisak bármely évszakra és alkalomra. Ha olyan frizurára vágysz, amely laza hatású és sosem megy ki a divatból, válassz szőke, hullámos tincseket. Válaszd az enyhe ombre árnyalatot, hogy tökéletesen kiegészítsd a gondtalan, reggel természetesen frissen ébredt stílust!

hullámos ombre

Lob hajviselet meleg kiemelésekkel

A modern női frizurák gyakran tartalmaznak meleg kiemeléseket. Azon tűnődsz, hogy neked jól állnának-e? Igen, különösen, ha van némi napbarnításod. A lob vágás szépen keretezné arcodat, és néhány karamell szőke kiemelés azonnal készítene bármely eseményre!

melírozott frizura

Csúcstechnológiás, fazonra vágott „bob”

Mint modern nőnek, nem kell tartanod a semleges színektől és egyszerű vonalaktól! A frizurád a hajtövet kiemelő és csapzott rétegekkel kiegészítve biztosan jól fog állni neked, és tökéletes kiegészítője lesz a ruhatáradnak, legyen az akár egy kosztüm, vagy romantikus ruha.

modern bob

Ágyból kikelt hatású bob

Ha nincs időd a rendezett hajra, de mindig tökéletes állapotban szeretnéd tartani, válaszd ezt az alacsony karbantartású női vágást. A fazon vágott és egyenes ágyban alvós haj hatású, éles végződéssel, amely ragyogó és elegáns hatást kelt.

rendezetlen bob

A váll alá érő, texturált frizura

Egy a nőknek szóló frizurák közül, ami bármilyen stílushoz passzol. További ötletekre van szükséged? A hajadat kicsit textúrázhatod és néhány aranyos kiemeléssel még ragyogóbbá teheted az összhatást.

texturált frizura

Egyenes és egyenletes hajvágás hosszú függöny frufruval

Az ilyen minimál frizurák nagyon elegánsak tudnak lenni nőknél. Simán és egyenesen tartsd a hajadat. Az egyenes vágás szépen visszatükrözi a fényt és kellemes tapintású. Emellett ez az egyik legjobb frizura, ha frufrudat szeretnéd hosszabbra növeszteni!

egyenes haj függöny frufruval

Egyenetlen hamvas szőke bob

Keresel egy alacsony karbantartást igénylő, aranyos frizurát az aktuális hajdivatok közül? Itt van az egyenetlen hosszú bob! Mutassd meg a menő oldalad egy füstös vagy világosabb árnyalatú szőke mellett.

hamva szőke bob

Egyenes Rétegzett Bob

A női frizurák változatosak lehetnek, de az egyenes lob hosszú bob arcfelölelő rétegekkel tökéletes mindenhol, ahol reggelizelni vagy üzleti utazást tenni mész a belvárosban. Nem vesz sok időt igénybe ennek a hajvágásnak a stilizálása, így sosem fogsz elkésni!

rétegzett bubi

Francia bubi

A „francia bubi” egy rövid, stílusos hajvágás, ami igazán modern hatást kelt. A frufruval rendelkező hajvágások idén nagyon népszerűek.

francia bubi

Közepes hosszúságú strandhullámok

A haj terepét növelendő, vágasd rétegekre a hajadat és készíts strand hullámokat. Az összefelé fordított rétegvégek segítenek egy gazdag, bőséges mané létrehozásában. Ez a középen elválasztott shag hajvágás kiváló lehetőség a nők számára, akik szeretnének állandóan gyönyörűnek tűnni.

strandhullámok

Egyenes vállig érő bob

Ha eleged van a hosszú hajaddal való küzdelemből, javasoljuk, hogy válassz egyenes vállig érő bob frizurát. Ez egy népszerű, divatos frizura, amely felújíthatja a megjelenésedet, és az életedet visszaadhatja hajadnak.

bubi frizura

A klasszikus szőke frizura

Amikor 2023 frizurákat keresünk nők számára, általában valami provokatívra számítunk, azonban gyakran egy hosszabb, hagyományos nőies oldalra választott frizura az legjobb ötlet.

lépcsőzetes frizura

A mellhosszúságú hullámos hajvágás

A hosszú haj általában egyenes és sima, azonban egy struktúrált vágás nőies frufruval lehetővé teszi, hogy hosszad új, friss hangulatot kapjon.

hosszú frizura frufruval

Két színű Bob

Nagyszerű hajvágás-ötlet közepes hosszúságú hajhoz. Oldalsó elválasztással és kócos textúrával érdemes elkészíteni. Hosszú frufru is a divatos újdonság a 2023-as évben.

melírozott bubi

Tépett Bob frizura frufruval

Vidám, kócos frufru jól mutat, különösen ha egy shaggy, vagyis kócos frizurával párosítjuk, így kiegyensúlyozott lesz a megjelenés. Ha a hajad vékonyabb, akkor válassz mélyen tépett frufrut és lágy rétegeket a bob frizurádban. Hogy még több lendületet adhass a hajadnak, göndörítsd be a hajfürtöket göndörvasalóval, és ne válaszd szét az egyes tincseket. Hacsak nem határozottan szeretnéd ezt megtenni, akkor óvatosan végighúzhatod az ujjaidat a hajadon.

hullámos bubi frurfuval

Közepes hosszúságú Bob frufruval

Ha egy gyönyörű, hétköznapi megjelenést keresel, próbálj ki egy nyakig érő, egyenes Bob frizurát enyhén felcsavart végződésekkel és hosszú frufruval! Csak egy kerek ecsetre, hajszárítóra és 20 percre van szükséged reggel, hogy divatos és elegáns legyél.

félhosszú bob

Pixie Bob

A nagyon rövid hajvágások erős trendnek számítanak idén, de ha még mindig szükséged van hosszabb hajra, a pixie bob nevű vágás neked való lehet. Ez az arany középút a divatos bob és a szexi pixie között.

Látható, hogy van egy nagy csoportja az egyszerű, könnyen karbantartható női hajvágásoknak, és rengeteg 2023-as, a divatbemutatókról származó jövőbe mutató hajdivat van. Melyiket preferálod? Megpróbáltunk olyan különböző hajvágásokat felvenni, amelyek flatteálóak minden korosztály és hajtípus számára. Reméljük, hogy segítünk, és most van valami, amit megmutathatsz a fodrászodnak a következő szalonlátogatásod alkalmával!

pixie bob

Nem mersz frizurát változtatni, mert szemüveged van? Nem tudod mi is illene igazán a szemüveghez? ITT találsz tippeket és ötleteket.

Mutatunk egy hajkiegészítőt ami elképesztő népszerűségnek fog idén nyáron örvendeni.

Megosztom
Szólj hozzá