fbpx

45 legjobb frizura szemüveges nőknek (2023-as trendek)

Frizuraklub
11 perc elolvasni

Te is szemüveget hordassz, de nem tudod, hogy mikor milyen frizurát viselj hozzá? A frizura szemüveges nőknek is fontos szempont, ebben próbálunk segíteni most a 2023-as trendek alapján.

Tartalomjegyzék
Frizura szemüveges nőknek 2023-ban1. Hullámos Bob + Kerek Keret2. Fonott Konty + Ovális Keret3. Hosszú Rétegek + Négyzet alakú Keret4. Tengerparti Hullámok + Hatszögletes Keret5. Szőrös konty + Aviátor (Pilóta) Keret6. Pompadour + Wayfarer (utazó) Keret7. Ujj Hullámos + Vintage Keret8. Pixie-vágás + Macska-Szem Keret9. Ritka réteges frizura + Teknősbéka Keret10. Laza, ritka Frufru + Félig Keret Nélküli Keret11. Sima lófarok + Keret Nélküli szemüveg12. Merész frufru + Átlátszó Keret13. Copfok + Két Színű Keret14. Dreadlock (raszta) + Fa Keret15. Hosszú, Egyenes Haj + Nagyméretű Keret16. Halfarok fonatú frizura + Négyzet alakú Keret17. Magas Konty + Nyolcszögletes Keret18. Aszimmetrikus Bob + Geometrikus Keret19. Göndör Lob + Szemöldökgerinces Keret20. Francia konty + Félhold alakú Keret21. Aszimmetrikus Bob22. Óriási fonat23. Sima és magas lófarok24. Borotvált, kopasz frizura25. Rózsaszín és lila hullámok26. Felcsapott27. Szexi dreadlock (raszta)28. Rétegezett szoros göndör29. Divatos oldalsó konty30. Félhosszú, félrövid31. Rövid frizura nőknek szögletes szemüveggel32. Hosszú haj macskaszem szemüveggel33. Közepes hosszúságú frizura aviator szemüveggel34. Összefogott frizura aviator szemüveggel35. Frizurák idősebb nőknek retró négyzetes szemüveggel36. Vékony hajú nők + fekete teljes keretes szemüveg37. Frizura Kerek Arcú Nőknek Szemüveggel38. Szőke Haj + Szemüveg39. Göndör Hajú Nők Szemüveggel40. Hullámos, Hosszú Haj + Szemüveg41. Egyenes Haj + Kerek Szemüveg42. Színes Bob-Frizura + Szemüveg43. Frufru Szögletes Szemüvegekkel44. Gyerekek Frizurái Nagy Szemüvegekkel45. Pixie frizura szemüveges nőknek 50 felett Kerek Szemüveggel

Sok nő számára fontos kiegészítő a szemüveg. De csak azért, mert viselnie kell, még nem jelenti azt, hogy nem lehet stílusos vagy divatos. Még akkor is, ha játékosság miatt viseli, fontos, hogy a szemüveg harmonizáljon a frizurájával.

Ne felejtsd el, hogy az egyéni stílusod látható legyen, mind a frizurád, mind a szemüveged számára megfelelően. A vastag vagy lapos vonalak helyére göndör vonalakat vagy dús textúrát, az átlátszó szemüveghez pedig éles vonalakat vagy fókuszt alkothatsz.

Frizura szemüveges nőknek 2023-ban

A weboldalunkon megtalálhatod a megfelelő frizurádat, legyen akár hosszú, rövid vagy extrém rövid hajad, de tökéletesen passzoljon a szemüvegedhez. 45 gyönyörű és trendi frizurát gyűjtöttünk össze azon nők számára, akik szemüveget viselnek. A lista alább megtekinthető.

1. Hullámos Bob + Kerek Keret

Hullámos bob frizura kerek keretes szemüveggel

2. Fonott Konty + Ovális Keret

fonott konty ovális kerettel

3. Hosszú Rétegek + Négyzet alakú Keret

hosszú rétegek négyzet alakú kerettel

4. Tengerparti Hullámok + Hatszögletes Keret

tengerparti hullámok hatszögletes kerettel

5. Szőrös konty + Aviátor (Pilóta) Keret

szőrös konty aviátor kerettel

6. Pompadour + Wayfarer (utazó) Keret

pompadúr frizura utazó kerettel

7. Ujj Hullámos + Vintage Keret

ujj hullámos vintage kerettel

8. Pixie-vágás + Macska-Szem Keret

pixie vágás macska szem kerettel

9. Ritka réteges frizura + Teknősbéka Keret

ritka réteges frizura teknősbéka kerettel

10. Laza, ritka Frufru + Félig Keret Nélküli Keret

laza frufru félig keret nélküli keret

11. Sima lófarok + Keret Nélküli szemüveg

sima lófarok és keret nélküli szemüveg

12. Merész frufru + Átlátszó Keret

merész frufru átlátszó kerettel

13. Copfok + Két Színű Keret

copfok és két színű keret

14. Dreadlock (raszta) + Fa Keret

dreadlockok fa kerettel

15. Hosszú, Egyenes Haj + Nagyméretű Keret

hosszú egyenes haj, nagyméretű kerettel

16. Halfarok fonatú frizura + Négyzet alakú Keret

halfarok alakú frizura és négyzet alakú keret

17. Magas Konty + Nyolcszögletes Keret

magas konty és nyolcszögletű keret

18. Aszimmetrikus Bob + Geometrikus Keret

aszimmetrikus bob frizura geometrikus kerettel

19. Göndör Lob + Szemöldökgerinces Keret

göndör lob, szemüveggerinces kerettel

20. Francia konty + Félhold alakú Keret

francia konty félhold alakú kerettel

21. Aszimmetrikus Bob

aszimmetrikus bob frizura

Az aszimmetrikus bob-melléklet kétségtelenül egy elegáns stílus kijelentés. A hajat állkapocsig vágják, az egyik oldal a másiknál hosszabb. Kombináljuk a bobját és nagyobb szemüvegeinket. Ez a megjelenés természetesen egyenes hajú hölgyek számára alkalmas.

22. Óriási fonat

óriási fonat

Ha vastag, dús hajad van, fondd össze egy nagy fonatszálra oldalsó elválasztással. A fonás hátul vagy az egyik oldalon is lehet, amely aranyos megjelenést kölcsönöz. Az imbolygó kis hajszálak tökéletesítik ezt az egyszerű stílust.

23. Sima és magas lófarok

sima és magas lófarok

Professzionális stílust keresel? Ez a legjobb frizura munkába járó nők számára, akik szemüveget viselnek. A hosszú haj magas lófarokba van csúsztatva, amelynek vastag szál van a hajtű körül, hogy elrejtse azt. Alkalmazz egy kis hajfixálót, hogy a megjelenésed tartós legyen egész nap.

Szerkesztőségünk számára a frizura szemüveges nőknek című tartalomból ez a frizura jött be a legjobban.

24. Borotvált, kopasz frizura

borotvált, kopasz frizura

Ha egy lazább frizurát keresel szemüveggel, nézd meg ezt a stílust, hogy mindig az arcodra irányuljon a figyelem. Az egyformán borotvált haj az egész fejen van. Ne felejtsd el felvenni az aviator szemüveget, hogy teljesen lemásold ezt a megjelenést.

25. Rózsaszín és lila hullámok

rozsaszin es lila hullamok

Lépj tovább a göndör bob-frizurán, és adj hozzá némi színt. A tövet könnyed gesztenyebarna árnyalattal festették, ami élénk lila levendulás színbe, forró rózsaszín kiemelésekkel váltakozik. Ez a stílus tökéletes választás fiatal lányoknak szemüveggel.

26. Felcsapott

felcsapott frizura

Az ázsiai hölgyek szintén aranyosak lehetnek szemüveggel. A vállhosszúságú haj felét hajtűvel rögzítik a hátán, oldalra söpört frufru kerül a lencsékre. Ez a frizura gyorsan elkészíthető, és egyszerűen karbantartható is.

27. Szexi dreadlock (raszta)

szexy dreadlock, raszta haj

Ragyogj a nyilvánosságban ezzel a menő hajviselettel! A szőke dredlock (raszta haj) piros fejpánttal vannak összekötve, amely passzol az ajkakhoz, és egy rétegelt frufru laza marad elől. Nagyméretű, szexi macskaszem szemüveggel dobhatod fel ezt a frizurát.

28. Rétegezett szoros göndör

rétegezett szoros göndör haj

Mutasd meg szoros, göndör fürtjeidet több önbizalommal, így készítsd el ezt a stílust. Az egyes tincsek rétegezettek, hogy gyönyörűen keretezzék az arcot. A teteje vastag, az oldalai rövidebbek. Az ujjaid segítségével rendezd el a hajtincseket, és már kész is vagy arra a napra.

29. Divatos oldalsó konty

divatos oldalsó konty

Ez a legjobb frizura szemüveges nőknek, akik elegáns megjelenést szeretnének. Az oldalsó választott vastag és göndör zárak elegáns kontyba vannak tekerve az egyik oldalon. Élénk ajakszínnel párosítva még tűzesebbé teheted a megjelenésedet.

30. Félhosszú, félrövid

félhosszú, félrovid

Vigyázz, mert ez a kontrasztos frizura nem gyenge nőknek való. A fej felét egyenletesen kopaszra borotválták, míg a maradék haj hosszú maradt. Ez a megjelenés merész lányoknak ajánlott, akik bátran szeretnék megmutatni vad oldalukat még a szemüvegükkel együtt is.

31. Rövid frizura nőknek szögletes szemüveggel

rövid frizura nőknek szögletes szemüveggel

Rövid frizurák édesek és puhaságot adhatnak a szemüveg élesebb vonalainak. Oldalsó frufruval, amely keretezi a szemed és állig érő bozontos hajvágással is tökéletesen passzolnak a szemüvegedhez. A kerek formák és puhább rétegek csodákat tesznek a kinézetben.

32. Hosszú haj macskaszem szemüveggel

hosszú haj macskaszem szemüveggel

Gyönyörűen hosszú haj nagyszerűen néz ki szemüveggel. Ha a hajad vastag, göndör vagy hullámos, a merész keretek fantasztikusak. Amennyiben egyenes vagy finom a hajad, akkor az ilyen visszafogottabb keretek segítenek az összképed összehangolásában.

33. Közepes hosszúságú frizura aviator szemüveggel

közepes hosszúságú frizura aviator szemüveggel

A közepes hosszúságú hullámos frizurák tökéletesen illenek a szemüvegekhez. Ha középen osztod a hajad, kérj a fodrászodtól egy kis tollazást a hajvégekre.

34. Összefogott frizura aviator szemüveggel

összefogott frizura aivator szemüveggel

Mutasd meg, hogy milyen a szemüveged igazi dívája lennon egy sima, feltűzött balettcuccal. Ez a stílus nagyszerűen kiemeli a szemüveget, így fontos, hogy a tökéletes keretet válaszd. Ez tökéletes módja annak, hogy megmutasd az arcformádat is.

35. Frizurák idősebb nőknek retró négyzetes szemüveggel

Frizurák idősebb nőknek retró négyzetes szemüveggel

Az idősebb nők rövid frizurái népszerűek és korhoz illőek. Az ollós frufru és a tollas rétegek remek háttérként szolgálnak a sötét, négyzet alakú keretekhez. Ha 50 év felett vagy, rövid hajad van, és kerek szemüveggel rendelkezel, próbáld ki a rövid, alul kunkorodó bobját vagy a lágy arcot keretező rétegeket.

36. Vékony hajú nők + fekete teljes keretes szemüveg

Vékony hajú nők + fekete teljes keretes szemüveg

A vastag keretek remekül állnak a finom hajú hölgyeknél. Valójában a keret vastagsága kiemeli a hajad már meglévő textúráját. Emellett előhozzák a frizura sötétebb részeit, így vastagító és mélyítő hatást keltenek.

37. Frizura Kerek Arcú Nőknek Szemüveggel

kerek arcú hölgyek szemüveggel

A hosszú, egyenes haj szép szemüveggel, de ha kerek arcformád van, akkor a finom rétegek hozzáadása kifejezetten fontos. A rétegek formát adnak a megjelenésnek, de megőrzik a figyelmet a gyönyörű szemüvegedre.

38. Szőke Haj + Szemüveg

szőke haj szemüveggel

A szőkék nagyszerűen néznek ki a barna és a teknősbéka mintás szemüvegekkel. Különösen szeretjük ezt a merész teknősbéka mintát a gyökérnövekedéssel ezen a stíluson. Ha a keretek vastagok, próbálj meg egy laza kontyot, és hagyd néhány hajszálat felül, hogy keretezze az arcodat.

39. Göndör Hajú Nők Szemüveggel

göndör hajú nők szemüveggel

A göndör frizura gyönyörű a szemüveggel, de az a cél, hogy annyi arcodat mutasd meg, amennyit csak lehet. A nagy, göndör haj és nagy keretes szemüveg egyszerűen elveheti a figyelmet. Akár azontúl is megpróbálhatsz hordani vékony, merész szemüvegkereteket a hajszínhez illően.

40. Hullámos, Hosszú Haj + Szemüveg

hullámos hosszú haj szemüveggel

A hullámos haj nagyon sokoldalú, amikor tökéletes szemüveget választasz hozzá. A keretek vastagabbak lehetnek, ha a hullámos hajad hosszú, és a textúra nagy része az arcodtól távol van.

41. Egyenes Haj + Kerek Szemüveg

egyenes haj kerek szemüveggel

Az egyenes haj tökéletesen néz ki vékony, drótszerű szemüveggel. A textúrák egymást tükrözik, miközben az szemöldökig érő, darabos frufru segít kitölteni az arcod többi részét. Az összhatás vidám megjelenést kölcsönöz, ami nem nyomasztó.

42. Színes Bob-Frizura + Szemüveg

színes bob frizura szemüveggel

Akár rövid, akár hosszú a bob-frizurád, szemüveggel abszolút aranyosan nézel ki. A rövid bob frizura kicsi keretekkel, négyzetes vagy kör alakú formákkal néz ki legjobban, az arcformádtól függően. Ha a bob hosszabb, vállig érő, akkor nagyobb kereteket is választhatsz.

43. Frufru Szögletes Szemüvegekkel

frufru szögletes szemüveggel

A frufru jól mutat a szemüveggel, de nyitottnak kell tartanod a megjelenésedet. Ha túl hosszú és vastag a frufru, és a szemüvegkeretek is vastagok, akkor túl sokat takar az arcodból. Kérhetsz középre osztott frufrut szögletes vágással.

44. Gyerekek Frizurái Nagy Szemüvegekkel

gyerek frizurák nagy szermüveggel

Gyerekeknek vastag frufru és szemüveg tökéletesen passzol. Ez a megjelenés különösen bájos, ha a szemüvegek nagyok. Ha a szemüvegek arányosak a gyerek arcával, akkor a rövidebb frufru vagy a finom rétegek és a lágy göndör fürtök tökéletesek.

45. Pixie frizura szemüveges nőknek 50 felett Kerek Szemüveggel

idosebb nok pixie frizurával és kerek szemüveggel

E

gy nagyszerű frizura lehetőség az 70 év feletti nőknek szemüveggel. Teljesen odáig vagyunk a pixie frizurákért és a szemüvegekért. Ez a csodálatos ezüst oldalfrufru tökéletes keretet ad a szemüvegednek és a gyönyörű arcodnak. És miért ne passzolnád össze a szemüveged a hajad színével? Az összkép kellemes és élénk lesz.

Sok lehetőség van arra, hogy a legjobb frizurádhoz kedvenc, hozzáillő szemüvegedet válaszd. Mivel a szemüvegek takarják az arc bizonyos részét, jó ötlet olyan stílusokat találni, amelyek kinyitják a megjelenésedet, és működnek a hajtextúráddal együtt, nem ellene. Döntésed, hogy melyik stílust választod, mi pedig reméljük, hogy szeretni fogod, amit kínálunk!

Megosztom
Szólj hozzá