fbpx

100 divatos férfi frizura 2023-ban

frizura
32 perc elolvasni

Tartalomjegyzék
Texturált frizura átmenettelKözepesen hosszú haj + éles átmenetModern hátrafésült frizuraOldalválasztékos frizuraFejtetőn hosszabb haj oldalra fésülveHullámos frizuraRövid frizura átmenettelPompadour frizuraFelnyírt hosszabb frizura-a nyár egyik nagyon divatos férfi frizura stílusaHosszú frizura és frufruHullámos hosszabbodó frizuraA-vonalú frizuraTexturált átmenetes frizuraTexturált A-vonalú frizuraQuiff hajvágásKözepes frizuraPompadour átmenettelKlasszikus lapos frizuraFélhosszú frizura éles vonallalGöndör felnyírt frizuraOldalra fésült átmenetes frizuraKlasszikus félhosszú frizuraHosszú frizura átmenettelGöndör rövid hajstílusFelnyírt pompadour frizuraKócos felnyírt frizuraFélhosszú frizura egyenes hajbólTermészetes göndör frizuraKócos felnyírt frizuraHosszú hullámos frizuraOldalra fésült frizuraTermészetes göndör frizuraFélhosszú göndör frizuraGöndör frizuraTexturált göndör frizuraPompadour és mullet találkozásaOldalra fésült tarajos frizuraHátrafésült frizuraOldalra fésült frizuraMohawk frizuraHosszú frufruQuiff átmenettelPompadour A-vonallalVékony átmenetes hajTermészetes hullámos frizuraHátrafésült hullámos frizuraModern felnyírt frizuraHosszabb hullámos haj, borotvált tarkóvalKözéphosszú frizura, fejtetőn hosszabbanCsavart göndör frizuraHátrafésült frizuraFényes oldalra fésült frizuraTarajos frizuraÁtmenetes texturált frizuraQuiff frizuraRendezetlen textúrájú közepes hosszúságú férfi hajvágásLekerekített férfi hajvágás közepes hajhosszal a tetejénEgyszerű, klasszikus rövid férfi hajvágás magas fokozatos átmenettelHalántéki átmenetes hajvágásHosszú természetes hullámok (Jimmy Butler stílusban) és alacsony átmenetRövid hullámos frizuraHosszú göndör fürtökHullámlovag frizuraModern afroHosszú göndör frizuraFérfi copfMohawk hajvágásGöndör fürtök a fejtetőnKlasszikus középhosszú frizuraHosszú frufruFrizura hosszú hajbólDivatos felnyírt frizuraTexturált quiff frizuraTexturált felnyírt hajTüsis frizuraGöndör felnyírt frizuraNagyon rövid tüsi frizuraÁtmenetes afro frizuraFrizura kopaszodó hajraRövid frizura egyenes frufruvalÁtmenetes frizuraOldalra fésült félhosszú hajGöndör tarajos frizuraTemple Fade frizuraQuiff átmenettelHajtetkós mohawkÁtmenetes mohawkOldalra fésült frizuraHullámos tarajos frizuraFrizura hullámos hajbólKözéphosszú frizuraOldalra fésült hullámos hajPompadour közepes átmenettelRövid belőtt frizuraSzuper rövid haj szakállalHátrafésült frizura vastag hajbólRövid frizura átmenettelAfro frizuraTexturált frizuraGyakran Ismételt Kérdések

Mutatunk Nektek 100 divatos férfi frizura tippet, melyek 2023 nyarán hódítani fognak. Ezekkel a hajstílusokkal tuti nem lősz mellé. 😉

Itt az ideje az új hajvágásnak, ugye? Itt találod a legjobb inspirációt. Még ha prémium árat is fizetsz a legjobb fodrászért, egy friss megjelenés a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy a srácok között feltűnj. Nagyon ajánlom, hogy legalább négyszer évente kipróbálj egy új stílust. Szórakoztató, és nagyon értékelni fogják. Próbáld ki ezt a kihívást, és lássuk, hogyan figyelnek fel rád az emberek!

Alább találod a legújabb, legmenőbb és legkedveltebb férfi hajvágásokat, amelyeket az MHT összeállított a 2023-ra. Nagy gondot fordítunk arra, hogy megtaláljuk a legjobb hajvágásokat a srácok számára.

Ezen lista a legfrissebb férfi hajötleteket mutatja be, beleértve a rövid hajú megjelenéseket, közepes és hosszú hajvágási lehetőségeket, és a szuper átmenetes hajvágásokat is.

Görgess lefelé, találd meg az új kinézetedet, majd mutasd meg a fotót a fodrásznak. Nagyon egyszerű. Új embereként fogsz kilépni a fodrászból.

Részletesen beszélünk minden hajvágásról, a legjobb férfi hajápolási termékekről, és arról, hogyan stylistold a hajad, hogy elérjed a kívánt kinézetet.

Fedezd fel a férfiak legnépszerűbb hajvágásainak típusait, valamint az összes különböző fade típusait, amit a fodrászod adhat neked.

Találd meg az összes legújabb trendet az átmenetes hajvágásokban, modern felnyírt frizurában, pompadourban különböző hosszban és stílusban, klasszikus férfi hajvágásokban, cool comb-over hajvágásokban, valamint a legnépszerűbb quiff és crop hajvágásokban.

Több cool srác frizura van, mint valaha. Maradj friss, maradj menő. Vegyesen használj jellemzőket, hajhosszat, részes vagy rész nélküli stílust, illetve fade vagy tapered hajvágásokat. Látunk hosszabb frizurákat mozgással és folyamattal. Ha hosszú hajad van, vagy csak éppen növeszted ki, nézd meg a férfiak hosszú hajának végső útmutatóját.

A jelenlegi trendekből láthatjuk, hogy a természetesebb férfi frizurákat keresik, amelyeket könnyebb tartani és matt felületű pomádék segítségével stylistolnak. A hajszárítót is használhatod, hogy kiemelkedő mozgást és extra volumet adj a hajadhoz.

Bár a trend hajlik a hosszabb hajra és közepes hajvágásokra mozgalommal, azért megtalálod a legjobb választásokat azoknak a srácoknak is, akik rövid hajjal szeretnének menni. A rövid hajvágások mindig is nagyon népszerűek lesznek, mert könnyen kezelhetőek és gyakran frissek néznek ki.

Néhány alábbi kinézet fade hajvágás, ami azt jelenti, hogy a fodrászod olló helyett trimmert használ a fej oldalán és hátulján stílusos vágáshoz. Más hajvágások teljesen ollóval vágottak mindenhol, beleértve az oldalakat és a hátulját.

Ha göndör hajad, hullámos hajad vagy vastag hajad van, szintén találsz néhány fantasztikus frizurát itt. Van göndör hajad? Nézd meg teljes útmutatónkat a göndör hajról. Megmutatjuk neked a legjobb hajvágásokat és a legjobb termékeket a göndör haj ápolásához.

Rendben, nézzük, az év legjobb frizuráit és hajvágásait férfiaknak.

Valahol ezen a listán találsz egy vadonatúj frizurát és hajvágás-kombinációt, amit kipróbálhatsz magadon.

Texturált frizura átmenettel

Ez egy menő frizura férfiaknak, amely közepesen texturált hajat és átmenetet tartalmaz.

átmenetes frizura

Közepesen hosszú haj + éles átmenet

Ez a férfiak számára készült hajvágás rövid, középhosszú hajat takar a fejtetőn, melynek oldalait leborotválják. Ez egy modern változata a pompadournak. Teljesen menő.

éles átmenetes haj

Modern hátrafésült frizura

Egy nagyszerű példa egy klasszikus hátrafésült frizurára. Azonban, itt a haj a tetején egy kicsit természetesebbnek tűnik. Ez nem a hagyományos módszer, amikor fényes pomádéval formázzuk a hajat. Inkább a hajat visszafésülik és hajszárítóval szárítják, hogy természetes áramlást és mozgást kapjon. Használjon matt pomádét.

hátrafésült haj

Oldalválasztékos frizura

Egy hagyományos férfi frizura oldalra elválasztott rövid hajjal. Ahhoz, hogy ezt a külsőt elérjük, olyan terméket kell használnunk, amelynek van egy kis fénye. Vigyünk fel egy kevés fényes pomádét a nedves hajra, majd fésüljük a helyére. Ha extra teltséget szeretnénk, használjunk hajszárítót.

oldalra fésült haj
100 divatos férfi frizura 2023-ban 102

Fejtetőn hosszabb haj oldalra fésülve

Ez az egyik legnépszerűbb férfi hajvágás már évek óta. Borotvált oldalsó részek és hosszabb hajtincsek a tetején, amiket fel kell tüskésíteni hajszárítóval. Bármilyen külsejű férfi viselheti, de vastagabb hajtípusoknál mutatja legjobban a hatását.

fejtetőn hosszabb frizura

Hullámos frizura

Ahogy említettük, a hosszabb hajdivat a trend. Egyre több férfi hagyja hosszabbra a tetején a haját. Ez a gyönyörű, ollós-élezett fazon tökéletes göndör hajra. Fantasztikusan csorgó mozgást mutat.

hullámos frizura

Rövid frizura átmenettel

Ez egy nagyszerű rövid hajvágás férfiak számára, amit sokféleképpen lehet formázni. Az irodában szépen és simán, vagy kócosan és kicsit extravagánsabban, ha szórakozni mész.

férfi frizura

Pompadour frizura

Egy másik nagyszerű példa a menő pompadour frizurára rövid oldalakkal és hosszabb hajjal felül.

pompadour frizura

Felnyírt hosszabb frizura-a nyár egyik nagyon divatos férfi frizura stílusa

Ez egy rendkívül menő alávágott frizura. Nagyszerű lehetőség lehet, ha vastag hajszálaid vannak. A haj tetején hagyjuk, hogy vadul folyjon. Az aláfarolások egy olyan férfi hajvágási stílusok közé tartoznak, amelyek továbbra is egyre menőbb és újabb stílusokká alakulnak.

felnyírt haj-divatos férfi frizura

Hosszú frizura és frufru

Egy menő, modern verziója a klasszikus „skater frizurának”, melynek jellemzője hosszú tincs a homlokra lógatva és rövid oldalsó részekkel.

skater frizura

Hullámos hosszabbodó frizura

Egy gyönyörűen keskenyedő hajvágás. Kiemelkedő példa a oldalt elválasztott hajvágásra. Nem túl sok nyíróval dolgoztak, főként ollóval vágották.

felnyírt hullámos haj

A-vonalú frizura

Egy kedvenc frizura az erős hajú férfiaknak. Rövidre van nyírva felül, és elöl nagyon fiatalos hatása van egy vonallal. Imádom a kontrasztot az oldalakon lévő kopott hézagokkal.

A-vonalú frizura

Texturált átmenetes frizura

Egy igazán menő, rövid, texturált hajvágás, alacsony elmosott hatással és sok lendülettel. A texturált férfi frizurák fantasztikusak, mert több lehetőséget adnak a stílusolásra. Ha fésülővel rendezett tincseket szeretnél, akkor letisztult és rendezett hatást érhetsz el, de ha inkább egy kevésbé tökéletes, laza frizurát szeretnél, azt is könnyen elérheted ezzel a vágással.

átmenetes frizura

Texturált A-vonalú frizura

A tetején rendezetlen közepes textúrák adják azt a tüskés kinézetet. A frufrut hosszabbra hagyták. Egy másik „undercut” nagyon modern csavarral.

texturált a-vonalú haj

Quiff hajvágás

Egy másik remek példa a quiff frizurára. Az elmúlt pár évben talán a legnépszerűbb férfi frizura, amit olyan hírességek tettek divatossá, mint David Beckham. Ez a frizura rövidebb hajra lett kialakítva. A textúrák felfelé álló, tüskés hatást adnak a tetején. Használj közepes vagy erős ragasztó hatású szert, hogy a frizurát a helyére stilizáld.

quiff frizura

Közepes frizura

Ez egy lenyűgöző átmenetes frizura, közepes hosszú hullámmal. Az ilyen szép férfi fodrásznál a légiesség és mozgékonyság eléréséhez szükséges egy hajszárító.

közepesen hosszú frizura
100 divatos férfi frizura 2023-ban 103

Pompadour átmenettel

Ez a férfi frizura egy nagyon tiszta középszintű átmenet oldalt és hátul. Tökéletesen összeolvad rövid és közepes hosszúságú hajjal a tetején. Nagyszerű tiszta megjelenést biztosít azok számára, akiknek vastag, hullámos vagy göndör hajuk van.

átmenetes pompadour

Klasszikus lapos frizura

tökéletesen megformázott göndör felső rész és oldalak, rövidre vágva közepes fokozatos átmenettel.

klasszikus frizura

Félhosszú frizura éles vonallal

Egy szűk vonal az előlapon. Ahhoz, hogy a haj fent így nézzen ki, fésűvel és hajszárítóval kell dolgozni. Nedves hajat lehet sűrűbb vagy közepes tartású pomáddal fonni, de akár pomád nélkül is lehet hajszárítóval formázni.

félhosszú frizura

Göndör felnyírt frizura

Egy átmenetes vágás hátul és oldalt a hűvös hatást biztosítja. Göndör hajat hagyunk felül vadon nőni. Hosszú frufru az elején. Ha vastag, göndör hajad van, akkor ez egy nagyszerű kinézet. Egyszerűen törölközővel szárazra töröljük és már mehetünk is.

göndör frizura

Oldalra fésült átmenetes frizura

Egy kellemes klasszikus fazon, férfiaknak, de modern benyomással. Egy oldalsó választék és pompadour stílus összekeveredése. Ez egy menő, rendkívül egyedi frizura.

oldalra fésült átmenetes frizura

Klasszikus félhosszú frizura

Ez egy gyönyörűen kialakított férfi hajvágás oldalsó tagolással. Az oldalak rövidek, a teteje hosszabb hajból áll.

klasszikus félhosszú frizura

Hosszú frizura átmenettel

Ez egy remek frizura a férfiak számára. Nagyon sokoldalú és könnyű stílusba hozni. Ez a fazon magas fésülést tartalmaz, közepes hosszúságú hajjal, amelyet sokféleképpen lehet stílusba hozni. Például, kiemelhetjük a hajat pompadour stílusba hajtogatva, visszafésülhetjük, oldalra félrefésülhetjük vagy hagyhatjuk szárazon és természetesen hullámosan. Számtalan lehetőségünk van. Ahhoz, hogy ezt a megjelenést elérjük, használjunk könnyű vagy közepes tartású pomádét. Vigyünk fel kis mennyiségű pomádét a száraz hajra, vagy használjuk a nedves hajban, majd hajszárítóval és kefével dolgozzuk bele, hogy mozgalmas, hullámos megjelenést kapjunk.

hosszú átmenetes frizura

Göndör rövid hajstílus

Ez egy nagyszerű nyári hajvágás férfiaknak. Bármilyen hajtípussal működik. A haj rövidre van vágva felül. A frizura alul fades elrendezést követ, az arcszőrzet pedig leválasztott stílusú.

göndör rövid frizura

Felnyírt pompadour frizura

Ez a frizura fél pompadour, fél undercut stílusú. Egy lefelé halványodó fade hatás eléréséhez szükséges, amelyhez a hajat alaposan át kell fújni hajszárítóval. Az ilyen formázásnak köszönhetően a haj könnyednek és mozgásnak tűnik. A fújással egyszerre egy irányba kell fésülni, majd előre-hátra irányba is. Egy jó kefe és hajszárító igazi csodát visznek végbe a hajadon, ebben az esetben akár hajformázó termék használata nélkül is elérheted a kívánt hatást. De ennek ellenére egy könnyű, közepesen tartós pomádé használata segíthet abban, hogy a hajad több órán keresztül állva maradjon.

felnyírt pompadour frizura

Kócos felnyírt frizura

Egy másik nagyszerű példa a modern lenövéssel vágott hajra. A fent lévő rendezetlen, texturált haj modern érzetet ad a lenövésnek.

kócos felnyírt frizura

Félhosszú frizura egyenes hajból

Az oldalakon és hátul alacsonyra nyírt frizura közepes hajhosszal a tetején, engedve a hajnak, hogy bármilyen irányban szabadon mozoghasson.

egyenes hajból frizura

Természetes göndör frizura

Egy menő oldalsó merev tagolás ívesen fut át a magas kopaszodásba. Teljesen összemosódik a hosszabb természetes hajjal a tetején.

természetes göndör frizura

Kócos felnyírt frizura

Az alsó részen rövidre vágott haj az alávágással, tetején pedig hosszabb, laza textúrájú haj. A szép, alacsony frufrus vonalak körülülrakják az arcot.

kócos felnyírt frizura

Hosszú hullámos frizura

Egy kopaszodó fokozatos felvágás hosszú hullámos hajjal a tetején. Nagyon kontrasztos hatás érhető el. Ez az egyik legmenőbb férfi hajvágás, amit lehet választani, ha hullámos vagy göndör hajad van.

felnyírt frizura

Oldalra fésült frizura

Menő kinézetű alacsony átmenetes frizura oldalra elkészítve (kopasz frufruval). Fantasztikusan néz ki ez a pompadour frizura közepes hosszúságú hajjal.

oldalra fésült frizura

Természetes göndör frizura

Tiszta közép-fokú elhalványulás természetes göndör hajjal felül. A kemény rész elkülöníti és kontrasztot teremt az oldalak és a tetején lévő haj között.

göndör frizura

Félhosszú göndör frizura

Olyan szorosan rövidre vágott frizura a férfiak számára, akik göndör hajjal rendelkeznek. Szuper tiszta, rövid oldalsó rész a vastag göndör hajra simulva, hosszú lófarokkal.

félhosszú göndör frizura

Gyönyörű természetes hullámok

Másik göndör haj mestermű. Szépen vágott oldalak. A hajat felül saját magára hagyják.

természetes göndör frizura

Göndör frizura

Egy menő, egyszerű design van belevésve ebbe a fokozatos átmenetes frizurába. Szépen el van keverve egy rövid, klasszikus férfi hajvágással. Használj kevés pomádét, vagy törölközővel szárazra töröld, majd fésüld a helyére. Nagyon könnyű formázni.

göndör haj

Texturált göndör frizura

Egy menő vastag textúrájú frizura férfiak számára, akik göndör hajjal rendelkeznek.

texturált hullámok

Pompadour és mullet találkozása

A mullet frizura divatos. És a népszerűsége tovább növekszik, ahogy haladunk az 2020-as évek felé. Ez egy szuper menő frizura, amely az alávágás, a pompadour és a mullet elegyét jelenti.

pompadour és mullet találkozása

Oldalra fésült tarajos frizura

Ha vastag hajad van, akkor ez egy nagyszerű frizura, amit érdemes kipróbálni. Az oldalak rövidre nyírtak. A haj hosszabb a tetején és visszafésült. Stílusosan oldalra lehet fésülni, vagy visszafésülni.

oldalra fésült tarajos frizura

Hátrafésült frizura

Nagyon tetszik ez a frizura. Az undercut nem olyan magasan van borotválva, mint általában szokott lenni. A felső hajat hátra van simítva: vagy kefével, vagy hajszárítóval tudod visszafésülni. Vagy ha ragyogóbb kinézetre vágysz, akkor használj fényes pomádét, vidd fel nedves hajra, majd keféld vagy fésüld vissza a helyére a hajadat.

hátrafésült frizura

Oldalra fésült frizura

Egy másik remek példa arra, merre tartanak a dolgok. Több áramlást, mozgást és hosszabb hajhosszabbításokat jelent. Gyönyörűen lefokozott férfi hajvágás, oldalt rövidítve, de nem kopaszra. Természetesen oldalra fésült.

oldalra fésült haj

Mohawk frizura

Az utóbbi időben egyre nő az érdeklődés a mohawk vágások iránt. Ebben a frizurában a haj oldalról kopaszra van nyírva, az elején pedig egy vonal keretezi, hogy tiszta és friss hatást keltsen. A tetején lévő hajlások természetesek maradtak, hogy megőrizhessék saját formájukat.

mohawk frizura

Hosszú frufru

Egy hosszú frufru menőnek tűnik. Ez a klasszikus gördeszkás hajvágás modern változata a srácok számára. A hosszabb hajszálakat az előre irányuló frufru folyásába stylistok. Az elől és felül nehezebb hajhossz kontrasztosan harmonizál az oldalsó és hátulsó fokozott kopásával.

hosszú frufru

Quiff átmenettel

Rövid frizurák férfiaknak sosem mennek ki a divatból és mindig nagyszerűen néznek ki. Ez a frizura ideális vastag hajú srácoknak, akik tisztán és frissen akarnak maradni. Ez a megjelenés közepes átmenetet és rövid texturált hajat mutat elöl, amely quiffre hasonlít. A rövid frizurák nagyszerűsége az, hogy könnyen fenntarthatók és stílusosak. Nem sok munka van benne. Egyszerűen törölközővel szárítsd meg, dolgozz be egy kis pomádét nedves vagy száraz hajba, majd ujjaid segítségével formázd bele a helyére. Ez egyike a legjobb rövid frizuráknak, amit kaphatsz.

quiff frizura

Pompadour A-vonallal

Egy menő frizura. Egy része mohawk, egy része quiff, egy része pompadour. Tartalmaz egy kopasz elhalványulást, amely kiemeli a vadon lazán álló hajat a tetején. Ahhoz, hogy ezt az összhatást elérjük, szárítóval és kefével kell dolgozni.

a-vonalas pompadour haj

Vékony átmenetes haj

A rövid frizurák nagyon divatosak lettek, és még mindig népszerűek maradnak a férfiak körében, akik szeretik a rövid hajat. A rövid frizurák bármilyen hajtípusra alkalmasak. Először főként egyenes vágású, de mostanában egyre több texturált és szimmetrikus frizurát is láthatunk. Ez a frizura valahol a kettő között van. Ez egyértelműen az egyik legjobb frizura a férfiak számára, akik rövid frizurát szeretnének tartani, és az is az egyik legjobb frizura a kopaszodó hajvonalú férfiak számára, mivel a hajat előre lehet formázni.

átmenetes frizura

Természetes hullámos frizura

Egy nagyon természetesen ható klasszikus férfi hajvágás. Rövid oldalak, kicsit hosszabb tetején, amelyet hátrafelé fésülnek.

hullámos rövid haj

Hátrafésült hullámos frizura

Ez egy jó frizura férfiak számára, akik vastag vagy hullámos hajjal rendelkeznek. Egy klasszikus megjelenés rövid oldalak és közepes hosszúságú haj a tetején. Természetesen hátra fésülve is stílusos, ahogy a fényes, erős tartású pomádéval kenve, ahogyan a képen is látható.

hátrafésült hullámos haj
100 divatos férfi frizura 2023-ban 104

Modern felnyírt frizura

Egy menő felnyírt hajvágás. A haj a tetején és a hátulján hosszabb marad, hogy előre-hátra mozgást és lendületet adjon a hajnak.

felnyírt frizura

Hosszabb hullámos haj, borotvált tarkóval

Ez a legjobb hajvágás a göndör hajhoz. A hajvonal mentén mindent nagyon jól megtisztítottak egy szuper apró taper fade-el. A göndör haj azonban a fejtetőn és a hátsó részen természetesen folytathatja a mozgását.

hosszú hullámos frizura

Középhosszú frizura, fejtetőn hosszabban

Ez az egyik legjobb hajvágás vastag hajhoz vagy göndör hajhoz. Oldalsó elválasztással és quiff frizurával készül. Nagyon menő frizura férfiak számára.

fejtetőn hosszabb hullámos haj

Csavart göndör frizura

Ez a frizura alul kopaszra van nyírva, míg felül természetes göndör hajat hagytak, amit egy fonószivacs segítségével formáztak.

csavart göndör haj

Hátrafésült frizura

Az egyik legjobb hajvágás vastag hullámos hajhoz. Ez a természetes megjelenés most nagyon népszerű. Az oldalak rövidek, de nem borotváltak, hogy kiemeljék a természetes hullámos hatást a tetején. A kopasz frizurák még mindig nagyon divatosak, de több ember választ természetesebb megjelenéseket, mint például ezt.

hátrafésült frizura

Fényes oldalra fésült frizura

Egy újabb lenyűgöző hajvágás vastag hajú férfiaknak. Ez egy klasszikus közepes hajvágás, amely nagyon népszerű. Az elrendezett dolgok megrövidülnek és kitisztulnak, de nincs ollózott haj, borotvált vagy kopasz bőr. Ezt fogjuk egyre többet látni. Több férfi választja a hosszabb hajat

oldalra fésült frizura

Tarajos frizura

Szeretem ezt a frizurát. Ez az egyik legjobb frizura vékony vagy finom hajhoz. Ha kevesebb hajad van, olyan hajvágást szeretnél, amely megtart több hajat, de hangsúlyt fektet a fennmaradó részre a tetején. Ez a fokozatos átmenet és az eltérő hosszúságú oldalak megvalósítják ezt. Az egész frizura tökéletesen összeolvad egy közepes hosszúságú tetejével, amelynek hihetetlen a volumene.

tarajos frizura

Átmenetes texturált frizura

Ez az egyik kedvenc frizurám az elmúlt évben látottak közül. Szeretem az ombre hajvágásokat, amik nem csak a szokásos ombre változatok. Ez a frizura 1980-as éveket megidéző, kemény vonalakkal kombinálja a hajoldalt és a hátulját, ami extra részleteket ad a hajvágásnak. Nagyon menő. A tetején közepes textúrájú haj található.

átmenetes texturált haj

Quiff frizura

Ez egy fantasztikus hajvágás. Imádom ezt a darabosan texturált quiff-fazont, amely magas „skin fade”-el van ellátva. A frizura kialakításához erős tartású pomádét használj. Dolgozd be nedves hajba, majd hajszárítóval és kefével igazítsd a hajad a helyére. Ez egy szuper menő, leválasztott alvonalú becsempészett felnyírt fazon.

felnyírt quiff frizura

Rendezetlen textúrájú közepes hosszúságú férfi hajvágás

Néhány évvel ezelőtt az egész arról szólt, hogy rövid texturált hajvágásokat viseltek a férfiak. Aztán a dolgok hosszabb texturált hajvágásokba fejlődtek, mint ez a vágás. Ez egy jó frizura a vastagabb hajú srácok számára, akár göndör, akár egyenes a hajuk. A texturált vágás megkönnyíti a formázást. Törölközővel száríthatod vagy egy gyors szárítóval fújj rá. Ezután dolgozz be egy közepes vagy erős tartású pomádét a hajba, hogy kiemeld azokat a textúrákat. Minden nap másféle megjelenést érhetsz el a hajadat eltérő irányba formázva. Az a fantasztikus ebben a texturált frizurában.

rendezetlen, texturált frizura
100 divatos férfi frizura 2023-ban 105

Lekerekített férfi hajvágás közepes hajhosszal a tetején

Ez egy fantasztikus lekerekített frizura. Klasszikus. Egyszerűen csak keféld és szárítsd meg a hajat elöl hátra.

lekerekített férfi hajvágás

Egyszerű, klasszikus rövid férfi hajvágás magas fokozatos átmenettel

A haj kissé előre van stílizálva, és az elején egy kicsit vissza van fordítva és oldalra van igazítva.

klasszikus frizura

Halántéki átmenetes hajvágás

Egy szépségszalonban alkalmazott halántéki átmenetes hajvágás, ahol a természetes göndör haj a tetején tökéletesen formára vágható. A vágás elülső része szuper tisztán elkészített szálakkal van kihangsúlyozva.

halántéknál átmenetes frizura

Hosszú természetes hullámok (Jimmy Butler stílusban) és alacsony átmenet

Tartsd hűvösen magad a nyáron az oldalakon kopasz fokozattal, de hagyd hosszabbra a tetején lévő hajat.

fejtetőn hosszabb frizura

Rövid hullámos frizura

Ebben az esetben szépen struktúrázták a göndör hajat, majd rövidre vágták közepes hosszúságúra.

rövid hullámos frizura

Hosszú göndör fürtök

Oldalsó átmenetet alkalmaz a friss megjelenéshez. Vad loknik a tetején.

göndör frizura

Hullámlovag frizura

Ha arra gondolsz, hogy hosszú frizurád legyen, akkor ez a vágás jó irányba visz téged. Az oldalak rövidebbek, de egyáltalán nem kopaszra vágva. A haj felső része csinosan levágva van, modern, visszafésült stílusú.

hullámlovag frizura

Modern afro

Lenyűgöző forma. Milyen lenyűgöző gondossággal készült.

afro frizura

Hosszú göndör frizura

Ez egy másik remek férfi hajvágás, amelyet azok számára ajánlunk, akik hosszabb hajra vágynak. A hajat ollóval szépen és rendezetten vágják, és lehetővé teszi, hogy az idő múlásával hosszabbra növesszük a hajat.

hosszú hullámos haj

Férfi copf

Hosszú haj menő. Egyre több srác hagyja növeszteni a haját. Nagyszerűen mutat szakállal együtt. A haj összefogható kontyba, lófarokba, vagy egyszerűen engedhető szabadon és vadon.

férfi copf

Mohawk hajvágás

Egy menő mohawk pompadour frizura szakállal

mohawk frizura

Göndör fürtök a fejtetőn

Alacsony átmenetes hajszálvonal, és közepes hosszúságú, göndör haj a fejtetőn. Nagyon tiszta elővonal.

göndör frizura

Klasszikus középhosszú frizura

Egy egyszerű és természetes megjelenés. Egy remekül elkészített fokozatosan csapott frizura, oldalsó elválasztással. Ahhoz, hogy ezt a stílust, ami élettel és testességgel van tele, elérjük, használni kell egy hajszárítót.

klasszikus frizura

Hosszú frufru

Az utóbbi időben a legnépszerűbb hajvágás a quiff hajvágás volt. Ez a frizura hosszabb tincseket tartalmaz, amelyek magasan állnak.

férfi frufru

Frizura hosszú hajból

Egy menő oldalsó választékos frizura hosszú hajhoz, amit kipróbálhatnak a férfiak.

frizura hosszú hajból

Divatos felnyírt frizura

Ez egy jó hajvágás a vékony vagy ritkább hajú srácoknak. Az kopasz fokozatos elhalványulása miatt a haj tetején lévő közepes vagy hosszú haj láthatóbbá és vastagabbnak tűnik. Egy olyan hajvágás, mint ez, úgy tűnik, mintha több hajad lenne, mint amennyi valójában van. Ez egy jó lehetőség azoknak a srácoknak, akiknél a haj ritkul vagy vékony.

felnyírt frizura

Texturált quiff frizura

Másik lenyűgöző, textúrált „quiff” frizura. Ez a vastag hajú srácok körében népszerű választás. A „quiff” idén az egyik legjobb férfi frizura volt.

texturált quiff

Texturált felnyírt haj

Egy menő texturált, alulról felnyírt nyírt frizura. A kopasz fokozatosan hosszabbodik a hosszabb haj fölött, amit előre fésülnek az hosszabb frufru irányába.

felnyírt haj

Tüsis frizura

Ha menő, tüsi frizurát szeretnél, válaszd ezt a ritkított terepes fazonját. Jól működik a vastag hajjal rendelkező srácoknál.

tüsi frizura
100 divatos férfi frizura 2023-ban 106

Göndör felnyírt frizura

Hosszabb haj. Sok mozgás. Hosszú frufru. Kopasz oldalak. Nagyon menő megjelenés.

felnyírt hosszú haj

Nagyon rövid tüsi frizura

Ez a legjobb rövid hajvágás azoknak a férfiaknak, akik kevés karbantartást igényelnek. Nagyon könnyű stílust kialakítani. Egyszerűen csak törölközővel szárítsd meg a hajadat, majd használj nagyon kevés könnyű vagy közepes tartású hajfényt. Vagy hagyj mindent természetesnek, és ne használj semmilyen hajterméket. Nagyon egyszerű. A texturált férfi hajvágások minden hosszúságban népszerűek maradnak a férfiak körében.

rövid tüsi haj

Átmenetes afro frizura

Ez egy tökéletes összemosása a közepes elhalványulásnak a természetes göndör hajjal.

átmenetes afro haj

Frizura kopaszodó hajra

Ha kevesebb hajad van, finom hajad van, vagy a hajad ritkul, akkor ez egy nagyszerű fodrászat. Ez egy rövid texturált hullámos frizura, amelynek az oldalai rövidebbek, de nincsenek a fejbőrre borotválva.

frizura kopaszodó hajra

Rövid frizura egyenes frufruval

Az egyik legnépszerűbb férfi rövid hajvágása. Az egyenes, egyenletesen levágott kaszálóvágás. Ez a hajvágás a legjobb választás minden hajtípusra. Jól néz ki vastag, göndör vagy hullámos hajon, vagy vékony, egyenes hajon is. Ezen kívül ez egyike a legnépszerűbb fiúk hajvágásainak.

egyenes férfi frufru

Átmenetes frizura

Ez a frizura tetszetősnek tűnik a keskenyedő oldalakkal és hosszabb tincsekkel a tetején. A nagyobb haj és hosszabb tincsek több szórakozást eredményeznek.

átmenetes frizura

Oldalra fésült félhosszú haj

Ez egy szuper példa arra, hogy a fiúk egyre inkább az hosszabb hajra törekednek. Az oldalak rövidre vannak vágva, de nem nagyon rövidre (a bőrre). A tetején és az elülső frufrun hosszabb haj van. Visszafésülheted vagy oldalt fésülheted. Napjainkban egyre több hosszabb hajvágást látunk a férfiaknál.

oldalra fésült félhosszú frizura

Göndör tarajos frizura

A hullámok féken tartva. Rövid haj a hátulon és az oldalakon. Menő göndör frufru az elején. Egy jó frizura göndör hajra. A göndör haj nem jelenti azt, hogy nem találsz menő férfi frizurát. Ügy lezárva.

göndör tarajos frizura

Temple Fade frizura

Egy menő Temple Fade frizura természetes hullámokkal a hátulján.

temple fade

Quiff átmenettel

Közepesen texturált (haj)tető magasan elhalványítva.

quiff átmenettel

Hajtetkós mohawk

Egy szuper menő mohawk frizura féloldalt átmenetes hajvágással, amit az oldalsó tincsek egy vonallal elválasztanak.

hajtetkós mohawk
100 divatos férfi frizura 2023-ban 107

Átmenetes mohawk

A Mohawk frizura jelenleg is divatos és népszerű. Ez a Mohawk hajvágás nagyon jól mutat, ha egy kopasz oldalszélekkel és leválasztott szakállal párosul. A hatás eléréséhez egy olyan pomádét használj, amely fényes hatást biztosít. Ezek a férfi hajvágások nagyon menőnek számítanak

átmenetes mohawk

Oldalra fésült frizura

Elől menő hosszú frufru és hosszabb hajtincsek felül, oldalra fésülve.

oldalra fésült frizura

Hullámos tarajos frizura

Hosszú, laza haj a tetején szárítva és hátrafésülve. A hosszabb hajszálak a tetején szépen kiemelkednek a rövid hajból.

hullámos tarajos frizura

Frizura hullámos hajból

Ez egy nagyszerű hajvágás vastag hullámos haj bemutatására. A frufru hosszú marad. Ez egy második modern változata a 80-as évek klasszikus gördeszkás frizurájának.

frizura hullámos hajból

Középhosszú frizura

Egy szép frizura, amely elől és a halántékon körvonalazott. Közepesen kopasz oldalsó hajvágás, közepes hosszúságú hajjal felül. Az elkészítéshez használj kevés, könnyű-medium tartású hajformázó pomádét. Szárítsd meg hajszárítóval, majd fésüld végig az elölről-hátulra irányuló irányban. A hajszárító az, ami minden munkát elvégez. Testet, lendületet és mozgást ad a hajnak. Ez az egyike a legkedveltebb férfi frizuráknak.

középhosszú frizura

Oldalra fésült hullámos haj

Egy gyönyörű frizura. Ez a legjobb frizura hullámos hajra. Közép-eltűnéssel készül, aminek köszönhetően az oldalon levő tagolás még jobban látszik. Az oldalsó részlet kihangsúlyozása érdekében finom és erős (borotvált) vonalat készíts. A hajat rendezetten oldalra fésülik. A hullámos haj további kidolgozása érdekében egy kis fényes pomádé használható. Egy klasszikus férfi frizura, modern érzéssel.

oldalra fésült hullámos haj

Pompadour közepes átmenettel

A haj tetején hosszabb, míg a hátulja hosszabb marad, hogy extra áramlást és mozgást biztosítson. Ismételten használnod kell egy hajszárítót ahhoz, hogy ezt a stílust elérhesd.

pompadour közepes átmenettel

Rövid belőtt frizura

A legjobb klasszikus férfi rövid hajvágás. A klasszikus férfi hajvágás bármilyen alkalomra tökéletesen illik bármelyik sráchoz.

rövid belőtt frizura

Szuper rövid haj szakállal

Nagyon rövid frizura. Nagyon tiszta vonalai vannak. Nagyon jól mutat a szakállal. Az ilyen rövid férfi hajvágások kiválóak a nyári időszakra.

rövid haj szakállal

Hátrafésült frizura vastag hajból

Ez egy igazán jó frizura vastag hajú férfiaknak. Az oldalak rövidebben vannak vágva, de nem kopaszra. A haj felső része hosszabb és hátra van formázva.

hátrafésült frizura

Rövid frizura átmenettel

Átmenetes frizura természetes hullámos tincsekkel a tetején.

rövid frizura átmenettel

Afro frizura

A menő merev rész jó kiemelést ad a magas elmosott oldalsónak.

afro frizura

Texturált frizura

Végül, egy nagyon szép texturált frizurát mutatunk be közepes hosszúságú hajra, melynek tökéletes vékony átmenet van.

texturált haj
100 divatos férfi frizura 2023-ban 108

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen hajvágások divatosak mostanában a férfiak körében?
Az utóbbi időben a férfiak haját hosszabbra hagyják. Fenti listán megtalálhatóak közepes és hosszabb hajvágások és frizurák. A hajat hosszabbíthatják ollóval vágva, vagy alacsony, közepes vagy magas alsó átmenettel. A rövid frizurák mindig is divatosak maradnak azoknak a srácoknak, akik takaros, professzionális megjelenést szeretnének.

Rendben van, ha képet mutatok a fodrászomnak?
Igen, pontosan ezt kell tenned. Ezután azt a hajvágást kapod, amit akarsz. Válassz egy képet a fenti listából, és mutasd meg a fodrásznak! Ha ügyes, akkor pontosan olyanra vágja a hajadat, ahogy a képen van.

Mit mondjak a fodrászomnak, amikor ellátogatok a fodrászatra?
Semmit! Ha megpróbálod leírni, hogy mit szeretnél, csak össze fogod zavarni a fodrászodat. Egyszerűen csak mutass neki pár képet arról, hogy milyen legyen a frizurád. Nagyon egyszerű!

Hogyan lehet kérni egy trimet?
Nagyon egyszerűen. Csak azt kell kérni, hogy dolgokat egy kicsit rendbe tegyenek és kérd, hogy ne vegyenek le túl sok hajat.

Félhosszú vagy kevésbé mintázott átmenettel lenne a jobb választás számomra?
Ez teljes mértékben rajtad múlik. Az átmenetek rövidebbek az oldalakon, és általában látszik is a bőr. A kevésbé mintázott átmenetek hosszabbak, ollóval vágottak. A rövid hajvágásoknál jobban passzolnak az átmenetek. A közepes hajhosszabbításoknál jobban működik a kevésbé mintázott átmenet.

Ugyanannyiba kerül a frizura és a trimmelés?
Igen. Nem a haj eltávolított mennyisége alapján kell fizetni a fodrásznak. A készségüket és tehetségüket kell fizetni.

Mennyit kellene fizetni egy férfi hajvágásért?
Ha egy minőségi hajvágást szeretnél, ami professzionális kézben készül, akkor általában 30-40 dollárba kerül, plusz borravaló. Azok a fodrászok, akik kevesebbet kérnek, általában nem annyira jók. Az ár sok mindent elmond, aminél többet fizetsz, annál jobb minőségű szolgáltatást kapsz.

Mennyit kellene borravalót adni a frizura után?
Én általában a frizurám árának 25 százalékát adom borravalóként. Mindig azt kapom, amit akarok a fodrászomtól. Rajtad múlik, de nem célszerű kevesebb mint 10 százalékot adni borravalóként. A legelfogadhatóbb pedig 15 százalék.

Hosszú haj divatos a srácok körében?
Idén hosszabb hajdivat van, legyen az hosszúra növesztett haj, vagy közepesen hosszú hajápolási termékekkel.

Hogyan tudom eldönteni, hogy milyen frizurát válasszak?
Csak válassz egy olyan stílust, amelyik szerinted jó állna neked! Ez egy személyes döntés.

Milyen gyakran kell levágatnom a hajam?
Ha tisztán és vonzón szeretnél kinézni, akkor javasoljuk, hogy 3-5 hétenként vágasd le a hajadat. Ha a fodrászod ügyes, akkor tovább is várhatod az újabb hajvágást. Az olcsóbb fodrászszolgáltatások általában kevésbé tartósak, így gyakrabban kell levágatnod a hajadat, ami az idő múlásával több pénzbe kerülhet.

Ha érdekelnek még divatos férfi frizurák ITT válogathatsz.

Frizuratippeket és a hajápolásról bővebben információt ITT olvashatsz.

Megosztom
Szólj hozzá