fbpx

50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek

frizura
17 perc elolvasni

A stylistok mindig azt mondják, hogy azáltal, hogy megfelelő hajstílust választ az ötvenéves nő, akár tíz, vagy még tizenöt évvel fiatalabbnak tűnhet. Ebben a korban a hölgyek biztonságosan kísérletezhetnek az image-ükkel valami szokatlant keresve.

Tartalomjegyzék
Egy bájos fiús rövid frizuraZavaros hosszú alsó szakállas pixie frizuraÉk alakú rövid frizura idősebb nők számáraSzürke BOB sötétebb tővéggelRövid alávágott pixie frizuraMelírozott PixieRövid Shag frizuraEzüstös Pixie frizura idősebb nőknek Rövid tüskés szürke-barna bob frufruval és szemüveggelTöredezett hosszú PixieRövid fekete frizuraRövid, tüskés pixie-vágásRopogós rétegekre osztott lekerekített bob frizuraRövid, rétegzett ‘bob’ frizuraTömör Szürke Pixie kékBuján rétegzett ezüst BobRétegzett bobvágás idősebb nőknekRövid és egyenetlen, fehér- fekete színű bob frizuraRendezett hosszúságú bob frizura rétegekkelVágott, ősz pixie hajszál tincsekkelTollszürke Pixie-vágásRövid, leszűkített tollas pixieAranyos szürke Pixie frufruvalRövid, göndör hajvágás idősebb nők számáraBozontos frufrus Shaggy BobRövid Shag frizuraRendezett, hullámos Pixie-vágásFokozottan rétegzett Bob frizura, kiemelt és sötétebb tincsekkelSzürke tollazatú alávágott pixie vágásTüskés, szőke pixi frizuraNagyon rövid rétegezett hajvágás nőknek ősz hajraRövid, bogos frizura barna hajhozRövid, napfényes frizura idősebb hölgyeknekRövid darabos arany szőke frizuraRéteges Bob túlsúlyos hölgyeknekAz alatta sötét hajszínnel rendelkező klasszikus Bob frizuraGyönyörűen rétegzett szőkés-barnás Bob frizuraSzőke réteges bobFekete-fehér színű alávágott rövid frizuraTüskés szürke tündérszőke rövid frizuraRövid diplomás Pixie-BobRövid, nőies bobBob Piece-y frufruvalDivatos fodros bobEgyszerű, de mégis meghatározó Pixie frizuraBozonots hajvágás 50 év feletti nőknekNagyon rövid pixie vágás idősebb hölgyeknekTollas szőke PixieFekete- fehér tollas PixieTöredezetten darabos tündérke

Nézzük át a legérdekesebb rövid frizura válogatást, hajstílusokat ötven feletti hölgyek számára képekkel!

Egy bájos fiús rövid frizura

Kimondottan fiatalító hatása van, mivel láthatóan kiemeli az arc vonalait és az arccsontokat is emeltebbnek mutatja.

50 rövid frizura 1

Zavaros hosszú alsó szakállas pixie frizura

Az „undercut pixie” az egyik legjobb rövid frizura fazon az 50 év feletti nők számára, hogy fiatalosabb megjelenést varázsoljanak maguknak. A kócos hosszú pixie frizurának egyfajta játékossága és fiatalsága van, melyet a 50 év feletti nők keresnek.

Döntsd el, hogy melyik oldalra szeretnéd fésülni a frufrudat, és az egy csinos hatást fog eredményezni. A rétegezett hajvágás teltebbé varázsolhatja a hajadat, míg az oldalra fésült frufru segít a homlok ráncaid elrejtésében. Választhatsz világos hajszínt vagy beleteszhetsz néhány kiemelést is a trendi, tökéletes összképért.

50 rövid frizura 2

Ék alakú rövid frizura idősebb nők számára

A modern „cunamifazon” hajvágás az egyik legjobb rövid frizura ötlet az 50 feletti nőknek, akiknek egyenes hajuk van. Nagyon jól működik vastag hajon, valamint vékony hajon is.

Ez a frizura eleganciát és érettséget sugall. A hátulja röviden, rétegekben van vágva, míg az előtte lévő rétegek hosszúak és szálkásak. Sose becsüld alá a rövid haj szőke melírozásának erejét!

50 rövid frizura 3

Szürke BOB sötétebb tővéggel

A felhalmozott bob frizura finom, lezser és alacsony karbantartású. Emellett a sötét gyökerek miatt az ezüst szín ápoltabb és fiatalosabb hatást kelt.

50 rövid frizura 4
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 53

Rövid alávágott pixie frizura

A 50 feletti nőknek jól állnak az ilyen rövid hajvágások, akár tökéletesen egyenes, akár makacs göndör hajuk van. Ráadásul optikailag karcsúsítanak is!

50 rövid frizura 5

Melírozott Pixie

A pixie frizurák az idősebb nők rövid hajvágásai között vannak, amik sosem mennek ki a divatból. Nem számít, hogy milyen idős vagy! Érezd magad vibrálónak ezzel a rövid frizurával és adj hozzá néhány kiemelést az extra dimenzió érzéséhez.

50 rövid frizura 6
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 54

Rövid Shag frizura

Az eredeti szöveg azt jelenti, hogy öleld át természetes színeidet egy frissítő, rövid női hajvágással az ötven feletti korosztályok számára. Mindezt minimalista stílusban, könnyen karbantartható módon lehet megvalósítani! Maradj elegáns és méltósággal teljes a sóbors színváltozatok különböző variációival.

50 rövid frizura 7
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 55

Ezüstös Pixie frizura idősebb nőknek

Kétségtelenül, a tündér frizurák jelenleg az egyik legdivatosabb és legkevesebb karbantartást igénylő rövid hajviselet a korosabb nők számára. Egy világos szőke árnyalattal fedje el ősz szálait, hogy fiatalosabb és divatosabb legyen. Az ezüst hajszíne vastagabbá, dúsabbá és izgalmasabbá teszi a haját.

50 rövid frizura 8

Rövid tüskés szürke-barna bob frufruval és szemüveggel

Az 50 feletti nők számára azok a modern rövid hajvágások adhatnak hosszúságot, formát és színt, amelyek előnyösek lehetnek az arcformájukhoz és fiatalos, friss megjelenést kölcsönözhetnek. Nézd meg ezeket az aranyos pixie, bob és shag frizurákat, hogy inspirálódj!

50 rövid frizura 9

Töredezett hosszú Pixie

Az egyszerű és klasszikus frizura, a pixie cut, nagyon népszerű bármilyen rövid hajvágási-listában, ami az 50 év feletti nőket célozza meg. Nem csak egy szép visszatekintés a 60-as évekbeli, Twiggy által is hordott pixie stílusára, hanem minden generációhoz illik! Ezt a frizurát úgy érheted el, hogy a haj végét borotvával vágjuk, hozzáadva és meghatározva a haj szerkezetét, ami a „zúzott” hatást eredményezi.

50 rövid frizura 10

Rövid fekete frizura

Vágjunk vagy ne vágjunk? Te döntesz. Véleményünk szerint rövid frizurák idősebb nőknek divatosak, praktikusak és sok hiányosságot pótolhatnak. Az olyan aranyos rövid haj, mint ez, amelyet szemüveggel párosítunk, fiatalos megjelenést kölcsönöz neked.

50 rövid frizura 11
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 56

Rövid, tüskés pixie-vágás

Maradj stílusos ezzel a lenyűgöző frizurával az 50 feletti és túlsúlyos hölgyek számára is – biztosan ki fogsz tűnni. Az levendula árnyalatai a hűvös bőrtónussal rendelkezőknél működnek a legjobban, de lehetnek előnyösek melegebb alapárnyalatokkal is, attól függően, hogy milyen stílusban szeretnél megjelenni!

50 rövid frizura 12

Ropogós rétegekre osztott lekerekített bob frizura

Semmi sem kiált olyan kecsesség és elegancia után érettebb korban, mint egy friss, rétegzett kerek bob. Az életkorod növekedése azt is jelenti, hogy tapasztalatod is nő, és ez a frizura összhangban áll az őszinteségeddel anélkül, hogy kimentenéd a divatból.

50 rövid frizura 13

Rövid, rétegzett ‘bob’ frizura

Egy modern változata a klasszikus rövid bob frizurának, ez a női hajvágás nem csak vékony, de vastag hajtípusokhoz is illik. Az alábbi lenyűgöző előtte-utána kép bizonyítja. Az aranyos rövid bob frizura tökéletes rövid frizura választás az 50 feletti nők számára, különösen azok számára, akik büszkék vastag hajukra. A haj rövidre van vágva a tarkónál, hogy megemelje a modell nyakának hosszát. A réteges frufru finoman az arc egyik oldalára simul, amely aranyosan cuki megjelenést kölcsönöz neki.

50 rövid frizura 14
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 57

Tömör Szürke Pixie kék

A tündérfrizura csodálatos és könnyű lehetőség egyenes hajhoz. Emellett ez a fiatalító rövid hajvágás jól mutat elegáns arcvonásokkal és karcsú alakkal.

50 rövid frizura 15

Buján rétegzett ezüst Bob

Engedd meg, hogy természetes ősz hajszínedet megszeresd, és fokozd annak hatását egy ezüstreflexes bob frizurával! Ilyen rövid női hajviseletek már a fiatalok körében is kedveltek, de ki mondta, hogy Te nem lehetsz egy szemet gyönyörködtető megjelenésű hölgy? Emellett puha, modern és bármelyik esztétikai irányzathoz illik.

50 rövid frizura 16

Rétegzett bobvágás idősebb nőknek

Bob frizurák nem ismernek korhatárt. Stílusosak a nőknek minden korosztályban. A hosszú bob frizurák különösen elbűvölő rövid frizurák az 50 feletti korosztályban. Adj hozzá sok réteget, hogy mozgalmassá tegye a hajad és a hatást!

50 rövid frizura 17

Rövid és egyenetlen, fehér- fekete színű bob frizura

Ha egy lenyűgöző hajstílust keresel 50 feletti nőknek, akkor ez az. Add hozzá a klasszikus rövid bob stílushoz a lenyűgöző dimenziót az egyenetlen, dús rétegek vágásával. A hatást fokozhatod élénk szélekkel is. A csodás szőke kiemelések, különösen hamvas vagy ezüstszőke árnyalatokban, elbűvölő elemet adnak a keverékhez.

50 rövid frizura 18

Rendezett hosszúságú bob frizura rétegekkel

A nevéből adódóan, ez a fazon alig ér a csuklódig, hogy kiemelje az arcod pofacsontjait és állkapcsát. Definíciót ad az arcod természetes görbéinek és fiatalabb kinézetet kölcsönöz neked. A rétegezés népszerű a női rövid frizuravágásoknál, mivel a hajat különböző hosszúságokban vágják, hogy textúrát adjanak neki.

50 rövid frizura 19
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 58

Vágott, ősz pixie hajszál tincsekkel

Használd ki a térfogatot és az alakot az egyik legszebb rövid női hajvágással, a kicsit beszűkülő pixivel. Válassz egy fém szürke árnyalatot a többi csillogóhoz, vagy egyszerűen tartsd meg a természetes hajszínedet.

50 rövid frizura 20

Tollszürke Pixie-vágás

Rövid női frizurák lehetnek szórakoztatóak, és itt az bizonyíték! Használj puha tollas rétegeket több térfogathoz, és babylights-ot egy finom csillogásért. Maradj örökké fiatal!

50 rövid frizura 21

Rövid, leszűkített tollas pixie

Szeretnél valami rövidebb frizurát, mint a bob? Akkor a csúcsos pixie az, amire szükséged van. Adj hozzá némi textúrát a haj megvágásával, hogy madártollakhoz hasonlóan nézzen ki. Ezt a technikát az 1980-as években Charlie Angyalai ihlették, és most is népszerű maradt. Légy merész és rövid a csúcsos, tollas pixie-val!

50 rövid frizura 22
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 59

Aranyos szürke Pixie frufruval

Az rövid ősz hajad stílusosan elkészített pixie frizura fantasztikus módja annak, hogy jó és divatos külsődet megőrizd az életkor előrehaladtával. Az alacsony rétegek és az arcodat keretező frufru segítenek elrejteni a hajritkulást.

50 rövid frizura 23

Rövid, göndör hajvágás idősebb nők számára

Egy stílusos rövid hajvágás nőknek, akik már elmúltak 50 évesek és természetesen göndör hajuk van. Ez a csodálatos rövid frizura átváltoztatja mindennapi hullámaidat egy szuper divatos, szuper elbűvölő, göndör frizurává. A frizurához általában alatta- vagy a hátulján alacsonyabb vágást alkalmaznak, hogy kiemeljék az karcsú nyakat, és volument adjanak a hajadnak. Egy göndör pixie frizura is nagyszerű ötlet lehet vékony hajhoz, mivel a rövid, darabos hullámok teltebbé és elegánsabbá teszik a hajadat.

50 rövid frizura 24
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 60

Bozontos frufrus Shaggy Bob

Ha szeretnél egy rendezetlen, de mégis stílusos megjelenést, válassz egy „shaggy bob”-ot! Még akkor is, ha a 70-es évekből emelték át, a „shaggy bob” úgy trendi, ahogy az első felfedezésekor volt. Ez a frizura legjobb ovális arckiképzéssel rendelkezőknek és alkalmas vastag vagy vékony hajra is.

50 rövid frizura 25
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 61

Rövid Shag frizura

A shag frizura szexi, üzleties és romantikus lehet attól függően, hogy milyen stílust választasz. Tehát, ha vidám és csintalan típus vagy, bátran próbáld ki!

50 rövid frizura 26

Rendezett, hullámos Pixie-vágás

Engedd meg, hogy a frizurád mindig tükrözze a személyiségedet. Ha szívesen kísérletezel az egyedi külsővel, akkor ne tartsd vissza magad! A fejen át szétszelázott rétegek figyelemreméltóan edgy hatást adnak a pixie hajvágásodhoz.

50 rövid frizura 27

Fokozottan rétegzett Bob frizura, kiemelt és sötétebb tincsekkel

Gyakran láthatunk emelkedéseket és csökkenéseket a 50 év feletti nők rövid frizuráiban. Most már tudjuk, hogy miért!

Az emelkedések elegáns tapintható érzetet adnak a hajnak. A csökkenések dimenziót teremtenek. Ez a fantasztikus egyszerű és divatos, hagyományosan sima vonalak nélküli rövid bob frizura vidám rétegekkel és határozott végződésekkel rendelkezik és kisugározza a szupermodernségüket. Ez szintén egy nagyszerű rövid haj ötlet az elhízott nők számára.

50 rövid frizura 28
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 62

Szürke tollazatú alávágott pixie vágás

A fazonvágás wispy stílusa sok rövid réteggel megtöbbesítheti finom hajad hatását, így vastagabbnak és teltebbnek tűnik. Oldalsó frufru hozzáadásával pedig divatos és elegáns rövid frizurát kaphatsz, ami alkalmas nőknek 50 év felett is.

50 rövid frizura 29

Tüskés, szőke pixi frizura

Idézd fel fiatalkori éveidet ezzel a rövid haj stílus királynőjével – egy friss és divatos, texturált pixie vágással. A szőke árnyalatok elegyével nagyon fiatalos hatást kelt.

50 rövid frizura 30

Nagyon rövid rétegezett hajvágás nőknek ősz hajra

A modern rövid frizurák lehetővé teszik az 50 feletti nőknek, hogy olyan hosszúságú, formájú és színű frizurákat válasszanak, amelyek kiemelik az arcuk vonalait és fiatalosabbnak tűnjenek. Nézz meg néhány gyönyörű pixie, bob és shag frizurát, hogy inspirálódj!

50 rövid frizura 31
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 63

Rövid, bogos frizura barna hajhoz

Tartsd a hangulatod lazán és vidáman ezzel a rendezetlen és vagány frizurával, ami mindig divatos. Érj el egy talán kusza hatású megjelenést és legyél felkészült bármilyen eseményre!

50 rövid frizura 32
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 64

Rövid, napfényes frizura idősebb hölgyeknek

A modern rövid frizura idősebb nők számára, akik már 50 felettiek, hosszt, formát és színt adhatnak ahhoz, hogy kiemeljék az arcuk vonásait és fiatalosabbá, frissebbé tegyék őket. Nézd meg ezeket a gyönyörű tündérek, bobokat és shag frizurákat, hogy inspirálódj!

50 rövid frizura 33
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 65

Rövid darabos arany szőke frizura

Modern rövid frizurák 50 feletti hölgyeknek szállítani tudják azt a hosszúságot, formát és színt, amely kiemeli az arcod vonásait és fiatalosabbá és frissé tesz. Nézd meg ezeket a gyönyörű pixie, bubi és shag frizurákat, hogy inspirálódj!

50 rövid frizura 34
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 66

Réteges Bob túlsúlyos hölgyeknek

Az éppen vállig érő, tollas bob frizura sikeresen elrejti a kerek arc tökéletlenségeit és bizonytalan vonalait. Egy gyönyörű frizura duci nők számára.

50 rövid frizura 35
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 67

Az alatta sötét hajszínnel rendelkező klasszikus Bob frizura

Ne szégyelld a bob frizurát. Ez egy rövid hajstílus teljes lehetőségekkel. Rétegeket is használhatsz annak érdekében, hogy fokozd a bob mozgékonyságát. A hajad levágása a nyakad hátuljáig megnöveli a nyakad láthatóságát és hosszabbnak tűnik.

50 rövid frizura 36

Gyönyörűen rétegzett szőkés-barnás Bob frizura

Sok rövid frizura közül az idősebb nőknek javasoltak között a „stacked bob” az egyik olyan stílus, ami minden korosztálynak megfelelő – akár 50 éves kor után is. Ha a „bronde” trenddel kombinálják, amely a barna és a szőke hajszíneket keveri, gyönyörű variációja lesz ennek a divatos bobnak. Az 1960-as évek terméke, ez a bob bármilyen hajtextúrához és arclenyomathoz illik a végtelen variációinak köszönhetően!

50 rövid frizura 37

Szőke réteges bob

Kényelmes tollas hajszálakkal eltakarni azokat a részeket, amelyeket szeretnél elrejteni kíváncsi szemek elől – például a homlokodon és a nyakadon lévő ráncokat.

50 rövid frizura 38

Fekete-fehér színű alávágott rövid frizura

Egy rövid, tündér-stílusba vágott frizura hosszabb felső rétegekkel egy csodás hajviselet az idősebb nők számára. Ez egy olyan megjelenést biztosít, amely nem idős és nem is gyerekes, hanem inkább elegáns és sikkes.

50 rövid frizura 39

Tüskés szürke tündérszőke rövid frizura

Ez a tündér mind elöl, mind hátul nagyon menőnek néz ki! A haj nagyon dús a fejtetején, de hátul nagyon rövid…szemüveggel az összhatás tökéletes lesz!

50 rövid frizura 40

Rövid diplomás Pixie-Bob

A frufru alatt található töredezett tincsek előnyösek lehetnek az expresszív arc- és állcsont vonásokhoz. A stílusos hajszín pedig kiemeli a haj textúráját.

50 rövid frizura 41

Rövid, nőies bob

Egy örök klasszikus stílus, ami minden évszakban vonzó és divatos marad. Ez a frizura kecses és puha rétegekkel egy előnyös, kerekded formát alkot.

50 rövid frizura 42

Bob Piece-y frufruval

Rétegzett rövid frizurák idősebb nők számára kiváló megoldást jelentenek a lágyabb megjelenés elérésére. Az irreguláris frufru több definíciót és dimenziót ad a stílusodnak, míg az A-vonalú bob forma eleganciát és stílust kölcsönöz.

50 rövid frizura 43

Divatos fodros bob

Egy elegáns bob hajvágás elképesztő eleganciát kölcsönöz a kinézetednek. A rövid rétegek, melyek a hátulján egymásra vannak halmozva, nagyon kifinomult hangulatot árasztanak. Engedd le egy kicsit a hajad az arcod mellé a nőies részletekért.

50 rövid frizura 44
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 68

Egyszerű, de mégis meghatározó Pixie frizura

A pixie vágással minden nap kísérletezhetsz – készíthetsz sima vagy bozontos frizurát, különböző hajformázó termékeket használva.

50 rövid frizura 45
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 69

Bozonots hajvágás 50 év feletti nőknek

Egyenes hajon a shag vágás modern és elegáns hatást kelt. Az enyhén elhúzott függönyfrufru finoman keveredik a többi hajjal, ezzel a frizurával elképesztően csodás megjelenést érhetünk el. Az eredetinek ható szőke haj pedig még jobban rabul ejtheti szívünket ebben az idősebb nőknek ajánlott rövid hajstílusban.

50 rövid frizura 46

Nagyon rövid pixie vágás idősebb hölgyeknek

Biztosan láttál már olyan aranyos, rövid frizurákat 50 felettiek nőkön, akik még nem találkoztak ezzel a vadonatúj ultra-rövid bagolyszintű frizurával. Az összes réteget körbeölelő, aranyos tollas frufruval kiegészített, sötét gyökerekkel tarkítottan szőke hajstílus nagyon nőies és elegáns.

50 rövid frizura 47

Tollas szőke Pixie

Ha trendi akarsz lenni, sok rövid frizura közül választhatsz 50 év felett is. Azonban ez a rózsaarany pixie frizura biztosan kitűnik közülük. Kivételes vágás és szín egy szofisztikált hölgynek.

50 rövid frizura 48

Fekete- fehér tollas Pixie

Sokféle módon lehet stílusosan formázni a rövid hajat. A korona résznél élesen megvágott tincsek és oldalra döntött frufru emelte ki az alábbi stílust. A hajszálak kiemelése is nagy különbséget eredményez.

50 rövid frizura 49
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 70

Töredezetten darabos tündérke

A „choppy pixie” egy másik népszerű választás a rövid női hajvágások között. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy a klasszikus és modern vonásokat megfelelően elegyítsd, és ezzel megmutasd a személyiségedet.

Az hölgyek szeretnék megőrizni stílusukat és ragyogásukat bármilyen életkorban – gondosan válogatjuk a ruháinkat, figyelembe véve a legújabb divattrendeket, valamint az elterjedt kezeléseket. Ezekkel a rövid hajviseletekkel az 50 feletti nők is jól fognak kinézni és még jobban fogják érezni magukat!

50 rövid frizura 50

Nézz körbe Legjobb Pixie frizurák között idősebb nők számára IDE kattintva.

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz a képre kattintva!

frizuraklub főoldal kiemelt kép
50 rövid frizura válogatás 50 év feletti nőknek 71

Megosztom
Szólj hozzá