fbpx

Pixie hajvágás: A legmenőbb hajtrend

Frizuraklub
2 perc elolvasni

A sztárok, akik elfogadták és stílustippek

A pixie hajvágást minden idők legnagyobb klasszikus bálványai szerették (Linda Evangelista, Diana hercegnő, Kate Moss). Idén ez a menő rövid hajvágás ismét a rivaldafénybe került, és bizonyítja időtlenségét. A modern divatmúzsák (Cara Delevingne, Rihanna, Natalie Portman, Lily Collins, Jennifer Lawrence) nem haboztak levágatni a hajukat, és megmutatták, hogy a pixie vágást kedvelik. 

A pixie vágás sajátossága az elején van, ami hosszabb. A frizurának számtalan változata van, a szuperrövidtől a hosszabbig, alávágással vagy anélkül, borotvált oldalakkal. Az egyetlen biztos, hogy nyilatkozik és plusz pontokat ad a stílushoz. 

Megoszlik az a mítosz, hogy a rövid hajat nehéz formázni. A pixie szabás könnyen alkalmazkodik bármilyen hangulathoz, a romantikustól a játékostól a vagány és nőiesig. A sztárok elegánsan, hullámosan, kiegészítőkkel, copfokkal, retróval „viselik”. 

Ha megújulást keres a hajában, fogadjon a szezon legmenőbb hajtrendjére, és növelje önbizalmát. Az androgün frizura minden nő számára hihetetlenül hízelgőnek tűnik, és kiemeli az arcvonásokat. Tyra Banks modell azt mondta a pixie-vágásáról, hogy miután megvágták, elkezdték professzionálisabban látni.

Tippek a stílushoz: 

Adjon „testet” hajának textúrát adó hajformázó termékekkel (agyag, gél).A sóspray ultra szexivé varázsolja a frizurát. Az extra volumen érdekében fejjel lefelé szárítsa meg a haját.Ha tökéletlenségei vannak, ecsettel az ellenkező irányba formázzuk őket.

CÍMKÉK: , , , ,
Megosztom
Szólj hozzá