fbpx

Nem csak a menyasszonyoknak

Frizuraklub
2 perc elolvasni

Még mindig a tökéletes esküvői frizurát keresed a NAGY NAPHOZ ? Mutatunk pár inspiráló fotót ezekből a gyönyörű menyasszonyi frizurákból.

Ha minden szem rád szegeződik a nagy napon, ésszerű ha körültekintően választod ki az esküvői frizurát. A helyes választásnak meg kell felelnie az személyiségednek. Tökéletesen passzolnia kell az esküvői ruhádhoz, és tökéletesen illeszkednie kell ahhoz a hangulathoz, amelyet a napra álmodtál meg. Legyen az nyugodt, elbűvölő, elegáns vagy szuper egyéni.

Kiegyensúlyozó lehet, különösen, ha az aktuális trendekkel játszunk. Szeretnéd megörökíteni az idő egy pillanatát, de olyan megjelenést szeretnél létrehozni, amely kortalan, és évekig kiállja az idő próbáját a fényképeken. (Bárki, aki látta a Négy esküvő és temetést , tudja, hogy a ropogós fürtök és a dús dauerek nem igazán voltak nyerő választások a következő évtizedbe.) Éppen ezért a tökéletes esküvői frizura kiválasztása megérdemel egy kis tervezést, függetlenül attól, hogy TE a menyasszony vagy egy vendég.

A ruha kiválasztása mellett (legyen az esküvői ruha, koszorúslány öltözék vagy esküvői vendég ruha) nem szabad alábecsülnünk, milyen fontos lehet a haj, hogy mindent feldobjon, és összehozza a megjelenést.

Szóval, hol kezdjem a tökéletes esküvői frizura megtalálását? Vegyük figyelembe a személyes ízlést a nap folyamán. A választott stílusnak tükröznie kell Saját és az esküvői hangulatodat. Függetlenül attól, hogy valami romantikusabb, kifinomultabb, rockos csajszi vagy a megfelelő frizura kiválasztása létfontosságú. A korábban használt formálisabb stílusoktól eltérően az esküvők sokkal nyugodtabbak és személyre szabottabbak. 

CÍMKÉK: , ,
Megosztom
Szólj hozzá