fbpx

A legjobb ötletek nyári esküvői frizurákhoz- 50 tipp

frizura
14 perc elolvasni

Tartalomjegyzék
Bemutatjuk Nektek melyek a legjobb ötletek nyári esküvői frizurákhoz, amit bátran viselhettek a NAGY napon. Ezekkel a frizurákkal nem tudtok mellé nyúlni. Nagy, laza konty romantikus tincsekkelFonat és kontyJátékos lófarok egy fonatHajfonat esküvőre kiemelt hajjalMenyasszonyi gyöngyös hajpánt Laza konty fonatokkalRetro hatású frizura a nagy napraAz esküvői korona konty Virágzó alacsony kontyVirágminta középpontbanAranyos, gyöngyös bob frizura esküvőhöz rövid hajraEsküvői feltekeredett frizura 3D hatássalVirággal díszített szoros csavart frizuraRendezetlen fonott copfMagas lófarok fátyollalEsküvői frizura félhosszú hajhoz Rózsaszín Álomfonatok GyöngyökkelEsküvői magas konty függöny frufruvalLazán összefogott frizuraSzoborszerűen tekert kontyNőies konty ezüstös fénylő hatással. Göndör, kusza kontyTekert kontyElegáns csavarokkal teli copf a tarkóraTarkókonty hajtűvelMűvészi fonatkombinációCsodás hullámokMasnis hurkos konty Texturált fonásTökéletes esküvői frizuraGyöngyökkel díszített finom fonatokProvence-stílusú lófarok hajcsattalGyönyörű Vízesés-fonatTermészetes Göndör haj, tekerveKirálynői kontyTekert konty fejpánttalBájos fonatok és hullámokSelymes, szőke tincsekCsodálatra méltó francia konty göndör hajtincsekkelFényes kontyTexturált hullámok részben összefogva. Elegánsan feltekert tarkókontyHullámos konty kristályokkal és fátyollalSok fonással ellátott frizuraHullámos oldal kontyMohawk fonat és lófarokVörös, díszített frizuraÁlomszerű esküvői frizuraKócos kontyFiligrán fonás arcot keretező tincsekkel

Bemutatjuk Nektek melyek a legjobb ötletek nyári esküvői frizurákhoz, amit bátran viselhettek a NAGY napon. Ezekkel a frizurákkal nem tudtok mellé nyúlni.

legjobb ötletek nyári esküvői frizurákhoz

A mai esküvői frizurák rendkívül sokfélék. A csillogó képek sokaságában könnyű eltévedni, különösen most, amikor a divat nagyon gyorsan változik, és minden szezonban frissülnek az esküvői trendek. Hát, hova menjünk, ha menyasszonyként egy bejövős, mindenkit lenyűgöző frizurát akarunk? Ne keresgélj tovább, itt a helyed!

Sok esküvői honlapon túlságosan precíz, divatkifutóra készült frizurákat mutatnak. Érdemes bármelyiket másolni? Nem csak gyönyörű lesz, de kényelmes is? Teljesen más megközelítést próbáltunk ki, és nem híres hajstylistok, hanem egyszerű fodrászok ötleteit gyűjtöttük össze. Ez azt jelenti, hogy biztos lehetsz benne, hogy minden lehetőség teljesen megvalósítható, és nem fog egy vagyont kerülni. Hajrá!

Nagy, laza konty romantikus tincsekkel

Ez a menyasszonyi frizura könnyen elkészíthető a hajtövek dúsításával a fejtetőn, majd az alsó hajszálakat laza kontyba gyűjtve, néhány tincset hagyva ki a könnyed hatás érdekében.

laza konty

Fonat és konty

Ha valami kifinomultabbra vágysz, próbáld ki ezt a mohawk inspirálta, fonott frizurát, mely csodásan csavarodó, kikandikáló tincseket hangsúlyoz.

fonat és konty

Játékos lófarok egy fonat

A hosszú hajú esküvői frizurák általában romantikus fonatokkal párosulnak, de ha egy lendületes lófarkkal kombináljuk, akkor egy cseppnyi mókát vihetünk bele a klasszikus stílusba.

fonat és lófarok

Hajfonat esküvőre kiemelt hajjal

A textúra nem feltétlenül jelent rendetlenséget, mint ahogy ezt ez az elegáns menyasszonyi frizura is bizonyítja. A lenyűgözően árnyalt hajnak köszönhetően egyáltalán nem lapos. Tökéletes és stílusos.

alsó konty

Menyasszonyi gyöngyös hajpánt

Az egyszerű esküvői frizurák a minimális erőfeszítéssel hangsúlyozzák a haj természetes szépségét. Az alábbi példa alig észrevehető hullámokra és a krémszínű szőke hajhoz illő gyöngyös díszítésre támaszkodik.

gyöngyös hajpánt

Laza konty fonatokkal

A holland fonatok gyakran beépülnek esküvői frizurákba az általuk nyújtott elképesztő dimenzió és a különleges minta miatt. Ez a frizura azonban még tovább megy, és egy trendi, rendezetlen stílust is hozzáad a koncepcióhoz.

laza konty

Retro hatású frizura a nagy napra

Ez a Hollywood-i hullámokkal díszített menyasszonyi frizura a régi idők eleganciáját sugározza, különleges fejdíszével kiegészítve. A stílus könnyen alkalmazkodik rövidebb hajviseletekhez is, azonban egészségesnek tűnő hajszálak szükségesek hozzá.

retro frizura

Az esküvői korona konty

Egy frizura, amely magas fonatként ismert, és amely sok menyasszonyi frizura legjobb barátja. Ebben a modern változatban azonban jól texturált és kicsit laza kialakítást kap, hogy valamivel merészebb hatást érjen el. A frizura része a frufru, amely a homlokra esik.

korona konty

Virágzó alacsony konty

A részletek nagy különbséget tehetnek, amit tökéletesen illusztrál ez az amúgy átlagos konty. A tincsek esése és a színes virágos kiegészítők vonzóvá teszik azt.

virágzó alacsony konty

Virágminta középpontban

Ez a sima és egyenes esküvői frizura eltereli a figyelmet a hajtól az arcra, és a díszes, a nyakon elhelyezett kiegészítőre, amely elősegíti a figyelmet a mutatós hátul nyitott ruhára.

virág a középpontban

Aranyos, gyöngyös bob frizura esküvőhöz rövid hajra

A következő stílus bemutatja, hogy a kiegészítők kreatív megközelítése hogyan változtathatja meg az esküvői frizurákat rövid hajra. Halmozz fel egy egész készletnyi azonos díszítőtűt és fésűt a bob frizurád egyik oldalára, és te leszel az uralkodó.

gyöngyös rövid bubi

Esküvői feltekeredett frizura 3D hatással

Az esküvői feltekert frizurák vékonyszálú hajra sok dimenziót kell, hogy hordozzanak, és a hajad megtoldása nem az egyetlen lehetőség. Nézd, mennyi mélységet és mozgást adhatnak a melírozott és az összetekert tincsek.

konty 3D hatással

Virággal díszített szoros csavart frizura

Az egységes és modern menyasszonyi hajviseletek újra divatba jöttek, függetlenül attól, hogy jelenleg milyen népszerű a bohém stílus. Ez a megjelenés egy bonyolultan csavart kontyba rendezett frizurával és látványos virágdekorációval van feldobva, nem is beszélve arról, milyen jól mutat a balayage hajszínezéssel.

csavart konty

Rendezetlen fonott copf

Esküvői fonott frizurák rendkívül sokoldalúak lehetnek. Ez a frizura egy bőséges halcsont fonással büszkélkedik, amely a tetejétől indul lefelé. Egyébként ez az ötlet szintén jó koszorúslány frizura lehet.

fonott copf

Magas lófarok fátyollal

Úgy gondolod, hogy lehetetlen ötvözni a fátyolt és a lófarokat egy menyasszonyi frizurában? Valójában a magas lófarok tökéletes választás lehet a fátyollal ellátott esküvői frizurákhoz, mivel az utóbbit viselheted anélkül, hogy eltakarná az egész fejed, így kiemelheted fürgén ugrándozó tincseidet.

lófarok fátyollal

Esküvői frizura félhosszú hajhoz

A hullámos „sellő” stílusú frizura tökéletesen alkalmazható közepes hosszúságú esküvői frizurákban is, dúsító hatást keltve, anélkül, hogy hajat kellene hosszabbítani.

félhosszú esküvői frizura

Rózsaszín Álomfonatok Gyöngyökkel

Ez a lenyűgöző koronafonat már önmagában is feltűnést kelt, de a rózsa-szőke szín és a különböző méretű gyöngyök igazán műalkotássá teszik.

álomfonat

Esküvői magas konty függöny frufruval

Nem félsz egy kicsit szokatlan dologgal a figyelem középpontjába kerülni? Habár a konty nem tűnik túl kreatívnak, az arcot szépen keretező frufru igazán különleges.

magas konty frufruval

Lazán összefogott frizura

Bohém hangulatú frizura ötletet szeretnénk bemutatni neked, amely kiváló lehet esküvői menyasszonyoknak vagy koszorúslányoknak. A hajat oldalra ejtve laza, alacsony fonatba fogjuk.

laza konty

Szoborszerűen tekert konty

A frufru és a fej tetején található szoborszerűen formált konty kiváló kombinációja azon menyasszonyok számára, akik szeretnek ragaszkodni a különleges stílusokhoz.

tekert konty

Nőies konty ezüstös fénylő hatással.

Ez egy lazán elkészített tarkókonty lehetne, ha nem lenne néhány menő találmány: az ezüst hajdísz kiemeli a pezsgőszőke aranyos árnyalatait és a szálak elegáns kontyban végződnek, mintegy folyamatosságot teremtve.

nőies konty

Göndör, kusza konty

Ha nem szeretnél sem alacsony csavarodó konytot, sem magas copfot, mi lenne, ha középen helyeznéd el a kontyodat? Az nyitottabbá teszi a nyakadat és a vállaidat, miközben rengeteg térfogatot és textúrát hoz létre az egész frizurában.

göndör konty

Tekert konty

Az fonással készült organikus stílusról van szó, amiben figyelmet érdemel a fonat nőies és könnyed összecsavarási technikája, valamint a copf felfonása. Különlegessé teszi a megnyerő színösszeállítás is, ami a vörös tónusokat összeköti a zöld kiegészítővel.

tekert konty

Elegáns csavarokkal teli copf a tarkóra

A hibátlan hajfestésnek köszönhetően esküvői frizurád gyerekjáték lesz. Készítsd el a tarkónál a dús göndör copfot, húzd ki pár tincset a korona részen, majd helyezz el stílusos hajtűket a színkontraszt fokozása érdekében.

csavart konty

Tarkókonty hajtűvel

Meríts ihletet az esküvői frizurákhoz rövid hajra – kérj bozontos hullámokat, amelyek összegyűjtve, és egy szemet gyönyörködtető hajdísz díszítése mellett helyezkednek el a hátulján. Az extra térfogatért opcionálisan egy műhaj fánk kerülhet a hajzat alá.

tarkókonty

Művészi fonatkombináció

Ez a bohém lakodalomra készült frizura laza fonatok vertikálisan és horizontálisan is össze lett fonva, hogy maximális volumen és vizuális érdeklődést biztosítson.

művészi fonat

Csodás hullámok

A göndör haj esküvői frizurái általában nem igényelnek sok stylingot, csak annyit, hogy a természetes göndör mintázatot kiemeljük, és a szárazságot elhárítsuk. Nos, egy stílusos kiegészítő hozzáadása nem árt.

csodás hullámok

Masnis hurkos konty

Ez a bájos frizura könnyedén emelkedik és volumenesebbé válik. Nem kell aggódnod az elhagyott tincsek miatt sem, hiszen azok csak még romantikusabbá teszik a megjelenést.

masnis konty

Texturált fonás

A hosszú haj esküvői frizurái részletekben könnyen elveszhetnek, azonban ez a lélegzetelállító fonat nem igényel semmi extra díszítést, hogy lenyűgözzön minket – csodálatos mintázata és lenyűgöző volumene önmagában is képes elállítani a szavunkat.

texturált fonás

Tökéletes esküvői frizura

A rendezetlen kontyok mostanában nagyon divatosak, és az egyik ok, amiért mindenki imádja őket, az a testreszabhatóság. Például díszítse a frizurát valamilyen csinos hajékszerrel, hogy Önhöz passzoljon a stílus.

tökéletes konty

Gyöngyökkel díszített finom fonatok

Tulajdonképpen egy szolidabb megjelenést érhetsz el, ha vastag helyett finomabb fonatokra váltasz, különösen akkor, ha egy szett nagy és kis gyöngyökkel díszítik stílusosan.

finom fonat gyöngyökkel

Provence-stílusú lófarok hajcsattal

Gondolod, hogy egy hajcsat túl egyszerűnek tűnik egy ilyen nagy napra? Ez a tengerparti esküvői frizura ellentétesen bizonyítja, ugyanis a texturált lófarok hatalmas tüll masnival egy nagyszerű központi pontot alkot, miközben kiemeli a rusztikus hangulatot.

provance lófarok

Gyönyörű Vízesés-fonat

Valóban nem tudjuk eldönteni, mi tetszik jobban ebben a félhosszú fonott menyasszonyi frizurában – a fonat szemkápráztató mintája? A lenyűgöző színkombináció? A fodrászati művészet? Minden tetszik nekünk.

vízesés fonat
A legjobb ötletek nyári esküvői frizurákhoz- 50 tipp 53

Természetes Göndör haj, tekerve

Ez az afrikai verziója a laza konty frizuráknak elegáns és gondtalan, mert megfékezi a frizurát és a rendetlen spirálokat helyén tartja, miközben a csillogó és testes mintázat szemet gyönyörködtet.

tekert haj

Királynői konty

A következő Iinspiráció még finom hajszálakhoz és rövidebb hajhosszakhoz is megfelelő, mert keskeny göndör hajcsavarral dolgozik, amelyek természetesen hatnak, mégsem igényelnek sok hosszt vagy sűrűséget.

királynői konty

Tekert konty fejpánttal

Szexi és gondtalan megjelenés, ez talán a legextrémebb a mi egyszerű esküvői frizuráink közül. Egyszerűen elkészíthető – dúsított haj a koronán, tincses konty, amely a nyak alatt ül, és merész fejpánt.

tekert konty fejpánttal

Bájos fonatok és hullámok

Az erős kontrasztot mutató balayage festés egy lenyűgöző alapot ad ennek a félhosszú, félig leengedett menyasszonyi frizurának, amelynek oldalán fonatok futnak be a központi, dús kontyba.

bájos fonatok

Selymes, szőke tincsek

Ha félhosszú menyasszonyi frizurára vágysz, akkor élvezd azokat a ragyogó és buja göndör tincseket, amelyek a puha oldalsó fésűk alól hullnak alá.

selymes hullámok

Csodálatra méltó francia konty göndör hajtincsekkel

A francia konty egy tökéletes választás esküvői frizurákhoz, de az ötlet, hogy egy elegáns göndör hajcsomót ötvözünk vidám, hullámos tincsekkel a tetején, egyszerűen zseniális.

francia konty

Fényes konty

Úgy tűnik, hogy ezek a tincsek változtatják az irányukat és egymásba fonódnak, hogy hangsúlyozzák a csodálatos árnyalatok játékát, amelyek a karamellbarnától az arany szőkéig terjednek.

fényes konty

Texturált hullámok részben összefogva.

Keresel egy egyedi megoldást a jellegzetes esküvői frizurához, ahol a haj leengedve van a fátyollal? Párosítsd a fátyol kampót apró, kedves virágokkal, amiket szétszórva helyezz el a fejkoronán, hogy kiemeld azokat a tengerparti hullámokat.

hullámos haj fátyollal

Elegánsan feltekert tarkókonty

Ez egy tiszta verzió a laza kontyhoz képest, amely nem rendezetlen és nem is sima, hanem fényűző és texturált. Biztosan, egy pár hófehér kiegészítő hozzáad egy csipetnyi stílussal.

feltekert konty

Hullámos konty kristályokkal és fátyollal

Míg más esküvői konty frizurák eltakarják az összes szépséget a fátyol alatt, ez a hullámos frizura, amely egy kombinált kontyot mutat be, csupán a kristályokkal nyújt kis csillogást, amelyek a hullámok között kandikálnak ki.

hullámos konty

Sok fonással ellátott frizura

A felső részen fonott részek összekapcsolódnak a dús oldalsó fonatokkal, majd egy gyönyörű konytba csavarodnak a tarkónál. Az esküvői frizura hosszú hajra készült.

konty fonással

Hullámos oldal konty

Ez az oldal konty természetes fekete hajhoz vagy bármilyen autentikus göndörhöz tökéletesen megfelel, mivel kiemeli annak mintázatát és fényét, hogy élénk, organikus hatást érjenek el.

göndör oldalkonty

Mohawk fonat és lófarok

Az esküvői lófaroknak nem kell túlzottan texturáltaknak lennie, ha egy dimenzionális fonat van mellé párosítva a koronán. Ne hagyd ki az elegáns oldalsó részt és a menő tekercselést a lófarok körül.

mohawk fonat

Vörös, díszített frizura

Ha kreatívan kezelik, a monotóniás frizurák esküvőre legalább annyira látványosak lehetnek, mint az ombre vagy balayage hajstílusok. Ez a laza konty tele van drámával az intenzív rézvörös színű hajjal, kihangsúlyozott díszítőelemeivel és a teljes volumennel.

vörös díszített frizura

Álomszerű esküvői frizura

Ez az egyik kedvenc esküvői hajötletünk a finomsága és a színek remek ötvözése miatt. Ez a barackos-ezüstös árnyalat teljesen ínycsiklandó, míg az arcszálakat keretező hajtincsek és a lazán hulló végek romantikát sugároznak.

álomfrizura

Kócos konty

Így lehet a közepes hosszúságú haj menyasszonyi frizurájának is olyan dimenziót adni, mintha hosszabb lenne – alakítsunk ki sok mélységet melírral és árnyékok segítségével, egészítsük ki szabálytalan hullámokkal és egy rendetlen konttyal.

kócos konty

Filigrán fonás arcot keretező tincsekkel

Ne gondold azt, hogy az esküvői frizurák közepes hajra nem lehetnek figyelemreméltóan koszorúzva! Ezt a csipkés fonási műalkotást teljesen eloszlatja a tévhitet.

filigrán fonás

Az óriási kollekciónkban található dögös menyasszonyi frizurák nagyon sok ötletet adhatnak, így javasoljuk, hogy válassz ki pár képet és mutasd meg a fodrásznak, majd egyeztessetek, hogy melyik állna neked a legjobban. Egy jó fodrász a kiválasztott menyasszonyi frizurát a te egyedi jegyeidhez igazítja és lehetőséget biztosít arra, hogy előre kipróbáld, hogy elégedett vagy-e a kinézettel. Legyen tele szeretettel és boldogsággal az esküvőd napja és az egész életed!

Ha mégsem találtad meg a számodra megfelelőt akkor nézd meg galériánkat.

Nem tudod honnan szerezhetnéd be a tökéletes hajtűt? Itt rengetek fajtából választhatsz.

Megosztom
Szólj hozzá