fbpx

Buli frizurák nyárra

Frizuraklub
2 perc elolvasni

A buliszezon közeledtével kifizetődő a tökéletes frizurát gyakorolni, hogy időt takarítson meg, és megtudja, mi áll a legjobban. A buli frizurák nyárra sok esetben nem is olyan egyszerű, mint ahogy azt gondoljuk. A konty esetében is okos lehet, ha kideríted, hogy mit szeretnél – Tökéletes csomó a nyaknál, szoros fonat vagy csavart lófarok, nagy térfogattal a fej tetején. Akárhogy is, a csillogás elől nem kerülhetsz el, és megmutatjuk, hogyan hozhatsz létre öt egyszerű frizurát, amelyek egyszerre szexisek és klasszikusak.

Tartalomjegyzék

Ezekhez a frizurákhoz két formázóeszköz van, amelyek elengedhetetlenek – egy jó száraz sampon a tartásért és az állagért, valamint egy jó kefe, amely szétválasztja a hajat anélkül, hogy összekuszálná vagy tönkreteszi a frizurát.

SZÁRAZ SAMPON

Szeretjük a száraz sampont, amely többek között Skandináviában a legkelendőbb, és kukoricakeményítőt tartalmaz, ami megkönnyíti a termékkel való munkát. A keményítő magához vonzza a zsírt, és felszívja a felesleges olajat a fejbőrről, így a haj frissen mosott és tiszta lesz.

A jó illat bónusz. A száraz samponok annyira népszerűek, hogy másodpercenként több mint két üveget adnak el világszerte, és megértjük, miért.

JÓ KEFE

Egy másik eszköz, amely elengedhetetlen egy új frizura kipróbálásához, egy jó hajkefe. A kefék könnyen használhatóak, finoman kifésülik a gubancokat anélkül, hogy a hajat károsítanák vagy koptatnák, gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.

Hagyja magát inspirálni a különböző frizurákból, és nézze meg, hogyan hozhatja újra könnyen ezeket ezekkel a termékekkel.

CÍMKÉK: , ,
Megosztom
Szólj hozzá