fbpx

A frizurák, amelyek fiatalabbá varázsolják

Frizuraklub
3 perc elolvasni

Kontúrozás, Arcmasszázs, Botox 

Ez néhány olyan dolog, amit a nők megtehetnek annak reményében, hogy határozottabb arccsontokat kapnak – mint például Bella Hadidé –, felhúzott szemöldököt és általában fiatalosabb arcot. Megértjük a vágyat, de ez a küldetés munkát – és elhivatottságot igényel.

De van egy érdekes hírünk is: hasonló hatást érhet el az olyan egyszerű dolog, mint egy fodrászat, vagy csak egy új frizura kipróbálása akár egy éjszakára is. „A megfelelő frizura hatást kelt, és lágyítja a kemény vonalakat vagy a kerek arcokat. Ez is elvonhatja a figyelmet a kettős állról vagy az öregedő nyakról. Valójában egy fodrász nemcsak az ember arcának megjelenését változtathatja meg, hanem erősítheti a csontszerkezetét is.

Tehát, ha felfrissíteni szeretné megjelenését, de egy kicsit lazábbra vágyik, egy frizuraváltás segíthet. Előtte fedezze fel azokat a frizurákat, amelyeket érdemes kipróbálnia – de ne feledje, minden arc más. Érdemes konzultálni a fodrászoddal arról, hogy ezek közül a stílusok közül melyik áll a legjobban számodra! 

Lob

Ha szeretnéd hosszabb ideig tartani a hajad, akkor a lobogó hajvágás remek választás bármilyen arcformához, különösen, ha egy kicsit meg is mersz őrülni. Hozzáadásuk jobban kiemeli az arccsontjait, így az arc vékonyabbnak és szögletesebbnek tűnik. Szerintem ennek a különleges hajvágásnak a legikonikusabb példája Jennifer Aniston „Rachel” című alkotása. A naivitásai valóban megmutatják az arccsontját! 

Bob

A legjobb frizura, amellyel az állkapocsvonalat megmutassa. Lehet klasszikus vagy texturált bob, feltéve, hogy a hossza pont az állkapocsnál ér. Se feljebb, se lejjebb. Próbáljon ki egy egyenes átlós vonalú bobot is, mint például Rihannáé, ha meg akarja határozni az arc szögeit.

Frufru

A rojt varázslatosan hat a hosszú és rövidebb hajúakra is. Ha ezeket a frizurához adjuk, kiemeljük az arccsontunkat, és a puha rétegezés is csodákra képes. A „kulcs” a következő: Kezdje egy puha rojttal az arccsont körül. Ha szemöldökemelést keresel, a baba frufru segíthet, mivel arányossá teszi az arcot.

High Ponytail

Ha viszont nem is akarsz fodrászodhoz menni, akkor egy dinamikusan magas lófarok a megoldás! A gravitációt meghazudtoló megjelenésnek (legyen az magas lófarok vagy magas konty) varázslatos arcemelő ereje lehet. A legegyszerűbb frizura, amitől a szemöldök felhúzottnak tűnik, a felhúzott frizura. Próbálja ki nyaralási megjelenésén, és azonnal meglátja a különbséget!

CÍMKÉK: , , , ,
Megosztom
Szólj hozzá