fbpx

30 inspiráló mézbarna frizura 2023-ban

frizura
7 perc elolvasni

Bemutatjuk milyen stílusban hódít a mézbarna frizura 2023-ban. Idén a meleg árnyalatok hódítanak, ezek közül is leginkább a mézszőke és mézbarna hajszín. Sok divatos árnyalattal ellentétben a mézbarna soha nem megy ki a divatból, és bemutatjuk, hogy mennyire sokoldalú. 

Milyen színű a mézbarna haj? Valójában sokféle színséma létezik, amelyek kihasználják ezt a meleg barna árnyalatot, amely egy kicsit sötétebb és gazdagabb, mint az arany. Vörösen, narancssárgán vagy sárgán ferdít a napon, és többféle fényerővel és mélységben is megjelenhet, de mindig mély és ragyogóan napsütötte látványt nyújt.

Mézbarna frizura 2023 képek:

1. Mézbarna és barna hullámok Ez a szőke és barna zökkenőmentes keveréke a mézhez arany fényt ad, hogy a lágy hullámok még vonzóbbá váljanak.

Mézbarna frizura 2023

2. Közép mézbarna hajszín. Ez a mézbarna enyhén tónusosabb, hogy jobban illeszkedjen a hűvös alaptónusokhoz a világos arcszínhez, és jobban simuljon a természetes alaphoz.

Közép mézbarna hajszín

3. Gazdag barna mézes hajszín. A közepes bőrtónusú és meleg tónusú lányok a csokoládébarnába szőtt intenzívebb méz árnyalatát használhatják.

Gazdag barna mézes hajszín

4. Mézbarna kiemelésekkel és tőárnyékkal. A meleg barna árnyalat a tőnél jól párosul a sárgabarack szőke árnyalatival , és rengeteg mélységet ad ennek a csodálatos hosszú hajnak.

Mézbarna kiemelésekkel és tőárnyékkal

5. Gesztenyés mézbarna hajszín ragyogással. Az alján erősen rétegzett lenyűgöző fürtök ugrálása gyönyörűen kiemelődik egy csipetnyi napsütéssel. A gesztenyés mézbarna frizura 2023-ban garantáltan elnyeri a hosszú hajú hölgyek tettszését.

Gesztenyés mézbarna hajszín ragyogással

6. Mézkaramell világosbarna hajszín. Ezeket a loknikat meleg borostyán árnyalatok töltik meg, és mesterien világítják meg világosabb aranyfoltokkal.

Mézkaramell világosbarna hajszín

7. Kontrasztos mézbarna szín a fekete hajon. Ha kíváncsi arra, hogy létezik-e olyan mézbarna hajszín, amely tökéletesen illik a barna és fekete hajú nőkhöz, itt a válasz – illesszen tompa meleg tónusokat az eszpresszóbarna alapba.

Kontrasztos mézbarna szín a fekete hajon

8. Lágy karamell és mézbarna hajszín találkozása. Az előző megjelenéssel ellentétben ebben a stílusban nincsenek éles kontrasztok, hanem különböző mélységű és intenzitású vöröses árnyalatok lágy keveréke.

Lágy karamell és mézbarna hajszín találkozása

9. Hosszú mézbarna haj, természetes alappal. Ez a melírozott stílus kevés törődést igényel, mivel az alapszínt érintetlenül hagyja, és aranyszínű tincseket helyez el az arc körül és a végek felé.

Hosszú mézbarna haj, természetes alappal

10. Világos mézbarna Foxy érzéssel. Ha hiányoznak a mézbarna hajszín ötletek, amelyek hízelgő sápadt arcszínt adnak, ez a stílus, amely a szőkét és az őszibarack tónusokat keveri, iránymutatást ad.

Világos mézbarna Foxy érzéssel

11. Mézbarna világos bőrön. Van egy inspirációnk a világos bőrű lányok számára: ezúttal azt ajánljuk, hogy a haján a világosbarnához rézfényt adjon.

Mézbarna világos bőrön

12. Sötét barna, mézbarna kiemeléssel. Itt a töveknél lévő sötétbarna árnyalatot meleg árnyalatokkal fűszerezzük, hogy gazdag, fényes és autentikus frizurát hozzon létre.

Sötét barna, mézbarna kiemeléssel

13. Mézszőke és mézbarna. Egyetlen dobozos mézbarna hajfesték sem nyújt olyan dimenziós, természetesen napsütötte megjelenést, mint a szőke és barna tónusok finom ötvözete.

Mézszőke és mézbarna

14. Mézbarna Balayage. Ez a lenyűgöző munka elkápráztat bennünket azzal a csodálatos mélységgel, amelyet az arc melletti élénk szőke csíkok hangsúlyoznak.

Mézbarna Balayage

15. Mézbarna haj vörösbe öltözve. A barna és a vörös között lebeg ez a stílus méz és fahéj árnyalataival telített, annak ellenére, hogy egyszínűnek tűnik.

Mézbarna haj vörösbe öltözve

16. Átmenetes mézdió barna hajszínkeverék. Ez a stílus a legtrendibb mézes bézs családba tartozik, ahol a meleg árnyalat keveredik a krémesebb mogyorótónussal.

Átmenetes mézdió barna hajszínkeverék

17. Szőke és barna ötvözete. A melegségen és a dimenzión kívül, amit szeretünk ebben a stílusban, az a töfestés által keltett pirított érzés.

Szőke és barna ötvözete

18. Mézbarna Balayage csillogó szőke színnel. A sötétebb arcbőrűek extra megvilágítást igényelhetnek a komoly barna árnyalatok kiemeléséhez, és ez a kiemelő készlet tökéletesen teljesíti a feladatot.

Mézbarna Balayage csillogó szőke színnel

19. Volumerizáló mézbarna. Ahelyett, hogy a sötétebb szálakhoz ugrálna, szellősen beleolvad az alja körül elhelyezett pazar kiemelésekbe, hogy fokozza a rétegek által keltett erőt.

Volumerizáló mézbarna

20. Platinum szőke és mézbarna kombó. Íme egy nagyszerű példa a színezés személyre szabott megközelítésére, mivel ez a stílus boldogan párosítja a meleg és a hideg árnyalatokat, hogy szemet gyönyörködtető megjelenést biztosítson. A mézbarna frizura 2023-as trendjének egyik kedvence.

Platinum szőke és mézbarna kombó

21. Csillogó barna mézes fényekkel. Ennek a színes munkának a fényes felülete ideálisan polírozott fényvisszaverő felületet biztosít, hogy a méz és az arany valóban csillogjon.

Csillogó barna mézes fényekkel

22. Világos mézbarna hajszín pirosítóval. Az eperszőke legújabb megjelenését tartalmazza , amely a tavalyi verzióhoz képest mézes tónusú és rezesebb.

Világos mézbarna hajszín pirosítóval

23. Mézes melír közepes barnához. A mézes árnyalat nem lehet kevésbé hízelgő, különösen a mély arcbőrű és meleg bőrű lányok számára.

Mézes melír közepes barnához

24. Mézbarna szőke csillogással. Ez a stílus az árnyalatok változatos palettáját fedi le, és megmutatja, hogyan szabályozhatja a bőrtónusához igazodó melegséget. A mézbarna frizura 2023-as felkapott trendjébe tartozik ez a szőke csillogásos megjelenés.

Mézbarna szőke csillogással

25. Texturált haj mézbarna színben. A bronzos darabok ebben a bronzban kiemelik az arany tónusokat a lány bőréből, míg a csillogó szőke kiemeli a vágás szaggatott textúráját.

Texturált haj mézbarna színben

26. Mézbarna hajfesték karamell árnyalattal. Ezt a stílust gondosan alakították ki, hogy megélt megjelenést biztosítson, itt-ott sötétebb tónusok is ezt a célt szolgálják.

Mézbarna hajfesték karamell árnyalattal.

27. Meleg barna keverék. A könnyebb ápolás mellett a természetes hajon végzett tőolvadás lehetővé teszi a tónus felvitelét és az alap dúsítását, így egy ilyen mély és kevés karbantartást igénylő stílust eredményez.

Meleg barna keverék

28. Mézbarna pirossal fűszerezve. A legmenőbb trendek közé sorolt ​​réz árnyalat megjelenéssel a meleg árnyalatok keverékét a mézbarna frizura 2023-as hajszíneként is üdvözölhetjük.

Mézbarna pirossal fűszerezve

29. Rövid mézbarna haj. Ahelyett, hogy körös-körül kiemelések lennének, ez a mézbarna pixie a hátsó sötétebb árnyalat által kiváltott finom árnyalatot játssza.

Rövid mézbarna haj

30. Mézbarna vállig érő haj némi rézzel. Ez a dimenziós színséma a tiszta aranytól a barnáig és a vörösig terjedő árnyalatokkal sugározza a napfényt.

Mézbarna vállig érő haj némi rézzel

Ellentétben azzal a közhiedelemmel, hogy a mézbarna hajszín csak meleg arcszínhez illik, kollekciónkban számos bizonyítékot láthatunk, hogy passzol a hidegebb bőrtónusokhoz és a különböző hajtípusokhoz. A barna bőrön lévő mézbarna hajszíntől a szép bőrű lányok arany árnyalatú hajszíneiig.

A mézbarna frizura 2023-ban nagyon elterjedt, így sokan választják és hordják a mindennapokban.

A sztárok is előnyben részesítik idén a szőke melegebb árnyalatait. Szabó Zsófi is eperszőkére váltott. Bővebben ITT olvashatsz róla.

Frizuraváltáson gondolkozol? Hoztunk neked pár képet, amely bemutatja mennyit tud a megjelenésünkön változtatni egy új frizura. Bővebben ITT.

Megosztom
Szólj hozzá