fbpx

3 frizura stílus nektek

Frizuraklub
1 perc elolvasni

A trendektől függetlenül, ha frizuráról van szó, sok hölgy előszeretettel játszadozik, és előnyben részesíti a bevált, bizonyos arcformákhoz illő frizurákat.

Évről évre olyan klasszikus frizurákat láthatunk a szépségszíntéren, amelyek megnyerik a trenddirektorok szívét . Ugyanis egy kicsit más frizura kiválasztásakor szeretünk kicsit utánajárni, majd összeválogatni a frizurákat. Ennek megfelelően még mindig népszerűek a bob, bozontos hajvágás és a pixie  frizurák. Ezért úgy gondoljuk, hogy tetszeni fog ez a 3 frizura stílus nektek.

A Bob frizura

Bob egy örök frizura, amelyet a hölgyek kortól és stílustól függetlenül választanak. Könnyen formázható, és az ovális arcú hölgyekhez illik a legjobban.

A Shaggy

Egy frizura, amely a múlt század nyolcvanas éveiben lett igen népszerű, és a mai napig sokak kedvence a bozont . Mégpedig dús, lépcsőzetes szálakról van szó, amelyek szépen kiemelik az arc vonásait, ezért minden hölgynek tökéletesen megfelel.

Pixie

Ha rövidebb hajjal szeretnél kísérletezni próbáld ki a pixie hajvágást. Ez a feltűnő, mégis nagyon elegáns frizura felfrissíti a megjelenésed és különlegessé varázsolja.

Megosztom
Szólj hozzá