fbpx

Marilyn Monroe frizurája

Frizuraklub
2 perc elolvasni

Hogyan készítsd el az ikonikus frizuráját

Ez a cikk Hollywood legikonikusabb sztárja, Marilyn Monroe előtt tiszteleg. Itt található a legjobb képeiből és a frizuráját viselő hírességekből készített válogatásunk, valamint tippek a megjelenés kialakításához.

Marilyn Monroe (született: Norma Jeane Mortenson, 1926. június 1. – 1962. augusztus 5.) Los Angelesben, amerikai színésznő és modell. A „hülye szőke” karakterek alakításáról híres, az 1950-es évek egyik legnépszerűbb szexszimbólumává vált. Továbbra is a népszerű kultúra és szépség ikonjaként tartják számon.

HOGYAN KÉSZÍTSÜNK MARILYN MONROE FRIZURÁT


1. Adjon hozzá megfelelő méretű hajhabot a gyökereken keresztül, különösen a hajvonal környékén, ahol a stílusa nagyszerű szerkezetet mutat.

2. Fésű segítségével válassza szét a hajat az egyik oldalon, és fésülje el abba az irányba, amerre a hengereket szeretné elhelyezni.
Használhat forró hengereket a már szárított hajra, vagy helyezhet hengereket, ahogy Marilyn tette a nedves hajra. 

3. Győződjön meg arról, hogy a haj jól megszáradt és lehűlt, mielőtt eltávolítja a hengereket. Ha hajsütővasat használunk, mindig jobbnak tartom, ha a részeket a helyükre vágom, és úgy teszem, mintha a haj kihűlne.

4. Fésűvel vagy ecsettel lehet formázni, de én mindig szeretem a végén végighúzni az ujjaimat a stíluson, hogy felpuhítsam. Egy kis szél a hajszárítódból a befejezéskor szép kis baleseteket okoz a hajmozgásban, ami a mai frizura felé viszi.

Sok hollywoodi és popkultúra másolta le ikonikus frizuráját. Az alábbiakban több olyan művészt talál, akiket Marilyn és a haja ihletett.

Megosztom
Szólj hozzá