fbpx

Ezek lesznek a legtrendibb frizurák 2023-ban

frizura
11 perc elolvasni

Jöjjön a sok bob és frufru, meg a legtrendibb frizurák tömkelege!

Az elmúlt pár év a természetes hajtextúra és az egyszerű frizurák elfogadására összpontosítottak, azonban az idei 2023-as év valamivel többet kínál. Az új év kezdete mindig friss kezdeteket hoz magával, és tökéletes időszak a fodrászat felkereséséhez, hogy új hajvágást vagy hajszínt kapjunk.

Azonban sosem késő változtatni a megjelenésünkön! Idén összegyűjtöttük a legtrendibb frizurákat, hogy kedvedre válogathass belőlük!

Az alacsony karbantartású legtrendibb frizurák most egy kicsit többet kínálnak, a múlt éráira és a különböző évtizedekre emlékeztető kiemelkedő vágásokat kapunk. Azoknak, akik valami rövidebb frizurát szeretnének, itt vannak a fodrozott rétegek, a lapos frufru és a retró stílus, amelyet csak vágni kell. Modern változatokat találunk a bob, a frufru és a hosszú hajvágásokra is.

Itt vannak a menő hajvágások, a legtrendibb frizurák, amelyeket mindenhol látni fogunk 2023-ban.

Rétegzett frizura

A legtrendibb frizurák közül az első a természetes finomszálú haj. Ez sokkal több textúrát kap, ha rétegeket vágunk belőle – minél többet annál jobb. A rétegeket a haj közepétől egészen a haj végéig vágva biztosíthatjuk, hogy ne veszítsük el túlságosan a haj mennyiségét.

tépett frizura-legtrendibb frizurák

Rövid és vad

Egy klasszikus shag frizura igazán előnyös lehet egy fürtösebb hajkoronának a legtrendibb frizurák közül. Ez a frizura egyértelműen a menő dögös női vágások közé tartozik.

göndör tépett frizura

Kulcscsontig érő frizura

Az a fazon, amely épp a kulcscsontodnál végződik (lob), idén úgy tűnik, hogy a legmegfelelőbb hosszúságnak számít, amely kifejezetten előnyös lehet. Ezért ez is a legtrendibb frizurák gyűjteménybe került.

LOB

Finoman hullámos BOB

Visszatérünk az régi Hollywood-i bobokhoz, azaz hullámos végződésekhez, előnyös görbékre és mély oldalra választásra.

hullámos bubi

Göndör frufru

Ha elterelte a figyelmedet az elképesztő gyömbérszínű hajszín, ne hagyd figyelmen kívül a frizura vágását sem! A göndör hajnak sok rétegre van szüksége, hogy természetes dinamikája még inkább kiemelkedjen. A legtrendibb frizurák közül az apróra nyírt frufru pedig frissességet és lendületet ad bármilyen hosszúságú vagy típusú hajviseletnek.

gyömbér színű frizura

Az 1990-es évek bobja, ami az arccsontot érinti

Ez a csinos kis fazon biztosan nem hagyja el a divatot. A lényeg a borotvaéles vonalakban és a nagyon fényes hajszálakban rejlik. Mindig is a legtrendibb frizurák közé fog tartozni.

klasszikus bubi

Mia Wallace-frizura bob fazon

Ez a Pulp Fiction frizura magában hordozza az ikonikus stílust, de ma is nagyon jól passzol minden ruhához.

mia wallace bubi

Mini hullámos bob

Csak azért, mert egyenesre vágatod, nem kell feláldoznod a hajszálak textúráját. Ez a mini bob frizura, amely az állat érinti, mindkét világ legjobbját ötvözi.

mini bob

Hullámos texturált fazon

Azonnal vastagabb hatást érhetünk el a hajunkban, ha az végét egyenesre vágjuk és beteszünk némi hullámot a hajtestbe. Ez is a legtrendibb frizurák között szerepel.

hullámos texturált fazon

Függöny frufru

Talán a kedvenc trendünk, amely robbanásszerűen terjed, az előrehulló (függöny)szálak nagyon stílusosak és kicsit retró hatásúak is egyszerre. Talán mondhatjuk, hogy ez az éke a legtrendibb frizurák gyűjteményének, mivel nagyon sokan választják ezt a fazont.

függöny frufru

Rövid shag frizura

A göndör haj formás és testes, és a homlokon levágott frufruval ellátott állig érő hajvágás előnyös és egyedi választás, amint azt a stylist Sal Salcedo által bemutatott modellen láthatjuk.

shag frizura

Vállig érő frizura

Ez a stílus már csak egyetlen pillantásra is tükrözi a letisztult eleganciát, és modern és divatos megjelenést kölcsönöz bármely hagyományos bob vagy lob frizurának. A vállig érő frizura is mindig a legtrendibb frizurák közé fog tartozni a jövőben.

vállig érő frizura

1970-es évek divatos hosszú hajvágása

A 70-es években divatos puha, bolyhos frizurák emlékezetben maradnak. Ez a modern hosszú fazon utalást tesz a korábbi évtizedek hosszúhajú szépségeire.

70-es évekbeli frizura

Göndör LOB

Nehéz lenne nem azonnali önbizalomnövekedést tapasztalni ebből a közepes hosszúságú, loknis frizurából, amit rétegekre vágva és nagyon finom előredöntött fürtökkel készítettek.

göndör lob

Rétegelt hajvágás

Adj egy kis extra menőséget a hajvágásodnak rendezetlen rétegekkel és frufruval. Ezzel egy egyszerű lob frizurával tündökölni fogsz. Hordhatod éjjel, nappal, hétköznap, hétvégén, ahogyan és amikor csak szeretnéd.

rétegelt lob

Göndör pixie frizura

Adj hozzá oldalsó elválasztást egy rövidre nyírt frizurához többlet térfogatért, amit a természetes göndör hullámok még inkább megemelnek.

göndör pixie

Állig érő bubi

Bárcsak ilyen nyíltan tudnánk kifejezni magunkat, mint ezek a hajvégek. Ha az egyszerű, nem túl rétegzett vágást választod, egy nagyon vastag és stílusos bobja lesz az eredmény.

állig érő bubi

Alig észrevehető frufru

A göndör hajtincsek még tökéletesebb véletlenszerűséget kölcsönöznek a sűrű frufrunak, különösen, ha rövid rétegekkel kombináljuk. Az eredmény lélegzetelállító látvány.

alig látható frufru

Texturált, frufrus, bob

A klasszikus shag frizura egy újragondolt változata, melynek készítője Chris Jones fodrász, és amely rövid bob stílusra épül. A haj dússága kiemelve került a keskeny, vastag frufru és a rétegvágások által.

texturált bob

Texturált LOB

Ha a hajadat főként egy hosszúságban tartod, és nem túl sok réteget vágatsz le, mindig vastagabbnak és irigylésre méltónak fogsz tűnni. Ezzel a lob frizurával mindig csinos leszel.

texturált LOB

Rövid, frufrus göndör haj

Rétegezéssel rengeteg életet lehet adni a göndör hajnak, különösen igaz ez a rövid hajvágásokra. Sok réteget és búbos frufrut adj hozzá, és kész vagy arra, hogy irigy pillantásokat szerezzenek neked, bárhová mész. Ez is bekerült a legtrendibb frizurák közé idén.

göndör frufru

Trimmelt pixie

Amikor készen állsz az utolsó lépésre, kérj egy ilyen pixie szabású frizurát, hasonlóan Mia Farrow-hoz. Ez el fogja végezni a dolgát – és még többet is ad.

trimmelt pixie

A haj frizurája rétegekre vágott közepes hosszúságú

Az egyszerű rétegek és a sokoldalú hosszúság azt jelentik, hogy nem kell sok időt töltened szépítésre. A legtrendibb frizurák közül igazából ezt hordják a legtöbben.

göndör haj

A-vonalú bubi

Ennek az alacsony karbantartású frizurának az elülső része kissé hosszabb, mint a hátulja, ezáltal továbbítja és kedvez az ovális és kerek arcformák számára.

A-vonalú bubi

Hosszú rétegzett frizura

Gondoltad volna, hogy a korai 2000-es évek divatja még egyszer visszatér? Amikor mindenki rövidre vágatja a haját, miért ne vágnád hosszúra? Legyél te is divatos hosszú frizurával!

rétegzett frizura

Nagy, vállat érintő hullámok

Ezt a hosszúságot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Elég rövid ahhoz, hogy igazán megragadjon egy nagyobb térfogatot, ugyanakkor elég hosszú ahhoz, hogy határozott tartása legyen.

göndör vállig érő haj

Tupíros, oldalrafésült bob

Azoknak, akik szeretik a rövid hajvágást, ez a rövid bob frizura a Curls By Jess-től oldalsó elválasztással és oldalra tűzött frufruval stílust kölcsönöz.

oldalra tűzött bob

Lenőtt frizura

Ez lehet az év legdögösebb frizurája. Oldalra söpört frufru, amit előnyös rétegek tesznek hordhatóvá és hosszúvá. A legtrendibb frizurák közül közel 30%-a a nőknek ezt hordja.

lenőtt frizura

Rövidre vágott frufru

Baba frufruk itt maradnak. Ez a tökéletes kiegészítő egy hosszú, göndör hajvágáshoz.

göndör frizura

Retró pixie

Ez a legjobb értelemben véve vintage érzetet kelt. Egy jeges szőke hajszín egy pimasz rövid frizura párosítása, ez egy telitalálat.

retro pixie

Az 2000-es évek elején divatos oldalra fésült frufru

Még egy esélyt kapsz arra, hogy oldalra söpört frufrut csinálj – ez alkalommal helyesen.

oldalra fésült frufru

Sűrű göndör frizura

A göndör haj nem feltétlenül kell nehéz legyen, még akkor sem, ha hatalmas vastagságáról irigykednél. Kérj rétegzett vágást és szálkás frufrut, hogy fokozatosan növekedjen a hajad volumene.

sűrű göndör haj

Anglés bubi

Az anglés vágás nagyszerű módja annak, hogy felfrissítsük a haj hosszát, különösen a gallér vonalánál rövidebb hajvágásokat. Próbáljuk ki az ollós hajvágást, amely hosszabb az elülső részen, de nem rétegezett a hátsó részen.

anglés bubi

Piramis vágás

A göndör hajúaknak azt tanítják, hogy féljenek a háromszög alakú vágástól (amit más néven piramisvágásnak is neveznek), azonban ez a modernebb változat megváltoztatja ezt a narratívát.

piramis fazon

Lépcsőzetes frizura

A felcsapott rétegeknek van egy nosztalgikus, a 2000-es évek elejére emlékeztető hatásuk, de ez nem az egyetlen ok arra, hogy rendeljük őket a szalonban. Ezek a rétegek segítenek a friss, bouncy blowout kinézet utánzásában.

lépcsőzetes frizura

Szuper göndör pixie

Ha hagyod a göndör hajszálaid hosszabbra a fejtetejen, az sok életet és volument ad egy rövidre vágott frizurának. Ez többnyire jól áll és még fiatalít is. 😉

szuper göndör pixie

Bozontosvágású vállig érő frizura

Tedd izgalmasabbá a klasszikus vállhosszú frizurádat rétegzett, függönyfrizurát utánzó, lágy rétegekkel. Ez tökéletes választás azoknak, akik szeretnének extra mennyiségű és textúrájú hajat.

vállig érő bozont frizura

Göndör frufru

Aki valami újat szeretne hozzáadni a rövid bobos frizurájához, az könnyen megoldhatja frufruval. Lehet vékony vagy teljes frufruja a választott stílustól függően.

göndör frufru

Kócos félhosszú frizura

Azok a nők számára, akik nem szeretnének túl rövid frizurát, a rétegezett haj lehet a legjobb választás. A fülig érő frufru hozzáadása extra textúrát kölcsönöz a megjelenésnek.

kócos félhosszú frizura

Kócos rövid vágás

Egy nagy vágás és egy friss hajszín megoldja minden problémát. Ne félj a rövidebb hajtól sem!

kócos rövid frizura

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a legnépszerűbb frizura 2023-ra? Sok trendi hajvágás van, amit idén érdemes kipróbálni, főként a hajhossz, természetes textúra és stíluspreferencia függvényében. Az „egészséges haj” hossza (long bob) az egyik legkeresettebb hajhossz, bár a rövid frizurák általánosságban vezetik a sort.

Mi a legnépszerűbb rövid frizura 2023-as évre? Bár ennek a teksztúrád és vastagságod függvényében van, a bobbok továbbra is az egyik legkeresettebb hajvágás. Egy olyan hosszt kérj, amely az áll és a váll között van, így biztos lehetsz egy könnyen kezelhető és sokoldalú frizurában.

Mi a legelőnyösebb hajhossz a 50 fölötti nők számára? Általában a vállakon felüli rövidebb frizurákat javasolják az 50 feletti nőknek, mivel ez segít megőrizni a haj egészségét és vastagabbá teszi az eredményt. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Ha már tudod melyek a 2023-as év legtrendibb frizurák fazonja, akkor ITT megtalálod a legtrendibb színeket az idei évre.

Megosztom
Szólj hozzá