fbpx

Jennifer Garner frizurák

Frizuraklub
2 perc elolvasni

Jennifer Garner híres színésznő, akit sok filmből ismerhetünk. Nagyon sokan szeretik. Tudtátok, hogy gyerekkorában balettozott majd később megtanult zenélni is. 95-ben kezdett el a színészet iránt érdeklődni, először a sorozatok és csak után kezdett el a filmekkel foglalkozni. Sokat szerepelt a címlapokon lenyűgöző frizurájával, mi pedig nagyon szeretjük a különleges személyiségét.

Jennifer Garner frizuráit Te is könnyen becsempészheted a hétköznapjaidba. Ami igazán jellemzi az egyszerűség, kivitelezhetőség és a praktikusság. Sok stílushoz párosíthatod, ezáltal az egyik legjobb Celeb frizura. Legalább egyszer Mi csak ajánlani tudjuk , tehát próbáld ki Te is .

Hosszú egyenes frizura

Amikor megjelenik Jennifer Garner bármilyen rendezvényen fenomenálisan nézz ki. Jelen esetben egy egyszerű frizurát visel.

Étcsokoládé barna hosszú hullámos frizura

Világos barna kiemelések sötétbarna hosszú hullámos frizura

Hétköznapi frizurát keresel, ezt neked találták ki. Hullámok vannak a hátán és az oldalán, hogy mozgást és formát adjon a megjelenésnek.

Sötétbarna hosszú hullámos frizura

Hivatalos eseményekhez , vagy egy jó bulihoz bátran ajánljuk. A frizura oldala és hátulja hullámos formájú.

Barna közepes hullámos frizura

Ezek a közepes barna tincsek puha, pattogó érzést és megjelenést biztosítanak. Otthon könnyen elkészíthető csak egy hajsütővas kell hozzá és már kész is.

Sötétszőke kiemelések és réteges frufru hosszú, egyenes barna frizura

Ehhez a megjelenéshez vágja szaggatottan a haját

Megosztom
Szólj hozzá