fbpx

Jennifer Aniston frizurája

Frizuraklub
2 perc elolvasni

Inspirációt keresel, mert váltani szeretnél? Akkor jó helyen jársz. Mutatunk pár gyönyörű Jennifer Aniston frizurát, amiből kedvedre válogathatsz. Ha legközelebb a fodrász székében ülsz, már nem kell gondolkoznod, hogy milyen legyen a következő frizkód.

A 90-es évek óta csodáljuk a jobbnál jobb Jennifer Aniston frizurákat. Nyilván sokan látátok a Jobarátokat és nem kell senkinek sem bemutatni a Rachel stílust sem. Amikor berobbant a köztudatban, nők milliói rohantak a fodrászhoz, hogy azonnal stílust váltsanak. A Jenifer Aniston hajvágás egyszerűen tökéletes gyönyörű és sokoldalú.

Rachel Green Frizura

Ez az egyik legnépszerűbb frizura, ami a nevével egybeforr. A 90-es években, amikor a Jóbarátokat elkezdték forgatni a világ megörül a „The Rachel” frizuráért. Óriási rajongó tábora lett, de Jennifer elárulta, hogy annyira nem rajongott érte.

Egyenes és karcsú

Ez a gyönyörű Jennifer Aniston hajvágás a 2001-es archívumból származik, amikor a Rachel Green frizurája nagyon szükséges frissítést kapott. Jennifer kínőtte a bobját ebbe a gyönyörű hosszú réteges frizurába.

Jennifer Aniston függöny frizura

Jennifer mindig a trendek előtt jár. Ez bizonyítja, hogy a függöny frufru a közelmúltban felkeltette a világ figyelmét.

Jennifer Aniston jellegzetes frizurája

Hosszú hajjal büszkélkedik , ami az idők során a névjegyévé vált.

Jennifer Aniston Bob hajvágása

Ez az egyik legjobb Jennifer bob frizura. Egyszerre stílusos és divatos.

https://www.pinterest.com.au/pin/452330356333963260/

Lófarok frufruval

Csinálhatsz lófarkot vagy Jennifer Aniston lófarkot. Ez egy sima és csiszolt stílus, amelyet Jennifer sokszor szeret viselni.

Megosztom
Szólj hozzá