fbpx

Jennifer Aniston és a „LolaVie”

Frizuraklub
2 perc elolvasni

Jennifer Aniston tud egy-két dolgot a nagyszerű hajról, így nem csoda, hogy amikor piacra dobta LolaVie hajápoló márkáját (pontosan egy éve) egy fényes eltávolító spray-vel, az azonnali siker lett – olyan, mint a „The Rachel” vágás.

Az évek során beleszerettem a „The Rachel” stílusba, de végső soron leginkább a frizura történetét élvezem a korszakában keletkezett emlékek miatt. Annyira lenyűgöző számomra, hogy mennyire visszhangzik a Z generációs közösséggel. Csak annyit kell mondanom, hogy remélem, a fiatalabb generáció jobban tudja a stílust, mint én!

A színésznő és a hajápoló mogul most a LolaVie új samponjának és balzsamjának bemutatásával hozza el szakértelmét – és a legendás hajat.

A helyreállító sampon a hajnak jótékony összetevőket, például B-vitamint és peptideket tartalmaz, amelyek táplálják és növelik a térfogatot, míg a helyreállító balzsam vegán keratint, szupergyümölcs acait és szkvalánt tartalmaz a nagyon puha hajért. A LolaVie kínálatával egyenrangú készlet a márka jellegzetes citrusos, spa-szerű aromát tartalmazza. A hajad soha nem fog olyan jól kinézni (vagy illatozni), ha közvetlenül a zuhanyból lépsz ki.

Szilárd meggyőződésem, ha a frizuránk tökéletesen néz ki, magabiztosabbnak érezzük magunkat

– mondja Aniston. A természetes eredetű, növényi alapú és tiszta termékek következetes használata csodákat tett a hajam egészségével és természetes állagával.

Ha Ön Aniston hullámainak rajongója, szerencséje van. A színésznő azt mondja, hogy az új termékeinek köszönhetően soha nem volt ilyen egyszerű a magabiztos megjelenés elérése. „A LolaVie elindítása óta jobban szeretem a természetes textúrámat, mint valaha” – mondja.

Noha Aniston elsajátította ezt a természetes textúrát, figyelemre méltó, és továbbra is kiváló a megjelenése. Mindig megmosom [a hajam] aznap vagy közvetlenül azelőtt, hogy használjam a terméket. Soha nem érzek nyomást, hogy megváltoztassam a hajam. Nem vagyok különb, mint bárki más.

Ez igaz – Aniston olyan, mint mindenki más, különösen, ha stratégiailag meg kell tervezni a heti hajmosásait.

Az, hogy milyen gyakran és mikor mosok hajat, az az időbeosztásomtól függ

– mondja. Amikor forgatok, sokkal gyakrabban mosok hajat – gyakorlatilag minden nap. Ha nem, akkor általában megúszom néhány nappal a mosások között.

Megosztom
Szólj hozzá