fbpx

Emma Watson frizurák

Frizuraklub
2 perc elolvasni

Ha változtatni szeretnél a frizurádon, akkor kit is nézhetnénk meg, mint egy dívát.

Emma Watson sokan ismerhetitek, mert a szemünk láttára nőt fel. Legismertebb alakítása minden bizonnyal a Harry Potter filmek voltak, amiben Hermione Granger szerepét játszotta évekig. Kislányból felnőt nő lett és nem mellesleg gyönyörű. Bármilyen frizurát választott, minden tökéletesen passzolt a jelleméhez. A világ egyik legjobban fizetett színésznője mellett, a világ 100 legbefolyásosabb emberei között szerepel még a neve.

Rendetlen hullámos haj

Ez a frizura továbbra is nagy népszerűségnek örvend, legyen az bármilyen korosztály. Emma Watson ezt a stílust képviselte, amikor a szőke szín mellett tette le a voksát.

Hosszú réteges haj

Emma Watson hosszú réteges haja megnyújtotta az arcát, ami további vonásokat kölcsönzött egyébként gyönyörű arcának. Sok rajongója megszállottja volt ennek a frizurának.

Pixie

Ezzel a választással teljesen megváltoztatta a róla alkotott képet. 2010-ben nemcsak bevállalta, de még párosította a vörös színű ajkával, ami Warner Bros rendezvényes telitalálat volt. Megbabonázta a férfiak tekintetét.

Csodálatos lágy hullámok

Formálisan kifinomult, de tökéletes választás. Ez a fajta hullámos haj tökéletes választás, ha egy különleges eseményre készülsz.

Egyenes haj

Emma Watsonnak egy teljesen más külsőt adott, mint bármilyen más választás. Legyünk őszinték az egyenes haj könnyen kezelhető és bármilyen ruha mellé tökéletes választás.

Hosszú Bob Watson módra

A szépség és a szörnyeteg című filmje népszerűsítése közben döntött úgy, hogy ez a frizura egyszerű, de művészi is egyben.

CÍMKÉK: , ,
Megosztom
Szólj hozzá