fbpx

Beyonce Knowles frizurák

Frizuraklub
2 perc elolvasni

 

Beyonce Knowles amerikai énekes elég sokoldalú, dalszerző, lemezproducer és színésznő egyben. Lehet nem tudtad, de Beyonce édesanyja fodrász, és a fodrászszalonjában nőtt fel, ami hatással volt divatos frizuráira. A lófaroktól a fonatokig Beyonce sok elegáns frizurát viselt az évek alatt. Karrierje során a Destiny’s Child időszak eléggé meghatározta az élete minden területét. Alig várjuk, hogy lássuk, hogyan alakul még a stílusa a karrierje során!

Hosszú, egyenes fekete frizura szőke kiemelésekkel.

Beyonce

A legjobban a közepes és vastag hajhoz illik. Ez a frizura természetesen egyenes tincseken tökéletesen mutat.

Rövid hullámos világos bob hajvágás.

Beyonce 2

Ezek a tincsek a végeinél tompa vágásúak, hogy jobban érezhetőek legyenek a természetes fürtök és hullámok az oldalakon és a háton keresztül.

Hosszú hullámos, sötétbarna és sötétszőke kettónusű frizura.

Beyonce 3

Ezt a gyönyörű, kéttónusú frizurát oldalt és hátul tökéletesen meghatározott hullámokba öltöztetjük, ezáltal tökéletesen illik a hosszú archoz.

Hosszú hullámos barna frizura

Beyonce 4

Ennek a szexi dívának bőven volt mosolyognivalója, hiszen a kócos tincsei olyan mesésen néztek ki. A végeket ugyanolyan hosszúságúra vágták hosszú rétegekkel.

Hosszú, egyenes barna frizura világosbarna kiemelésekkel.

Beyonce 5

Bármilyen alkalomkor megállja a helyét. Beyonce haját vállmagasság alatt hagyták, és puha arckeretező rétegeket vágtak le az egész elülső részén.

Hosszú, göndör csokoládébarna frizura

Beyonce 6

Tökéletes frizura, amely közepes és vékony hajtípusokhoz javasoljuk. Beyonce haját hosszú szögben levágott rétegekkel vágták le, hogy határozottabbá tegyék az alakját.

CÍMKÉK: , , ,
Megosztom
Szólj hozzá