fbpx

A piros szín kihívás

Frizuraklub
1 perc elolvasni

Még egy dolog maradt. Minden vörös – még a legfényesebb is – merész, tele energiával és kifejező (persze, ha nem fakult, tompa és fénytelen). Ennek a színnek a kiválasztásával készen kell állnia a figyelem felkeltésére. És biztosan kitűnsz a tömegből.

Gondolj bele, kit látsz első pillantásra gyakran a tömegben? Biztosan a szőkék és a sötét hajú vörös hajúak kerülnek előtérbe? Pontosan.

Emiatt a vörös hajszín azoknak a bátor nőknek ajánlott, akik szeretnek kitűnni és erős karakterrel rendelkeznek. Ha nem szeretsz társaságban tündökölni és felhívni magadra a figyelmet, lehet, hogy egyszerűen nem érzed jól magad pirosban.

Szeretnék még egy témával kiegészíteni ezt a listát, amelyet rendkívül fontosnak tartok. A vörös hajszín megfelel azoknak, akik … készek kellő figyelmet és időt szentelni neki. Jómagam szeretem a vörös hajúakat és a réz hajat, de csak akkor, ha a színe ápolt. A kifakult vörös, a kimosott szín, a fénytelen haj és a több centiméteres gyökerek nem olyasmi, amit csodálni fogok.

A vörös haj nagyon igényes. A szín – a szőkéhez, feketéhez vagy barnához képest – elég hamar kimosódik, hajlamos a haj fénytelenné válására. Egy másik probléma a narancssárga tükröződés. Természetesen ezek a problémák mind orvosolhatók. De kell, hogy legyen rá időd. És hajlandónak kell lenned.

CÍMKÉK: , , ,
Megosztom
Szólj hozzá