fbpx

4 EGYSZERŰ LÉPÉS KATE HUDSON HULLÁMAINAK MEGSZERZÉSÉHEZ

Frizuraklub
2 perc elolvasni

KATE HUDSON GÖNDÖR HAJ

Néhányuknak ígértem egy cikket a lágy hullámok készítésének módjáról. Miközben ezen a héten a KateHudsonnal dolgozom, úgy gondoltam, Kate-nél nincs jobb ember a múzsámnak, aki inspirálja lágy hullámos megjelenését. Ezért fogok beszélni Kate Hudson göndör hajstílusáról.

Ezeknek a hullámoknak a titka az, hogy letörjük őket, hogy természetesnek tűnjenek. Soha semmilyen terméket nem használok erre – csak egy nagyszerű sampont és balzsamot. A csillogás része a haj fonott selyem textúrája. A hab 10-ből 9-szer teszi ropogóssá a hajat, a hajlakk pedig merevvé teszi a hajat.

1/ Szárítsa meg a haját egy kerek kefével, amely megemeli a gyökereket, hogy térfogatot teremtsen. Győződjön meg róla, hogy a haja alaposan megszáradt.

2/ Válasszon egy nagy hordós hajsütővasat. A professzionálisabb pálca érdekében érdemes befektetni a felhő kilencbe.

3/ Végezzen hosszú függőleges szakaszokat a hajvonaltól kezdve és a háta felé haladva. Görgesse a hajat a vasaló körül a középső hátsó irány felé. Tartsa néhány másodpercig, hogy egyenletesen átjárja a hőt, majd távolítsa el a vasalót, görgesse meg ezt a függőleges részt 2 ujja körül, és rögzítse a helyére egy hosszú szakaszú csipesz segítségével, amíg kihűl. Úgy gondolom, hogy a fém kapcsok biztonságosabban tartanak, mint a műanyagok, különösen, ha a haja hosszú és nehéz.

4/ Ha a haj kihűlt, ejtse le. Ha túlságosan göndör, használja a múlt heti blog módszeremet az #Adele’s Hair Volume-ról: sminkelés közben (körülbelül 15 perc) erősíti fel a hajat a fej hátsó részén, és ez elegendő lesz, hogy a göndörséget tökéletes természetessé lazítsa. hullám.

https://www.pinterest.com.au/pin/299207969004065258/

Élvezze Kate Hudson göndör frizuráját!

Megosztom
Szólj hozzá