fbpx

60 divatos kisfiú frizura 2023-ban

frizura
19 perc elolvasni

A gyermekek mindig megérdemlik a legjobb dolgokat: a legjobb frizurákat, amelyek mindkettőtöket lenyűgözik. Most megmutatjuk melyik az a 60 divatos kisfiú frizura 2023-ban, amivel nem lőhetsz mellé.

62 divatos kisfiú frizura 2023-ban
60 divatos kisfiú frizura 2023-ban 63

Tudatában annak, hogy mind a szülők, mind a gyerekek időnként egyedi frizurákra vágynak, úgy döntöttünk, hogy bemutatunk néhány nagyszerű gyerekfrizurát.

Van köztük klasszikus frizura is kis csavarral, de főként avantgárd stílusokat találsz, amelyek különlegességükkel biztosan kiemelik majd a gyerekek egyediségét. Ha gyermeked valami mást szeretne, akkor inspirációt találhatsz az átlagos vágásoknál izgalmasabb frizurákra.

A galériában olyan frizurák találhatóak, melyeket minden szülő szívesen lát a gyermekén, beleértve azokat a különleges vágásokat is, amelyekkel a kicsik boldogan pattannak majd a fodrász székébe.

kisfiú frizura oldal választékkal

Oldalra fésült frizura frufruval

Egy egyszerű, oldalra fésült frizura, ami mindig jól mutat. Kiváló a mindennapi viseletre és ünnepi alkalmakra is.

kócos frizura

Mop Top Frizura

A mop top egy klasszikus 90-es évekbeli fiús hajstílus, amely remek egyensúlyt teremt a lezser és a kevésbé lezser megjelenés között. A haj szabadon hullámzik, de az oldalak rétegekre enyhén csúcsosodnak annak érdekében, hogy megőrizzék a hajtömeget, ugyanakkor egy kicsit kordába is tarthassák.

oldalra fésült frizura

Oldalra fésült frizura

A „Hard Side Part with Taper” stílus egy elegáns hajvágás, amely jól mutat. Többnyire formális és rendezett, azonban a hajat kissé oldalt félre fésülik, amely enyhe rendezetlenséget kölcsönöz a frizurának.

tüsi frizura

Szőke, tüsi frizura

A tüskés textúrájú frizurák manapság nehezen elérhetőek, ezért most élvezzük ezt az egyet és nézzük, hogy milyen is valójában. Az oldalsó átmenet tökéletes, valamint a kefe szerűen felfelé álló frizura mindig szuper választás.

Kiborotvált frizura

Frizura borotvált vonallal

Ez egy hihetetlenül divatos frizura, amely egyszerűen kiemeli a stílusod. Az élesen borotvált vonal és a rendetlen felső rész egyedi és stílusos.

Tarajos frizura

Tarajos frizura

A tarajos frizura minden korosztálynak megfelelő, még a gyerekek sem maradnak ki az élményből. Egyedülálló megjelenést lehet pillanatok alatt kialakítani.

Göndör tarajos frizura

Göndör tarajos frizura

Az ívelt, felső részén felfésülve kócos frizura rövid oldalszakállal. Nem csak ennyi azonban, hanem a sűrű göndör teteje teszi izgalmassá. Ez a frizura magabiztos megjelenést kölcsönöz minden korosztálynak.

Elöl tarajos frizura

Tarajos frizura frufruval

Itt egy gördeszkás verzióját láthatjuk a stílusnak. A teteje meglehetősen sűrű, de a homloka felé van igazítva. Az oldalak enyhén keskenyednek, hogy ne legyen rendezetlen, de még mindig megőrizze textűráját. Kevesebb karbantartást igényel is, ki ne szeretne ilyet?”

hátrafésült  frizura

Oldalra fésült kis pompadour


Mike Ross koppintásaként tűnik fel? A kissé felfelé fésült teteje, a homlokra hulló kicsi tincsek üzleti megbeszélésre utalnak és arra, hogy ő nyerő helyzetben van! Az oldalakat enyhén beszűkítették a tetejének tiszteletben tartása érdekében, de a határozott elválasztóvonal finomabb, viszont jól érzékelhető.

felnyírt frizura

Felnyírt frizura

A finoman lenyírt oldalakon egy csík vagy mint készíthető, amely stílusos hatást kelt. Az idomok finoman váltanak, míg a teteje vastagságot és élénkséget növelő volument kap.

zselézett frizura

Zselézett frizura

Az elemeit a focis világból merítő pimasz frizura, melyben egy potenciális következő Lionel Messi-t láthatsz megjelenni. A tetején felborzolt haj és az oldalak fokozatos átmenete formálissá és informálissá is teszi az összhatást.

kócos frizura

French Crop -francia frizura

Ez egy frizura típus, melynek esetében a haj rövidre van nyírva a fej tetején, és hosszabb a homlok felé haladva. Tehát egy olyan stílusos és egyedi gyerekfrizurára vagy keresgélésben? Válaszd ezt a francia stílust, mert stílusos és egyedien ragyogó, valóban átadja az üzenetet.

Tüsi frizura

Crop Top egyenes frufruva

Azok számára, akik valami kicsit rövidebbet és elegánsabbat keresnek, próbálják ki ezt a „crop top” stílusú hajvágást egyenes frufruval. Ez a frizura egyaránt jól működik tehát sima vagy hullámos hajon és vastag vagy vékony hajszálakon is.

Edgar frizura

Spiky Edgy Edgar

Ha azt szeretnéd, hogy a gyereked tényleg modern és vagány benyomást keltsen, akkor ez a frizura biztosan segít ebben. Ez az Edgar fazon egy változata, amely tele van kontraszttal és volument nyújt, annak ellenére, hogy rövidebb a haj. Ahhoz, hogy elérhesd a kívánt hatást, igazítsd ki a frufrut és engedd nőni a tetejét egy kicsit még, majd futtasd át rajta a kezed, hogy a haj tüskés hatást mutasson. A fekete dzseki egy kis titokzatosságot kölcsönöz a stílusnak.

Felnyírt frizura frufrval

Felnyírt frizura frufruval

A francia felnyírt, az undercut (kopaszított oldalszakasz) hajvágás továbbra is egy jó stílus fiúnak. Ez az frizura az undercut stílus jegyekkel van elkészítve a tetején, és szimmetrikus frizurát mutat.

mohawk stílus

A klasszikus Mohawk

Ha a fiúd nagyon menő akar lenni, ez a frizura megteszi. A klasszikus Mohawk rockzenész hangulatot ad, amelynek hatására biztosan úgy érzi majd magát, mint egy rocksztár. Sokféle variációja létezik, de ha ezt a változatot szeretnéd, hagyd meg egy vonal hajat a homloktól egészen a fej hátuljáig, és a többit borotváld le. Majd adj neki egy kevés styling agyagot, és fésüld fel egyenesen egy pontba.

Kócolt frizura

Kócos hatású frizura

Ha a fiad hosszabb hajat kedvel, akkor neki tetszhet ez a frizura! A hosszú frufru megtartása és a fodrász által használt pontvágás a megjelenésnek textúrát ad, míg az alsó fél hosszú része laza és rétegelt, hogy több volumen legyen. Tartsd hosszún az oldalsó fürtöket, és húzd ki a fejtől távol, így tökéletesen elérheted ezt a stílust.

Tépett Edgar

Rétegezett, könnyed Edgar

A caesar stílus bármilyen korosztálynak előnyös lehet. Ez a kisfiú a legjobb módon mutatja be a divatérzékét az Edgar stílus változatával. A frufru a fejtetőhöz igazítva ad kontrasztot a hosszú, rendetlen hajtömeghez. A szélek kihúzottak, melyek a fiatalos megjelenést hangsúlyozzák, egyszerűen karbantarthatóvá, divatossá téve a frizurát.

Hosszú és bozontos

Hosszú és bozontos textúra.

Ez a frizura kissé merész stílust kölcsönöz gyermekednek. Az aláhulló tincsek hosszúak és rétegezettek, hogy illjenek a fent lévő bozontos haj hosszához. Az oldalon hagyjuk hosszúra és leginkább érintetlenül, miközben felborzoljuk és előrefújjuk, hogy még különlegesebb legyen a hatás.

rendezett frizura

Rövid, rendezett frizura

Ez a hajstílus kiválóan kiemeli a kerekded, fiatalos arcot, és nagyon könnyű és egyszerű megvalósítani. Az oldalakat sorban vágják, míg a teteje hosszabban hagyva előre fésülhető. Az frufrut hagyd elég hosszúra, hogy a homlokfodor könnyedén fésülhető legyen az egyik oldalára. Gyermeked nagyon jól fog mutatni ezzel a stílussal, szinte csak ujjongani kell majd miatta.

előre fésült frizura

Előre fésült frizura

A hosszú, ferde frufrunak köszönhetően ezzel a frizurával egy elit iskolai érzést keltünk, amelyet a gombos pólóval kiegészítve tovább fokozhatunk. Az elől lévő tincseket és a haj tetejét majdnem ugyanolyan hosszúságúra vágják, míg az oldalsó részüket rövidebbre átmenettel. Csak végig simítod az ujjaidat a frufrun, hogy tökéletes legyen a frizurád.

Felnyírt Edgar

Felnyírt Edgar stílus

Ez az Edgar változat kiválóan megőrzi az elegáns, fiatalos megjelenést, miközben hozzáad rengeteg divatérzéket. A frufru egyenes, ellentétesen a fej tetején lévő egyenes vonalakkal. Egy közepes felnyírás hozzáadja az ápolt stílust, míg a két szubtilis vonal lenyűgöző megjelenést kölcsönöz.

Klasszikus frizura

Egyszerű textúra, frizura

Ha a gyerekeid olyan tiszták lennének, mint ez a frizura, sosem kellene takarítanod a házat. Ennek a vágásnak egyszerűsége stílust kölcsönöz a fiúnak. A teteje rövid- középhosszúságú, zavaros textúrával, míg a frufru hosszabb, hogy félre lehessen fésülni, és kontrasztot teremtsen.

hosszú, kócos haj

Tépett, fejtetőn hosszabb frizura

Néha a gyermeked káoszát befogadni a legjobb megoldás. Ez a frizura pontosan ezt teszi. A fringe (homlokfürt) a vágás leghosszabb része, rétegezett megjelenést kölcsönözve, és kaotikus misztikumot teremtve. A frizura kontrasztját adja a felnyírás, amely elegendő simaságot kölcsönöz, hogy mindenki tudja: ezt a gyerek szándékosan tervezte így. Hagyd a tetejét rendezetlenül, hogy az összkép tökéletes legyen.

göndör frizura

Göndör frizura oldalt felnyírva

Rövid, tömött frizura, melynek felső része hosszabb hajszálakkal rendelkezik, melyeket borzoltan állítanak össze, és így nagyobb térfogatot és textúrát adnak neki. A oldalakat rövidre nyírják és vonalakat tesznek bele, így az hajnál egy éles határvonal jön létre. A farmerdzseki még stílusosabbá teszi a kinézetet, biztosítva, hogy fia ismert lesz a legendás divatjáról.

frizura éles választékkal

Oldalra fésült frizura választékkal

Ha tetszik a szétválasztott haj stílusa, de valami picit hosszabbra vágysz, próbáld ki ezt a frizurát. A haj nagy része félre van fésülve, míg az oldal és a hátsó része szépen egységesen van vágva.

hátrafésült haj

Hátrafésült pompadour

A pompadour nagyszerű kinézet, azonban ha a fiatal fiúk magasabb pompadurt viselnek, az kiegyensúlyozatlanságot okozhat. Egy trükk az, hogy kicsinyítjük a pompadourt, hogy jobban illeszkedjen.

felnyírt haj

A „Disconneced French Crop”

Ez egy olyan frizura, amely egy kisrendű változata a hagyományos francia rövid hajvágásnak. Rendkívül letisztult, de tele van textúrával. Egy nagy és határozott nyakrész két részre osztja a hajat, amelyek nagyon eltérő hosszúságúak és egyáltalán nem kapcsolódnak egymáshoz.

előre fésült haj

Texturált frufru

Kifejezetten jól áll a fiúknak rövidebb hajjal, ez a texturált frizura különösen előnyös vékonyabb, finom hajnál, mivel rengeteg mozgást ad hozzá anélkül, hogy nagy volument igényelne.

Quiff

Quiff

Mi lehet a leghóbortosabb látvány egy kisgyereknek? Természetesen a hátrafésült tetejű és géllel tapasztott haj. Csak képzeld el, milyen stílusos lehet ez a quiff frizura egy kis öltöny és széles nyakkendővel. Emellett ez az egyik legkönnyebb stílus mindennapi használatra, és a gyermekednek nem kell sokáig várnia a fodrászszékben, ami biztosan megkímél némi idegszálat.

átmenetes frizura

Átmenetes frizura

Nézd csak ezt a szabályos vonalat, a szép átmenetes oldalt, és a rendezett felfelé fésülő frizurát. A hiányzó oldalsó rész teszi ezt egészen egyedivé, mert általában látunk oldalsó részt és valamilyen oldalirányú részt. A lényeg az, hogy a haj hosszát aránylag röviden, de nem túl röviden kell tartani.

klasszikus fazon

Klasszikus fazon átmenettel

Ez egy olyan rövid hajvágás, amit könnyű karbantartani és ideális az aktív fiataloknak. Az enyhén lefelé keskenyedő oldalak kellemes változatosságot kölcsönöznek neki.

francia felnyírt haj

Francia felnyírt hajviselet

Ha kisgyermeked egy egyediabb hajvágásra vágyik, akkor érdemes ezt a francia stílusú hajkúpot fontolóra venni. Egyszerű, és valamivel másabb a megszokottól.

Tarajos frizura

Felnyírt oldalak és felfésült fejtető

Egy igazán elegáns megjelenéshez ezt az ízléses, felfésült frizurát ajánljuk. Oldalról nagyon borotvált dizájnnal, ami ad egy kis életet bele.

Tüsi hajviselet

Zselézett tüsi haj

Ez egy vidám frizura, ami kiváló választás fiúknak, akik egy nagyon laza és játékos megjelenést szeretnének. A haj egyenesen áll, így figyelemfelkeltő megjelenést biztosít.

tépett frizura

Tépett rövid frizura

Egy rétegzett hajvágás, amely hullámos mozgást kölcsönöz a hajnak. Ez az a frizura, amely könnyen alkalmazkodik egy aktív életmódhoz, és minden korú fiúknak megfelelő.

kiborotvált haj

Klasszikus frizura kiborotvált mintával

Ez a vágás hagyományos fent és divatos oldalt. Az elszigetelt kiborotválás bal oldalon aszimmetrikus vonalat eredményez, és kiemeli ezt a stílust a többi közül.

Felnyírt hátra fésült haj

Felnyírt, hátra fésült hajviselet

Az felnyírt haj mindig jó választás idősebb fiúknak. Itt egy egyszerű, rendezett variáció, amely igényes és elegáns. Ez a frizura „sleeked back blonde”, vagyis visszafésült, szőke hajjal.

pompadour

Hullámos Pompadour frizura díszítéssel

Itt egy másik verziója a pompadour frizurának, ami hullámos hatást ad a hajnak. Az oldalon lévő díszítés érdekes szögletes elemet ad a vágáshoz.

aszimmetrikus frizura

Aszimmetrikus frizura

Ez egy olyan hajvágás, amely kiemelkedést biztosít a tömegből. Az éles, frufru egyértelműen a fókuszban áll, de a felső részen lévő rendezetlen textúra szintén nagyon látványos hatással bír.

faux hawk

Faux Hawk

Ez egy olyan hajvágás, amely sokféle hajtípussal jól mutat. Ez egy vidám és tüskés stílus, amelyet a fiatal fiúk biztosan szeretni fognak. A figuratív jelentése pedig „hamis sólyom”, mert a hajtincsek felállításával próbálják megutánozni a sólyommadár kinézetét.

felnyírt haj

Felnyírt frizura

Valaha láttál már oldalt elválasztott hajat, amit hátra fésültek? Nos, itt van egy klasszikus példája, amelynek oldala fokozatosan rövidül, és a megfelelő pontokon eltűnik. Az elborotvált vonalak stílusosnak számítanak, és a nyakvonalat kifejezetten leborotválták. Bírod ezt a mindent magában foglaló stílust?

faux hawk

Felállított frufru

Sok fiú szeretne olyan frizurát, ami passzol az energikus személyiségéhez. Ez a magas felállított frizura fiatalosságot sugároz, ahogy kevés más hajvágás, így kiváló lehetőség a gyerekek számára.

katonai stílus

Katona stílusú rövid hajvágás

Az oldalak viszonylag rövidek és nagyrészt azonos hosszúságúak. A tetejét kicsit hosszabbra vágták, és az egész egységes hosszúságú. Emellett a haj tetejét waxxal kiemelik, hogy testesebbnek és mozgékonyabbnak tűnjön.

tépett mo-hawk

Tépett Mohawk frizura

Középiskolás korú kisfiúknak ajánljuk. A hajviselet feltűnő és különleges, amely kiemelkedik a tömegből. A rövid Mohawk frizura nagyon drámai hatású és figyelemfelkeltő.

Oldalválasztékos frizura

Oldalválasztékos frizura

Az oldalválasztású hajviseletek változatosak lehetnek a fiatal fiúk számára. Lehetnek ápoltak és rendesek, vagy éppen rendetlenek és lazák (ahogy a képen is látható).

hullámos frizura

Hullámos haj rövid tincsekkel textúrálva

A hullámosnak haj nem kell mindig ápolatlannak és rendezetlennek tűnnie. Ahelyett izgalmas textúrát hozhat létre, ahogy itt láthatjuk.

hátrafésült hajviselet

Hátrafésült hajviselet

Ez egy merész, divatos megjelenés, amely ideális egy előkelőbb stílushoz.

Oldalválasztákos haj

Frizura oldalválasztékkal

Egyenes és rendezett kisfiú frizura oldalsó elválasztással. Ezután úgy formázzák a hajat, hogy az a középső részből oldalra essen, majd jellegzetes, határozott textúráját és a szálak simára fésülését követeli meg, úgy hogy azután a hajmozdulatokat minimálisra csökkentse. Az oldalsó részek fokozatosan vékonyodnak, de a súlya a haj felső részén marad, hogy továbbra is dúsan ható legyen.

göndör frizura

Frizura göndör hajból

Ez a frizura biztosan felkelti gyermeked stílusával kapcsolatos hírnevét. A természetes göndör haj hagyjuk növekedni, míg a frufrut a halántékoknál vonalakkal egyenesítjük. Az oldalon pedig az átmenetet a halántékkal látunk az oldalsó részen, ami a nyakánál hosszabb, és a vonalak kontrasztja az egész frizurán végigvezetve a tekintetet, és időt ad a fiad barátainak, hogy értékeljék az összhangban lévő stílust.

afro frizura

Afrikai frizura designer stílusban

Az atléták és az urbánus divat ihlette ezt a borotvált frizura dizájnt, amely segít hangsúlyozni a kis afro frizurát. Ha szükséges, a frizura tetején lévő hajat egy kicsit hosszabbra lehet növeszteni

oldalrafésült haj

Oldalra fésült hajviselet

Két kemény vonallal kialakított, letisztult oldalsó rész, ami az idősebb, divatérzékeny fiúknak készült, és elegánsabb megjelenést biztosít.

faux hawk haj

Faux Hawk stílusú frizura

Ez a sportos ihletettségű frizura egy enyhén faux hawk van megformázva, miközben a oldalra hajló, ívelt vonal körbevágása egyedi csillogást kölcsönöz neki.

tarajos haj

Tarajos hajviselet

Ez a frizura egy látványos átmenettel rendelkezik, ahol az alsó oldalak teljesen le vannak borotválva, és összeolvadnak a felső hajjal, amely számottevően hosszabb. A haj elülső része a leghosszabb, amelyet felfelé és az arcától távolra fésülnek ki.

átmenetes hajvágás

Átmenetes hajvágás

Hol is kezdjük? A felső rész egy klasszikus „french crop” frizura, ami nagyon egyenes és sűrű. Az oldalakon viszont nagyon divatos mid fade frizura van, amelynek során a vonalak nincsenek bevonva az átmenetbe. Végül a halántékot általában elvékonyítják az átmenet során, de ez nem az a megszokott frizura, több stílust ötvöznek benne.

afro frizura

Afro frizura

A vonalazás nagyon praktikus frizura gyerekeknek. Ha félredolgozzák a halántékot, egy vonalzás a hajvonal mentén rendes és ápolt megjelenést biztosít.

fejtetőn hosszú haj

Fejtetőn hosszabbra hagyott hajviselet

Az előrenyúló frufru oldalra átmenetes részével nagy stílust ad ennek a szép frizurának. A teteje göndör és mivel a haj vékony, olyan mintha durva textúrája lenne és selymesen csillog. Azok az szemüvegek pedig még százszor jobban mutatnak rajta, nem igaz?”

göndör frizura

Frizura göndör hajból

Az a mosoly tízszer szebbé teszi az összhatást? Igen, az orkán göndör textúrája mindig szórakoztató, mert visszaállítja a haj hosszát és még akkor is nehéznek tűnik, ha vékony, a termékeknek köszönhetően. Ráadásul a oldalt megkopaszított rész tökéletesen áll.

Klasszikus rövid haj

Klasszikus rövid frizura

A borotvált vonal a futball frizuráját adja az egész stílusnak, és a vékony fésülés támogatja az összképet.

Hagyományos rövid frizura

Hagyományos rövid frizura

A karbantartása viszonylag egyszerű és tökéletes nyári hónapokra; a frizura elülső részének vágása és az enyhén rendezetlen, folyékony hajtömeg a tetején egyszerű, de lenyűgöző hatást eredményez. Az eredmény eléréséhez használj könnyű termékeket, például habot vagy stíluskrémet a haj formázása előtt, majd szárítsd meg és fésüld felfelé. Így megakadályozhatod a repedezett hajszálak kialakulását, miközben a frizura puha és természetes hatású marad. Az eredmény finomítása érdekében a végeken néhány permet hajlakkot is használhatsz. Ezzel az elegáns frizurával a szőke hajú gyerekek mindig csinosak és divatosak lesznek!

Ha érdekelnek a kislányos frizurák is, ez a galériánk Neked szól. Nézd meg és válassz belőle kedvedre.

A Beckham családban is vannak szabályok, melyek betartása a gyerekek számára kötelező. Hogy mik ezek, azt ITT tudod elolvasni.

CÍMKÉK: , , , , ,
Megosztom
Szólj hozzá