fbpx

35 Cuki rövid frizura kislányoknak 2023-ban

frizura
5 perc elolvasni

Most megmutatjuk melyik a 35 legcukibb rövid frizura kislányoknak 2023-ban. Nézd meg a galériánkat. Innen meríthetsz ihletet a következő hajvágáshoz.

kislány rövid frizura-rövid frizura kislányoknak

A legcukibb rövid frizura kislányoknak nyakig érő hajvágással készülnek, amelyek megkönnyítik a fiatal hölgynek a haj mindennapi karbantartását és kezelését. A legfontosabb az, hogy elkerüljük, hogy a haj az arca elé lógjon (és ugyanakkor úgy nézzenek ki, mint kis hercegnők!), így mozgásukban kevésbé lesz zavaró és mindennapi tevékenységeik kényelmesebbek lesznek.

Nem számít, ha a lányod rövidebb hajjal rendelkezik! Fond be hajszálait gyönyörű fonatokba, rögzítsd őket szép copfokba vagy lófarkakba, vagy díszítsd édes és színes hajkiegészítőkkel – élvezd a játékot, amikor díszítgeted kis kedvesed haját.

A frizura kiválasztása kislányod számára nem kell, hogy stresszes legyen. Először bemutatjuk az egyes frizurák jellemzői, előnyüket és az hogy milye ápolást igényelnek.

Miért jó a bob frizura?

Mert bár rengeteg embernek van, mégis mindig egyedi. Rengeteg variációja van, és sokféleképpen lehet hordani vagy éppen feldobni. Lehet egyenesen viselni, hullámosan, göndören, fonattal, feltűzve, felnyírva, frufruval. El lehet oldalt választani, vagy középen is lehet melíroztatni, ombrét bevállalni hozzá, amit csak szeretnénk. Teljes mértékben a fantáziánkra van bízva, hogy mit kezdünk vele.

Az biztos, hogy kevesebbet kell vele bajlódni, mint a hosszú hajjal. Nem csak a szárítási idő lesz rövidebb, de egy kis ügyességgel reggelente csodás frizurát varázsolhatunk otthon is belőle, ami úgy hat, mint egy vörös szőnyeges hollywoodi frizura. Csak meg kell találnunk az arcformánkhoz és egyéniségünkhöz illő típust, és máris hódíthatunk.

A pixie-s rövid frizura kislányoknak nagyon könnyen kezelhető

Ha a pixie-t nézzük, ovális arc esetén a fodrászként a fejtető felé formázzuk a frizurát. Kerek arcnál pedig asszimetrikus tincsekkel tesszük tökéletessé a fazont. A szögletes fejforma esetén a réteges vágás az, amit bevetünk a legelőnyösebb frizura elkészítése érdekében. De ugyanígy járunk el egyébként a szív alakú arcformájú hölgyeknél is.

A pixie titka egyébként – azon kívül, hogy szinte mindenkinek jól áll, és manapság nagyon szexinek tartják -, hogy rendkívül könnyen kezelhető. Így az aktív életet élő hölgyek számára telitalálat. Továbbá a réteges vágás megnöveli a haj volumenét, vagyis optikailag megnöveli a hajtömeget. Vagyis a vékonyabb szálú hajjal rendelkezők is bátran választhatják, hiszen dúsnak tűnik a frizurájuk.

Ne feledjük továbbá, hogy a rövid frizura nem takar el az arcból, így annak a természetes szépségét is sokkal jobban hangsúlyozza, mint a hosszú haj. A pixie frizura odavonzza a figyelmet a szemekre, az ajkakra és a nyaki vonalakat is kiemeli.

Szóval szerintünk téved, aki azt mondja, hogy a rövid haj nem lehet nőies. Sőt!

És ez természetesen nem csak a pixie vágásra igaz. A manapság ugyancsak népszerű bob frizura is hasonlóan nőiesenek tekinthető. Bár itt már valamivel hosszabb hajról beszélünk.

Bármelyiket is választod gyermeked számára, az jó választás, mert túl sok törődést, ápolást nem igényel, mégis mutatós. Minden kislány hercegnőnek érezheti magát ezekben a hajkoronákban.

Nézzétek meg együtt az összegyűjtött képeket, válasszátok ki a számotokra legjobb, legszimpatikusabb frizurát, ami az arcformához is passzol. Ezek után nincs más teendő, mint tárcsázni a fodrász számát és időpontot kérni hozzá 😉 !

35 rövid frizura kislányoknak

Lekeríkett bob frufruval

kislány bob

Aranyos francia bob

francia bob

A-vonalú bob

a vonalú bob

Rövid frizura

rövid frizura

Hosszú pixie

hosszú pixie

Rövid pixie bob

pixie bob

Természetes göndör frizura

természetes göndör frizura

Bob frizura frufruval

bob frizura frufrval

Pixie frizura féloldalas frufruval

pixie féloldalas frufruval

Tépett bob frizura

tépett bob

Hosszú bob

Hosszú bob

Felnyírt bob

felnyírt bob

Felnyírt bob frufruval

felnyírt bob frufruval

Bob oldalra fésült frufruval

bob oldalra fésült frufruval
35 Cuki rövid frizura kislányoknak 2023-ban 38

Aszimmetrikus bob

aszimmetrikus bob

Angyal bob

angyal bob

Bob oldalsó választékkal

bob oldalsó választékkal

Cuki rövid frizura

cuki rövid frizura

Tomboy frizura

tomboy frizura

Rövid pixie

rövid pixie

Aszimmetrikus frizura

aszimmetrikus frizura

Bob frizura frufrval

bob frizura frufruval

Cuki pixie bob vágás

cuki pixie bob

Divatos felnyírt frizura

divatos felnyírt frizura

Aszimmetrikus pixie frizura

aszimmetrikus pixie frizura

Trendi bob hajvágás

trendi bob vágás

Tépett bob frufruval

tépett bob frufruval

Bob színes melírral

bob színes melírral

Bob függöny frufruval

Bob függöny frufruval

Konty a fej tetején

konty

Fiús rövid frizura

fiús rövid frizura

Félhosszú frizura

félhosszú frizura

Felnyírt pixie frizura

felnyírt pixie frizura

A-vonalú bob vágás

a-vonalú bob

Pixie göndör hajból

pixie göndör hajból

Ha már kiválasztottátok a megfelelő frizurát, akkor csak a megfelelő hajápoló szereket kell beszerezni. Hogy melyik a legjobb balzsam, ITT megtaláljátok.

Megszületett Kulcsár Edina harmadik gyermeke, fotót ITT találsz róla.

Megosztom
Szólj hozzá