fbpx

50 pixie fazon, amit idén szeretni fogsz

frizura
12 perc elolvasni

Mutatunk 50 pixie fazon-t, ami idén nagy népszerűségnek fog örvendeni. Ezekkel, nem tudsz mellé nyúlni. Kérd bátran a fodrászodtól.

Tudtad, hogy a szuper divatos pixie vágás azonos a mítikus Pixie-vel? Gondolj Tündér Csingilingre. Van ennél aranyosabb? Ha sokoldalú frizurára vágysz, a pixie vágás a legjobb választás, különösen, ha rövid hajad van és valami mást szeretnél, vagy ha átgondoltad már a nagy váltást.

Nézd meg az 50 legjobb pixie vágást 2023-ra, biztosan ragyogni fogsz az év során!

Ősz shaggy pixie

A rövid pixie frizurák igazi látványosságok lehetnek, amikor a fekete hajtövek összeolvadnak a szürke melírral.

pixie ősz melírral -50 pixie fazon

Pixie Bob divatosan

Keresel egy kifinomult pixiet, amit a munkahelyen is hordhatsz? Az elkopott pixie vágás frufruval könnyen formázható egy gyönyörű modern megjelenéshez.

pixie bob

Balayage pixie

Ha modern frizurát keresel idősebb nőknek, akkor egy olyat érdemes választanod, amely hosszabb frufruval és egy ápolt átmenettel rendelkezik könnyű kezelhetőség érdekében.

balayage pixie

Rétegelt, volumenes pixie

A könnyen karbantartható frizura tökéletes vastag és nehezen kezelhető hajhoz. Ne felejtsd el hozzáadni a volumennövelő termékeket, hogy felturbózza a hajad és hangsúlyozza az elképesztő megjelenésed.

volumenizált pixie

Lenyűgöző réz Pixie frizura

A texturált Pixie frizura figyelemfelkeltő, a világos réz hajszíne miatt. A hosszú, oldalra formázott frufru pedig csillogóvá varázsolja az összképet. Alkalmazz styling termékeket, és kissé kreppeld fel a hajad, hogy ezt az kicsit rendezetlen, mégis elegáns megjelenést elérhesd.

réz pixie haj

„Rövid, fodros, karcsú” pixie frizura.

A megfelelő rétegzéssel és texturáló krémmel a vastag hajból készült pixie frizurák gyönyörűek lehetnek.”

pixie oldal frufruval

Csodaszép, szőkített pixie hajvágás

Ez a klasszikus hajvágás kiemelkedik a vastag frufrujával és a menő szőkített végeivel. A szőke szín pici ibolyás árnyalattal és a kicsit kócos hatással, összességében csillogó megjelenést kölcsönöz.

szőkített pixie

Felnyírt pixie frizura

Ez az egyik legmenőbb rövid pixie frizura, ami sosem megy ki a divatból! Az elkészítésekor a tarkót felnyírják, ami nyári hónapokban kifejezetten kellemes viselet. Érdemes néhány tincset kiemelni színben, hogy még jobban érvényesüljön a szemed színe!

felnyírt pixie

Platinaszőke rövid pixie vágás

Ez a szín leginkább azoknak az embereknek ajánlott, akiknek hűvös bőrszínük van. Egy rövid pixie vágás tökéletesen passzol hozzád, így mindig tökéletes lehet a megjelenésed.

platinaszőke pixie

Fekete tépett pixie

A pixie rövid frizura bármilyen stílushoz illik, még akkor is, ha egyszínű a hajad! Tehát, ha hajlamos vagy változtatni a stílusodon, vagy ha a ruhatárad tele van kísérletezős outfitekkel – ez a frizura tökéletes választás számodra!

tépett pixie

Felnyírt pixie frizura

Tiszta és izgalmas, a felnyírt pixie frizura bármilyen divatstílushoz illik, amelybe belezárkóztál. Leginkább sportolóknak, kalandoroknak vagy bárkinek ajánlott, aki mindig úton van, mivel nem igényel sok igazítást.

felnyírt pixie

Elegáns Pixie-vágás barna hajhoz

Itt egy egyszerű, ám vonzó Pixie-vágást látsz nőknek, akik kedvelik a rendezett, természetes megjelenést.

elegáns pixie

Hosszú frufrus pixie hajvágás

Még nem vagy készen a legrövidebb pixie változatra? Akkor hagyd hosszún a frufrud – akár az arcformád kiegyensúlyozásához, akár stílusod tovább fokozásához. Bátran vágasd rövidebbre, amikor úgy érzed, készen állsz rá!

hosszú frufrus pixie

Nőknek ajánlott felnyírt pixie frizura

Merész lennél és ki akarsz tűnni a tömegből? Ez a rock and roll stílusú frizura még inkább feltűnő, ha egy feltűnő színű hajfestéket választasz hozzá! Tupírozd fel a hajad tetejét, hogy még több dinamikát adj az összhatáshoz.

tarajos pixie

Rövid Pixie hajvágás rétegzett frufruval

A szabálytalan frufru felfrissítheti és elegánsabbá teheti a rövid Pixie frizurákat. Szőke rétegek rendezetlen stílussal tökéletesen kialakítanak egy könnyed megjelenést bármilyen korban. Ne felejtsük el picit megemelni a hajat, hogy extra térfogatot adjunk neki.

pixie tépett frufruval

Felnyrt pixie oldal frufruval

Ez a hajvágás az éles, vagdosott rövid haj és a puha, hosszú szálakon oldalra fésült frufru játékával jön létre. Az a célja, hogy ötvözze az erőteljességet és a nőiességet a lehető legjobban.

pixie oldal frufruval

Pixie oldalra fésült frufruval

Ez a frizura játszik a felnyírás éles széleivel és a lágy, hosszú tincsekkel az oldalra fésült frufruban. A keménységet és nőiességet a legjobb módon ötvözi.

oldalra fésült frufru

Elegáns Szőke Pixie Vágás

A pixie hajvágás a megfelelő formázással csodálatos lehet bármilyen formális eseményen, ahol a varázsod és bájod előtérbe kerül. Ez a frizura tökéletes választás egy nyugodt napra is, hiszen bármelyik stílushoz jól passzolhat.

elegáns pixie

Sima „Pixie” frizura

A pixie frizura lehet nagyon csábító, mégis egyszerű és praktikus. A homlokig érő frufru és oldalszál elegáns stílust ad a pixie frizuráknak. Ezek a részletek teszik nőiessé a pixie vágásokat a fiús rövid hajvágásoktól elkülönítve.

sima pixie

Tüsis pixie

Kiemelheted élesebb arcjegyeidet, játssz a vonalakkal és szögekkel ebben az egyik legjobb rövid Pixie hajvágásban. Nem kell többé aggódnod az egyenetlen hajrétegek miatt, hiszen ebben a stílusban szándékos haj az aránytalansága.

tüsis pixie

Pixie frizura V-alakú hátulsó résszel

Galériánkban megtalálhatóak a különféle ízlésekre szabott hajvágások. Soha nem kell aggódnod a kedvenc profilod miatt. Ezzel a pixie változattal elölről, hátsó és oldalsó nézetből is ragyoghatsz.”

V-alakú pixie

Felnyírt pixie

A pixie hajviselet egyszerűen kezelhető és könnyen formázható, ezért 2023-ban nagyon divatos. Egy rövid pixie frizura felnyírt verziója bármilyen öltözködési stílushoz passzolhat, amit szeretnél kipróbálni.

felnyírt pixie

Hullámos pixie

Tövig dús hullámokkal, frissen és könnyedén formázható pixie. A könnyed rendezetlenség és az új hullámok együttesen angyali és puha hatást keltenek, miközben az egyszerű karbantartás lehetővé teszi, hogy ujjaiddal könnyedén átalakíthasd frizurádat, és kész is vagy!

hullámos pixie

Só-bors szőkített Pixie

A rövid és hosszú szálak ötvözése teszi ezt a zavaros frizurát jobbá. Legyél kreatív, vállald a ősz hajszálaidat, és válaszd ezt a vágást!

só-bors pixie

Rétegzett Pixie

Egy aranyos pixie vágás, amely a volument és textúrát használja ki – a tüskés pixie remek lehetőséget nyújt, hogy a hajadnak több dimenziója és térfogata legyen.

Tépett pixie

Pixie vágás vékonyszálú hajhoz.

A pixie frizurák általában többnek tűnő volument kölcsönöznek a vékonyszálú hajnak, különösen, ha dús frufrut készítesz hozzájuk. Karbantartása alacsony költségű és hatékony módszer arra, hogy beférkőzz a menők közé!

vékony szálú pixie

Csodálatos, rövid pixie frizura

Ez a stílus kiemeli a haj természetes volumenét és textúráját. Oldalra fésülhető, hogy a hosszabb frufrut bemutassa, és a stílus termékekkel kiemelve romantikusabbá és nőiesebbé varázsolható a haj.

oldalra fésült pixie

Rétegezett Pixie frizura

Egy népszerű pixie vágás 2023-ban egy vidám és stílusos külsőhöz. Érezd magad sztárként a rétegezett pixie segítségével, és válaszd a szőke és platina keveréket, hogy színpadra kész legyél.

rétegzett pixie

Rövid pixie vágás

A pixie vágások, amelyek ilyen fantasztikusak, arra késztetnek, hogy azon gondolkodj, miért is ragaszkodsz még mindig a hosszú hajhoz. Az aszimmetrikus szárnyas frufru a rövid oldalakkal édes érzéki csavarral látja el ezt a pixie vágást.

rövid pixie

Felnyírt pixie frizura

Ez egy olyan rövid frizura, amely kiemeli a haj textúráját. Ez a nőies vágás tökéletesen megmutatja az arcformádat, főleg az orcacsontjaidat.

felnyírt pixie frizura

Két tónusú pixie

Ki mondta, hogy korlátozott a színválaszték, ha pixie frizurát viselsz? Akár két vagy több színű hajszínt is választhatsz! Ez mind a te kreativitásodon múlik.

két tónusú frizura

Szabálytalan rövid szőke frufrus fazon

A szőke frufrus fazon ideális módja annak, hogy a világnak megmutasd, hogy készen állsz a nyárra. Igen, egész évben.

melírozott pixie

Pixie rövid rétegekkel

Egy hosszú Pixie frufruval gyönyörűen mutat a kiemelkedő tónusokkal, amelyek passzolnak a bőrtónusodhoz.

Rétegelt pixie

Göndör Pixie

Ha imádod a sok textúrát a hajadban, akkor a hullámos, göndör pixie fazon a neked való.

göndör pixie

Texturált pixie

A megnyújtott texturált pixie frizura gyönyörűen volumenesebbé teszi a hajat.

texturált pixie

Harsány Rövid Pixie Hajvágás

Az elegáns és sima stílustól a tüskés és karakteres megjelenésig, a pixie hajvágás merész és magabiztos benyomást kelt. Az éjfekete árnyalat ezen harsány rövid pixie vágásának titokzatos vonzereje.

harsány pixie

Aszimmetrikus tónusos pixie

Ashlee Simpson örülne, ha tudnád, hogy a platina színű aszimmetrikus pixie mellett döntesz.

aszimmetrikus pixie

Vörös Pixie

Ha kedveled a vad színeket, párosítsd a pixie-t gazdag vörössel, amelyet sötét tövek tesznek kiemelkedővé.

vörös pixie

Aranyos felnyírt pixie frizura

Ha az alacsony karbantartás az, ami fontos számodra, akkor imádni fogod a hosszú frufrus és felnyírt pixie frizurát.

aranyos felnyírt pixie

Egyenetlen pixie frizura

A klasszikus pixie frizurák általában hátul és oldalt rövidebbek, míg a fejtetőn részen hosszabbak. A hosszúság és a textúra finomhangolásával azonban testre szabható a frizura. Ezek az egyenetlen frufruk nagyon aranyosak és előnyösek lehetnek.

egyenetlen pixie

Rendezetlen Pixie frizura

Ha merész és öntudatosabb kinézetet szeretnél, próbáld ki ezt a vidám pixie-t. Az össze-vissza textúra és a cuki bébi frufru izgalmas életet ad ennek a frizurának.

rendezetlen pixie

Rövid pixie vágás

Eleged van a lágy, lányos megjelenésből? A tüskés pixie frizurák épp azért jöttek létre, hogy fűszeresebbé tegyék a dolgokat! Kiemelik az arc csontjait, az orrot és a szemet. Ráadásul levesszük velük a túl sok haj súlyát is!

rövid pixie

Szürke pixie frizura idősebb nőknek

A pixie frizura illik az összes korosztály számára, rövid hajstílus, mely kevés karbantartást igényel. Egy ilyen klasszikus pixie frizura szürke hajon magabiztos és divatos nőnek mutat téged.

ősz pixie

Élénk vörös pixie

Az élénk, hosszú pixie vágás előhozza a személyiséged színes oldalát.

élénk vörös pixie

Finom tollas „pixie” fazon

Vékony hajhoz az a jó választás, ha az alatta lévő hajszálakat tollas rétegekbe vágják és az oldalakat lesimítják, mert nem kell sokat tenned érte, hogy tökéletesen nézzen ki.

finom vonalú pixie

Rövid ezüst Pixie

A fehér szőke a legjobb hajszín választás egy rövid pixie vágáshoz. Merj bátor lenni!

ezüst pixie

Tarajos pixie

Ha szereted az érdekes textúrákat a hajadban, akkor ez könnyen elérhető, és egy felnyírt hajjal kombinálva ultradögös hatást érhetsz el.

tarajos pixie

Fésült Pixie vágás

Növeld meg a texturált pixie vágás volumenét fésült tövekkel. A magas hajtető jól kontrasztban van a tiszta, rövid tarkóval.

fésült pixie

Barna színű, borotvált pixie frizura

A végeket borotváljuk és babylights-t alkalmazunk, hogy felfrissítsük a sötét haj megjelenését.

borotvált pixie

Extrém pixie

Játszani lehet kedvenc színeiddel a hosszabb szálakon a pixie hajban. Ez a stílus kifejezetten az élénkségről és a mókázásról szól.

extrém pixie

Ha a következő rövid frizurádra gondolsz, válassz egy pixie vágást, ami a legkényelmesebbnek érzed magadban! Reméljük, hogy itt találtad meg az új stílusodat, ha mégsem akkor nézd meg galériánkat.

Oszt meg velünk commentben!

Pixie frizura ápolásáról, kezeléséről, előnyeiről ITT tájékozódhatsz.

CÍMKÉK: , , , , ,
Megosztom
Szólj hozzá