fbpx

Yodeyma Lis parfüm

2 540 Ft11 100 Ft

A Lis  a narancsvirág, a tubarózsa, a madagaszkári vanília aromáit egyesíti.

 

Yodeyma LIS –  Giorgio Armani – My way jellegű parfüm.

Legnőiesebb oldalát fedezi fel. Minden hölgynek a lehető és modern karakterrel, amely  csábító, kalandvágyó, érzékeny „Azok vagyunk, amit megélünk.”

Fejillat: Narancsvirág

narancsvirág

Friss, finom és édes, fehér virágos jegyzet állati felhanggal. Gyakran a tisztaság, az ártatlanság és az erény illataként emlegetik. A narancsvirág jellegzetes illatát arab kereskedők fedezték fel Kínában, és a termékenység szimbólumának tartották.

Szívillat: Tubarózsa

tubarózsa

A Tubarózsát mindenekelőtt erős illata különbözteti meg, amelyet gyakran édesnek, érzékinek vagy bódítónak neveznek. A gumós tuberózsa (Polianthes tuberosa, Polyanthes), más néven éjszakai, éjszakai jácint vagy fehér virág, évelő növény, kifejezett, fehér, erősen illatos virágzattal. A virágokból illóolajokat állítanak elő az úgynevezett tubarózsaillatok előállításához. A tubarózsa Mexikóból származik.

Alapillat: Vanília

vanília

A vanília édes, nyugtató, jellegzetes aromája világszerte ismert, és az egyik legnépszerűbb illat.

Szintetikus változatát – a vanillint – az illatszeriparban is használják. Ez a legtöbb keleti parfüm alapja. Az igazi vaníliarúd sötétebb, földesebb tónusokkal rendelkezik, amelyek a melaszra emlékeztetnek. Gyakran szerepel az úgynevezett ,,ínyenc illatokban” .

A vanília hüvely egy színes orchidea (vanilla planifolia) termése, amely a több mint 20 000 orchideafaj közül az egyetlen, amely ehetőt hordoz. A vanília trópusi Amerikából származik, ahol az aztékok termesztették és feldolgozták, és a kakaó ízének elősegítésére használták.

A legelterjedtebb vaníliahüvely a Vanília Bourbon, amely főleg Madagaszkárról, Vanília Tahitian vagy Tahitensis és Vanilla Mexican eredetű.

Kiszerelesi-egyseg

15 ml, 50 ml, 100 ml

Alapillat

Vanília

Szivillat

Tubarózsa

Fejillat

Narancsvirág

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.