fbpx

Yodeyma Celebrity Woman parfüm

2 540 Ft11 100 Ft

A feketeribizli édes illatjegye és a pacsuli alapillata kiemelik a virágos aromáját ennek a ragyogó parfümnek.

Yodeyma Celebrity Woman parfüm – Lancome: La vie est belle jellegű parfüm

Keleti, virágos illat. Celebrity Woman egy életerős és vidám illat. Tökéletes egy olyan nőnek aki élvezi az életet.

 

A fejillat, amit először érzünk.

A szívillat, ami a parfüm lelke.

Az alapillat, ami a parfüm lényege.

 

Fejillat: Fekete ribiszke

A feketeribizli friss aromája gyümölcsös illatú, nagyon jellegzetes „macskaszag” ammóniaárnyalattal. Az illatot a zöld levélrügyekből nyerik. A növény minden része erősen aromás. A feketeribizli az illatszerek fontos összetevője a zöld, menta és gyümölcs tónusok létrehozásához.

Szívillat: Írisz

Az írisz titokzatos, enyhén ibolya bársonyos púderillatú, gyümölcsös aláfestéssel. A luxusparfümök egyik legdrágább és legfontosabb összetevője. Az illatos anyagot a rizómákból, a szár húsos alsó részeiből nyerik, anelyek a növény tároló szervei. Az írisz a Földközi-tenger keleti részéből származik. Tiszta írisz kivonat (Orris Absolute) – illata olajos és fás, édes, gyümölcsös és virágos felhanggal.

Alapillat: Patchouli növény

A patchouli növény illata egzotikus, édes zöld, erős földes, fás fűszeres és enyhén gyógynövényes és balzsamos tónusokkal, ami kiemeli a parfüm többi összetevőjét. A patchouli (Pacsuli, Pogostemon cablin) a patchouli család aromás fűszernövénye Indiából származik. Az olajat szárított, fermentált kézzel szüretelt és hajtásokból nyerik. Minden parfümben más-más az illata. Ez az illat az adott fajtól, érettségétúl és attól a területtől függ, ahonnan származik. A fiatal illat jellemzően zöld és édeskés, míg az érettebb illat vagy gyümölcsös árnyalatokat vagy állott fás vagy rozsdás vas árnyalatokat vesz fel.

Kiszerelesi-egyseg

15 ml, 50 ml, 100 ml

Alapillat

Patchouli

Szivillat

Írisz

Fejillat

Fekete ribiszke

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.