fbpx

Yodeyma Boreal parfüm

2 540 Ft11 100 Ft

Ismerd meg a Yodeyma Boreal nevű parfümöt, azt a lenyűgöző illatot, ami a modernség és az elegancia tökéletes kombinációját képviseli.

Az Yodeyma Boreal azoknak készült, akik kiemelkedő és emlékezetes illatot keresnek. Fedezd fel ezt az egyedülálló aroma kavalkádot!

A Yodeyma online parfüméria által készített illat egy addiktív, ragyogó és intenzív illattal ajándékoz meg minket, amely a jázmin, a sáfrány, a cédrusfa és a borostyán aromáit ötvözi. Ez a parfüm a Yodeyma Boreal néven jelent meg.

Yodeyma Boreal parfüm – Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 jellegű parfüm.

Egy intenzív, elegáns illat, amely virágos lesz, létrehoz egy érzéki és borostyán, fás jegyeket.

Fejillat: Jázmin

A jázminok lombhullató vagy örökzöld, felálló vagy mászó cserjék, vagy akár kis fák lehetnek. A jázmin körülbelül 192 fajt különböztet meg. Széles körben elterjedt az óvilág trópusain és szubtrópusain, átfedve a mérsékelt égövi területeket. A jázmin legrégebbi kultúrnövénye az illatos virágnak nevezett arab jázmin, amelynek illatos virágait ősidők óta használják.

Szívillat: Sáfrány

Az illata keserédes, bőres, finom és bensőséges, földes alappal. Az ősidők óta ismert Crocus Sativus rúdjaiból származó kifinomult jegy.

Alapillat: Fa

Fás illat egy általános kifejezés, amelyet a fás anyagokból (főleg fák vagy egyes cserjék – például pacsuli – vagy fűfélék, például vetiver) származó illatok leírására használnak.

Fejillat

Jázmin

Szivillat

Sáfrány

Alapillat

Fa

Kiszerelési egység

100 ml, 15 ml, 50 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.