fbpx

Yodeyma Acqua Woman parfüm

2 540 Ft11 100 Ft

Giorgio Armani Acqua di gioia jellegű parfüm

Ennek a parfümnek a vidám gyümölcsös és virágos jegyei a szabadban töltött pillanatokat idézik. Egyszerűsége miatt ez az aroma tökéletes társ a mindennapokhoz.

Yodeyma Acqua Woman – a frissesség, a szépség és a kifinomultság egyedi illatával.

A Yodeyma Acqua Woman illat egy olyan különleges illat, amelyet egyedülállóan édes és friss illatok jellemeznek. Az illat első benyomása egy olyan édes és friss kompozíció, amelyet a narancs, a bergamott és a mandarin közösen alkot. Az illat egyedülálló és különleges, a szívillatban a jázmin, a rózsa és a liliom dominál. Az alapillatban a szantálfa, a pézsma és a vanília illatát érezhetjük.

Ez egy olyan női illat, amely kifinomultságot és szépséget sugároz. Az illat minden nő számára különleges élményt nyújt, különösen akkor, ha egy különleges alkalomra készül. Az illat fényes, édes és friss kompozíciója különleges, amely minden nő számára különleges élményt nyújt.

A Yodeyma Acqua Woman illat egy olyan illat, amelyet minden nő viselni szeretne. Az illat egyedülálló kombinációja a frissesség, a szépség és a kifinomultság egyedi összetevőivel. Minden nő számára különleges élményt nyújt, miközben segít a kiemelkedni a tömegből.

A Yodeyma Acqua Woman illatot minden nőnek meg kell tapasztalnia, hogy érezze a felszabadító hatását, amelyet a parfüm összetevői nyújtanak.

Giorgio Armani Acqua di gioia jellegű parfüm.

A gyümölcsös és virágos vidám illatjegyek a pillanatot hozzák felszínre. Ennek az aromának az egyszerűsége tökéletes a mindennapokra.

Aqua Woman egy könnyed, nőiességet sugárzó parfüm. Egy vidám és termékenységet sugárzó nőnek.

A fejillat az első illat, amit először érzünk.

A szívillat a parfüm lelke.

Az alapillat, ami mélységet ad a parfümnek.

 

Fejillat: Szicíliai citrom

Szívillat: Jázmin

Alapillat: Tölgymoha

Kiszerelesi-egyseg

15 ml, 50 ml, 100 ml

Alapillat

Tölgymoha

Szivillat

Jázmin

Fejillat

Szicíliai citrom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.