fbpx

Hogyan válasszak esküvői frizurát

Frizuraklub
2 perc elolvasni

A tökéletes esküvői frizura elkészítése a nagy napra talán a kevésbé fontos a véget nem érő esküvői ellenőrzőlistán. De számunkra az esküvői frizurák továbbra is fontosabb, mint a jegygyűrű, a ruha és a helyszín. Annyira fontos, hogy hónapokat töltünk a művészi és egyszerű esküvői frizurák keresésével, elvégre a megjelenése a legfontosabb!

https://www.pinterest.com.au/pin/94223817194927129/

Legyen szó szuperkarcsú chignonról, bonyolult virágos frizurákról, vintage-ről  – összeválogattuk pár esküvői frizurát!

https://www.pinterest.com.au/pin/647181408966728063/

Hogyan válasszak esküvői frizurát?

A legfontosabb a stílus meghatározása. Világos ruha – könnyed, légies frizura, elegánsabb fazon – fontolja meg a sima textúrájú frizurát.

Esküvőre feltűzött vagy leengedett haj?

Kinézetétől és preferenciáitól függ. A hajfeltűzés kényelmesebb lehetőség az esküvő napján. A laza haj pedig nagyon könnyűnek és természetesnek tűnik, de meleg időben elveszítheti megjelenését, ezért fontos átgondolni, hogy milyen eseményt tervez.

Hogyan válasszak esküvői haj kiegészítőket?

A megfelelő kiegészítők kiválasztása nagyon kényes és fárasztó feladat. Lehetnek nagyok (például fésűk vagy virágok), vagy kicsi, szép gyöngyök vagy strasszok. Fontos, hogy egyetlen anyagot használjon. Ne használjon nehéz ékszereket a hajban, mert tönkretehetik a megjelenését és kellemetlen érzést okozhatnak a nap folyamán.

Viseljek tiarát az esküvőn?

Általában a kinézetedtől függ. Ha kétségeid vannak, választhatsz 2 féle ékszert. Például tiarával a hajadban kezded a nagy napot, és vacsora előtt cserélj másikra, például fésűre, hajcsattra, hajdíszre.

Az esküvő előtt mennyivel keressük fel a fodrászunkat?

Nem kívánatos az esküvő előtt levágni a hajat, ha a fodrásza nem ajánlotta. A frissen vágott hajat nehezebb formázni. Jobb konzultálni a mesterrel.

Mikor érdemes hajat festeni az esküvő előtt?

A frizura létrehozása során jobb, ha folyékony lakkot használ, nem pedig aeroszolt. Ennek eredményeként a frizura tökéletesen rögzül, és hiányozni fog a túlcsiszolt megjelenés.

CÍMKÉK: , , ,
Megosztom
Szólj hozzá