fbpx

Göndör hajú férfiak figyelem

Frizuraklub
1 perc elolvasni

Hajápolási útmutató göndör hajú férfiaknak

Valóban sok kihívással kell szembenézniük a megfelelő frizura kiválasztásánál. Megosztunk néhány megfelelő tanácsot a megfelelő hajformázáshoz.

A hidratálás a kulcs

A göndör haj textúrája különleges hajápolásért kiállt, és ezt le sem tagadhatod. Bár időbe és erőfeszítésbe telhet a legjobb összetevők megtalálása, de mi úgy gondoljuk, hogy megéri a sok-sok erőfeszítés. A javaslatunk, hogy elsősorban egy göndör frizurára készült terméket használjon. Bármi, ami természetes olajokat tartalmaz, beleértve, de nem kizárólagosan az argán- és kókuszolajat, biztosítja a szükséges nedvességet a fürtök virágzásához. Tartsa nyitott szemmel a glicerint és az Aloe Verát is az összetevők listáján.

A göndör minta

Minél feszesebbek a fürtök, annál törékenyebbek. Így még több nedvességre van szükségük ahhoz, hogy egészségesnek tűnjenek. Ezért hajmaszkokat és hajkondicionálókat kell hozzáadni az ápolási rutinjához.

Samponozás előtti rituálé

A göndör hajápolási rutin a samponnal kezdődik. Mosás előtt alkalmazhat néhány olajalapú terméket a hajra. A hajolaj táplálja a tincseket, és segít jobban lezárni a bejutó nedvességet.

A száraz sampon ereje

Amilyen előnyös a gyakori mosás, olyan káros lehet a göndör frizurára (is). A legjobb ezért, ha a mosások között száraz sampont használ, hogy csökkentse a heti mosások számát.

CÍMKÉK: , , ,
Megosztom
Szólj hozzá