fbpx

Brad Pitt 6 meghatározó frizurája

Frizuraklub
2 perc elolvasni

Brad Pitt szinte mindegyik filmjében más és más stílust képvisel. A szórakoztatóiparon kívül még a ruhatárára is büszke lehet. Mostanában a hosszú frizurát részesíti előnyben, amit előszeretettel visel. Bár szinte mindegy milyen hosszú vagy színű, mert így is nők milliói rajonganak érte.

 Buzz Cut stílus

Vannak akik úgy gondolták, hogy nem annyira férfias és változtasson a frizuráján. Pedig köztudott, hogy a katona hajú férfiak kemény és szívósak, persze van kivétel is.

Brad Pitt hosszú frizura

Ha 40 +-os vagy, akkor nyugodtan próbáld ki, sőt ajánljuk, hogy változtassál.

Szőke Joe Black Pitt frizura

Joe Black egy olyan karakter, aki szőke és egyedülálló és a női szíveket egyszerűen rabul ejtette.

A pompás frizura

Ez a fajta frizura színtől és a haj szerkezetétől független. Nem olyan bonyolult, de meg kell tanulni, hogy kell alkalmazni. De azt vedd mindig figyelembe, hogy egy Stílust képviselsz, ha ezt a frizurát választod. Csak nézd meg Brad Pitt-et a Interview Magazinban.

A lófarok 

A női és a férfi konty különbözik egymástól. Ugye ezt mindenki tudja. A férfiaknál a konty kicsit lejjebb található, mint a nőknél. Brad Pitt nagyon kedveli ezt a frizurát, és mindig tökéletes megjelenést biztosított a számára.

Hullámos hajvágás

A kollegáid irigyelni fognak az új Éned miatt. A hölgyek biztos értékelik ezt a fajta férfias megjelenést korosztálytól függetlenül. Sosem késő változtatni. Lehet nem fogsz Golden Globe jelölést kapni, de a változást érzékelni fogod.

CÍMKÉK: , ,
Megosztom
Szólj hozzá